Annonce
Ringkøbing

Turistfolk fik rundtur i fremtidens turistmagnet Naturkraft

Anders Thygesen, Katrine Frandsen og direktør Søren Müller fra Visitsydvestsjælland var friske på en tur på søen på et stand-up-paddle bræt. Foto: Mads Dalegaard
Annonce

Ringkøbing: Tag praktisk tøj på!

Sådan lød den klare besked til de politikere, turist- og erhvervsfolk, som var inviteret til Naturkraft for at opleve fremtidens bæredygtige turistdestination og opleve hvordan turisme og grøn omstilling sagtens kan gå hånd i hånd. Eftermiddagen bød både på våde ganer - og underbukser - for flere af de omkring 50 deltagere, der fik en guidet rundtur i den kommende turistattraktion.

Blandt dem feriehusudlejer Anders Thygesen fra Esmark og direktør Søren Müller fra Visitsydvestsjælland, der begge tog imod udfordringen og kastede sig op på et SUP-bræt på en af søerne ved Naturkraft, godt assisteret af den garvede surfer Kathrine Frandsen fra Hvide Sande. Det gav klapsalver fra de tørskoede på land, der til gengæld ikke stod over, da næste stop på rundturen var en smagsprøve fra Stauning Whisky med en fortælling om opstarten og hvordan man faktisk kan energioptimere produktionen af de gyldne dråber.

Oplevelsesdagen var arrangeret af Naturkraft, Ringkøbing Fjord Turisme og erhvervsrådet, som på den anderledes netværksdag fik vist Vestjylland frem for gæsterne udefra og fortalt historien om Naturkraft og hvordan bæredygtig turisme bliver håndteret.

På rundturen i Natrurkraftparken var der indlagt vestjyske smagsprøver af både mad og drikke. Foto: Mads Dalegaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Videbæk

World Cleanup Day i Troldhede

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Ny ejer skulle bruge mindre end et år på at gøre konkursbo til en god forretning: IPL Group har udsigt til overskud

Ringkøbing-Skjern

Ansat smittet med corona: Skole og børnehave opfordrer forældre til at hente børnene

Annonce