Annonce
Hvide Sande

Turister kan opleve gospel i kirken

Om eftermiddagen søndag 2. august bliver det muligt at opleve et stort gospelkor i Helligåndskirken i Hvide Sande. Pressefoto
Fire søndage i august bliver der i Helligåndskirken i Hvide Sande afholdt gudstjenester, der særligt henvender sig til turister.
Annonce

Hvide Sande: Fire søndage i august får turister på vestkysten mulighed for at få sig en god oplevelse ved gudstjenester i Helligåndskirken i Hvide Sande.

Første gang er 2. august:

- Vi kalder det turistkirke. Det er en traditionel gudstjeneste, men der er ekstra fokus på fællessang og musikindslag - og så med tolkning af prædikenen til tysk. Ønsket er, at vi med disse gudstjenester kan være med til også som kirke at byde områdets mange sommergæster velkomne, og at vi samtidig selv må blive berigede af et internationalt, kristent fællesskab, siger Anne-Marie Hjelm, pianist og organist ved Kirkerne på Klitten.

Årets åbning af projektet med turistkirke bliver yderligere markeret søndag eftermiddag, hvor gospelkoret Emmaus rykker ind i Helligåndskirken.

Emmaus tæller omkring 40 sangere, der alle er udvalgt ved auditions og individuelle stemmeprøver. Koret leverer - efter sigende - en professionel lyd og optræder som en enhed, der udstråler en særlig energi. Samtidig synger sangerne med en tæt klang, der er helt i særklasse, og derfor er Emmaus et meget respekteret live-gospelkor.


Det er en traditionel gudstjeneste, men der er ekstra fokus på fællessang og musikindslag.

Anne-Marie Hjelm


Emmaus, der hører hjemme i Metodistkirken i Odense, ledes af Mette Risager og akkompagneres af pianist Adam Møller Bjerrum.

En billet til gospel-oplevelsen i Helligåndskirken koster 100 kroner.

Der bliver også inviteret til turistkirke 9., 16. og 23. august - alle gange under ledelse af præst Daniel D. Kristiansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Pfizer reducerer vaccineleveringer: Fabrik skal opgraderes

Annonce