Annonce
Vestjylland

TTH har sat navn på sin nye anfører: - Han er vellidt, træner hårdt og går forrest

Det bliver Christoffer Cichosz (til venstre), her i aktion mod sine tidligere holdkammerater fra Skjern, som bliver ny anfører i TTH Holstebro. Foto: Morten Stricker
Det bliver Christoffer Cichosz som kommer til at overtage anførerrollen i TTH Holstebro efter Peter Balling.
Annonce

Holstebro: Det er uhyre sjældent, at man ser en spiller tage skiftet fra Skjern til TTH eller omvendt.

Derfor er det også en verdenspremiere, når en spiller skifter den grønne Skjern-trøje ud med en anførerrolle hos TTH Holstebro.

Det er blevet en realitet, efter at Søren Hansen tirsdag løftede sløret for, at Christoffer Cichosz bliver ny anfører i TTH Holstebro.

- Som jeg kender, og har fornemmet Christoffer, så er han rigtig dygtig til mennesker. Han er vellidt, træner hårdt og går forrest, lyder det fra cheftræner Søren Hansen.

Formelt set har anførerbindet og den deciderede anførerrolle været afskaffet i international håndbold siden 2005, men det ændrer ikke på vigtigheden af at få udpeget en ny ifølge Søren Hansen.


Jeg kan godt lide at have en stor rolle, og jeg er rigtig glad, for den rolle jeg har i TTH. Jeg er glad for at få det cadeau af trænerstaben.

Christoffer Cichosz, TTH Holstebro.


- Det her med at have en rummelig anfører, det er rigtig vigtigt for et hold. Han skal være bindeled mellem trup og trænerstab, selvom jeg håber og tror, at alle i truppen ved, at de kan komme til mig, siger Søren Hansen.

Annonce

Betyder meget

For Christoffer Cichosz betyder det meget, at trænerstaben har peget på ham.

- Jeg kan godt lide at have en stor rolle, og jeg er rigtig glad for den rolle, jeg har i TTH. Jeg er glad for at få den cadeau af trænerstaben, siger Christoffer Cichosz.

Det er ikke første gang, at den stærke stregspiller har været anfører. Det var han også, da han spillede i Mors-Thy og Skive.

- Det er en rolle, som falder naturligt for mig. Vi bruger rigtig meget tid sammen, og hvis der er nogen, der ikke trives, vil jeg selvfølgelig tage fat i det. Det kommer der forhåbentligt ikke, siger Christoffer Cichosz, der har en kandidatgrad i psykologi, så det teoretiske grundlag er også på plads.

Og så går det nok, at han tidligere har tørnet ud for ærkerivalerne.

- Det er faktisk ikke noget, jeg har tænkt så meget over, men det er jo faktisk forbudt. På den anden side så har Patrick Westerholm jo også spillet i Skjern, så det kan lade sig gøre at lave det skifte, siger Søren Hansen med et grin.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce