Annonce
Skjern Håndbold

Truppen er på plads men Skjern Håndbold kigger altid efter gode spillere

Jørgen Rasmussen er en af de nye spillere, cheftræner Claus Dalgaard-Hansen får at arbejde med i sin trup til næste sæson i Skjern Håndbold. Arkivfoto: Morten Stricker
Et eller andet sted er Skjern Håndbolds trup på plads til næste sæson med 14 spillere på kontrakt. Men derfor kan det da godt være, Skjern henter endnu en spiller, hvis det er den helt rigtige, og hvis der er økonomi til det.

Skjern: Robin Haug, Svend Rughave, Anders Eggert, Jørgen Rasmussen, René Rasmussen, Oliver Juhl Refsgaard, Bjarte Myrhol, Jonas Tidemand, Jonathan Würtz, Elvar Jónsson, Thomas Mogensen, Jonathan Stenbäcken, Jesper Konradson og Eivind Tangen.

Det er de 14 mand, Skjern Håndbold har kontrakt med i næste sæson.

Men er det så den endelige trup, den kommende cheftræner Claus Dalgaard-Hansen kommer til at arbejde med?

- Jeg ved det ikke. Et eller andet sted er vi færdige, og som udgangspunkt synes jeg, vi står med en rigtig spændende trup. Omvendt kigger vi altid efter gode spillere, der kan supplere. Hvis det rigtige tilbud kommer, så ser vi selvfølgelig på tingene. Og det er på stort set alle positioner. Men det kræver jo, at der er økonomi til det. Det vil vise sig hen over foråret, siger Skjern Håndbolds formand Carsten Thygesen.

På en måde er han et godt stykke længere fremme.

- Vi er allerede i gang med en langsigtet strategi frem mod sæson 2021-22. Det er der, vi har størst fokus lige nu. De bedste og mest attraktive spillere skal man have fat i tidligere og tidligere, hvis man vil være med i kapløbet om deres underskrifter, fortæller Carsten Thygesen.

I øjeblikket er der en ligatrup på 13 mand. Den trup er suppleret med fire unge udviklingsspillere, der har trænet fast sammen med ligatruppen. Under den lille trup har der været to-tre spillere, der har trænet med, når det har været nødvendigt, og under dem har der så været et andethold i 2. division.

- Den struktur ændrer vi på. Næste sæson vil vi have en ligatrup på 14-16 mand. Under dem skal vi have en stor trup med spillere fra andetholdet og U19-spillere, der sammen skal have et rigtigt godt træningsmiljø. Det er ikke spillere, som vi forventer, skal spille liga. Springet er ganske enkelt for stort fra 2. division til liga. Derfor vil det heller ikke være nogen katastrofe, hvis andetholdet rykker ned i 3. division. Vi håber det ikke, men hvis det sker, ændrer det ikke det store i forhold til vores kommende struktur, fortæller Carsten Thygesen.

Lige nu samarbejder han med Claus-Dalgaard Hansen om at finde en assistenttræner.

- Vi har fået mange uopfordrede ansøgninger, og så har vi selv fat i nogle, som vi mener, passer ind i vores profil. Vi er så småt i gang med samtaler med enkelte emner, men der er et stykke vej endnu, siger Carsten Thygesen.

Tidligere har klubben haft assistenter, som har været skarpe på målmandsdelen.

- Vi har ikke låst os fast på noget som helst. Det kan let ske, at vi henter en assistent og så en målmandstræner ved siden af. Det hele kommer an på, hvad der er muligt, siger Carsten Thygesen, der således stort set året rundt arbejder på at finde de rigtige spillere til Skjern Håndbold.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Afgift på affald fra loppemarkeder: Det er en ommer

Læserbrev: I Ringkøbing-Skjern Kommune roser politikerne det mangfoldige frivillige arbejde, der udføres i vores kommune. Hvor længe kan vi holde motivationen blandt de frivillige til at fortsætte, hvis pengene for vores salg på loppemarked og genbrugsbutikker skal være med til at dække en del af kommunes udgifter ved affaldshåndtering. Vi er 55 frivillige organisationer, som er blevet pålagt ekstra udgifter og skal betale 2012 kroner om året. Mon ikke dette tiltag administrativt går op i hat og briller. Vi modtager rigtig mange ansøgninger. Alle vores penge går til velgørenhed på forskellig vis. En stor del af vores midler uddeler vi til det lokale børne- og ungdomsarbejde. Der er rigtig mange frivillige som gør et kæmpe arbejde for at minimere mængden af affald, sælge de genbrugte ting og dermed giver mulighed for, at andre kan bruge det fremfor at aflevere det på genbrugspladsen. Det kan man kun kalde bæredygtighed i Naturens Rige. Det er en win-win sag, færre varer til genbrugspladserne og respekt for de frivilliges arbejde. Vi fra Videbæk Y`Mens Club tilslutter os de argumenter, som er fremført af Blå Kors Genbrug, Plejehjemmets venner og Kirkens Korshær og håber, at beslutningen kan blive omstødt og ændret politisk.

Navne

Hotel Falken går et niveau op

Annonce