Annonce
Videbæk

Troldtekt gav den sidste ’skærv’: Legeplads for alle aldre skal stå klar til maj

Til maj vil børn fra 0 til 100 år kunne boltre sig i Troldhedes nye aktivitetsområde. Illustration: Troldhede Visionsgruppe

Troldhede: Nu skal ordren egentlig bare placeres. For pengene til Troldhedes nye aktivitetsområde ”Fra 0 til 100 på 5 minutter” er i hus.

Det er sket, efter den lokale virksomhed Troldtekt har skæppet i kassen med en donation på 75.000 kroner.

Dermed er de 840.000 kroner, som projektet koster, klar til at blive sendt til virksomheden Kompan, der skal stå for opførelsen af legepladsen for alle aldre i byen.

- Det gør, at vi kan komme i gang nu, og om et par måneder skulle aktivitetsområdet stå klar. Det er gået rigtig hurtigt, for forskellige fonde har været velvillige og nu også Troldtekt som lokal virksomhed. Det er vi rigtig glade for, siger Karin Nielsen fra visionsgruppen bag projektet.

Annonce

Klar til forårsleg

Aktivitetsområdet, som skal ligge ved byens gamle stadion, skal indeholde udefitness, basketballbane, legeplads, overdækket bænkeområde og boldbane. Målet er, at borgere i alle aldre kan benytte området til aktiviteter, deraf navnet 0 til 100. Dog er det især henvendt til børnefamilier.

- Kompan skal lige have produceret det, og så skal vi skal have sat op. Det tager cirka seks uger at producere og 14 dage at grave og sætte op, så det vil være klar til maj. Og på det tidspunkt er det forhåbentlig perfekt vejr til, at ungerne kan komme ud at lege, siger Karin Nielsen.

Troldtekt har produktionsfaciliteter beliggende i Troldhede, hvor man har 110 ud af virksomhedens i alt 150 arbejdspladser. Virksomheden vil gerne støtte projektet, da ”udviklingen af lokalområdet i og omkring Troldhede er en del af Troldtekts dna og værdigrundlag og et naturligt led i deres CSR-strategi”, skriver visionsgruppen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Skjern Håndbold For abonnenter

Karakterer til Skjern Håndbold efter nedtur: Fløjene var på toppen - bagkæden havde problemer

Skjern Håndbold

Nedtur i Skjerns nøglekamp: Cheftræner tror, semifinaleplads kræver mindst 8 af 10 mulige point

Annonce