Annonce
Ringkøbing-Skjern

Turistdirektør stopper i Destination Vesterhavet efter blot et halvt år

Liv Thøger-Aldahl - her fotograferet ved Lyngvig Fyr. Privatfoto
Liv Thøger-Aldahl har indgået en gensidig aftale om fratrædelse, meddeler bestyrelsesformanden.

Ringkøbing-Skjern: Ingen kendte hende i den brede offentlighed i Vestjylland – og efter et halvt år er hun nu væk igen. Liv Thøger-Aldahl er færdig i jobbet som direktør for Destination Vesterhavet, fortæller bestyrelsesformand Lisbeth Valther.

47-årige Liv Thøger-Aldahl blev ved årsskiftet udpeget som direktør for Ringkøbing-Skjern og Varde Kommunes nye turistsamarbejde og indtog chefkontoret i Hvide Sande med et flot cv. Hun kom direkte fra et job som chefkonsulent i Dansk Industri og havde før det været ansat i Tivoli.

Om sin egen styrke sagde blandt andet:

Annonce

- Det er noget med både at være innovativ og at sætte tingene i struktur. Så selvom der måske ikke stod ”chef” på stillingen, første gang jeg var til samtale, så fik jeg den titel ret hurtigt. Fordi det blev tydeligt, at jeg er stærk til at bygge afdelinger op og udvikle koncepter, udtalte hun.

Fyringer

En af hendes opgaver var at skære organisationen til og lægge to kontorer sammen, hvilket kostede tre medarbejdere jobbet. Også den tidligere turistchef i Varde, senior turismeudvikler Colin John Seymore blev fritstillet.

Fyringerne havde dog intet at gøre med coronakrisen, der i marts ramte den vestjyske turisme som en forhammer. Grænserne blev dog åbnet igen den 15. juni, hvorpå turisterne strømmede tilbage.

Annonce

Sygemeldt

Den 29. juni meddelte bestyrelsesformand Lisbeth Valther, at Liv Thøger-Aldahl var blevet sygemeldt og holdt en forlænget sommerferie.

- Hun vender tilbage til jobbet efter sommerferien, fortalte Lisbeth Valter, der ikke kunne oplyse noget om årsagen til direktørens fravær.

I dag – en måned efter sygemeldingen – meddeler Lisbeth Valther i et nyhedsbrev, at Liv Thøger-Aldahl ikke vender tilbage.


Sommerferien har givet mulighed for eftertanke og på den baggrund er der indgået en gensidig aftale om fratrædelse.

Lisbeth Valther


Lisbeth Valther skriver:

”Direktør Liv Thøger-Aldahl tiltrådte den 1. januar 2020, og de første seks måneder har været usædvanligt travle. Dels har direktøren stået i spidsen for at opbygge den nye organisation, der er et samarbejde mellem Ringkøbing-Skjern og Varde kommuner. Dels er der brugt mange kræfter i forbindelse med coronakrisen - både med lobbyarbejde for at få genåbnet grænsen til Tyskland og med at tilrettelægge kampagner for at få danskere til at holde sommerferie ved Vesterhavet. Sommerferien har givet mulighed for eftertanke, og på den baggrund er der indgået en gensidig aftale om fratrædelse. Bestyrelsen takker Liv Thøger-Aldahl for den store indsats med at sammenlægge de to tidligere organisationer og ikke mindst for professionel branding, PR og markedsføring, der har løftet kendskabet til Destination Vesterhavet.”

Lisbeth Valther fortæller desuden, at stillingen som direktør skal genbesættes hurtigst muligt, og at hun vil tiltræde som arbejdende bestyrelsesformand, indtil den nye direktør er fundet.

Det er ikke lykkedes at komme i kontakt med hverken Liv Thøger-Aldahl eller Lisbeth Valther for yderligere kommentarer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Nu er opgravningen af minkene i gang

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Over tusind kroner for en tur på sygehuset: Ældre frygter kæmperegninger for flexture til Gødstrup

Annonce