Annonce
Videbæk

Troldhedes nye købmand fik skæld ud i tre dage i Velling: Nu skal der dobbeltjobbes for at få styr på den nye butik

Købmand Lailah Andersen har overtaget Min Købmand i Troldhede. Lige nu er hun på lidt af et dobbeltjob, da hun først officielt stopper i Velling den 1. december, men allerede har overtaget posten som købmand i Troldhede. Foto: Mikkel Jezequel
Købmand Lailah Andersen var yderst vellidt i Velling, hvor de helst ikke ville af med hende. Hun er nu kommet på noget af et job i Troldhede, hvor Dagrofa har erklæret den tidligere købmand konkurs.

Troldhede: - Jeg kan godt lide en udfordring, og med den gode oplæring og erfaring jeg har, så har jeg tiltro til, at det nok skal lykkedes i Troldhede også, siger købmand Lailah Andersen, der begyndte sit nye job med at få "ballade med kunderne" i sit gamle job.

- Jeg fik "skæld ud" i tre dage i Velling. Kunderne er virkeligt kede af, at jeg har valgt at forlade deres butik for at blive selvstændig i Troldhede. Men det er fantastisk at overtage en forretning, der ligger i en ny bygning, der er 100 procent indrettet til at drive en moderne købmandsforretning. Det glæder jeg mig til, siger Lailah Andersen, der først officielt stopper den 1. december i Velling.

Dagrofa har erklæret den tidligere Købmand i Troldhede konkurs. Det betyder, at Lailah Andersen har overtaget en butik, der trænger til en kærlig hånd, før den skinner lige så meget, som Lailah Andersen gerne vil havde den til. Foto: Mikkel Jezequel

Lailah Andersen bliver boede i Lem, så hun får noget længere på arbejde. Indflyvningen i Troldhede bliver også lidt mere op ad bakke, end hun først troede.

Annonce

Tidligere købmand erklæret konkurs

For et par uger siden erklærede Dagrofa nemlig den tidligere ejer af Min Købmand i Troldhede konkurs, og forløbet før, det kom dertil, har betydet, at der ikke har været den fokus på forretningen, som kunderne forventer i dag.

Torsdagen efter konkurserklæringen overtog Lailah Andersen butikkens varelager. Lokalerne og udstyret i butikken er ejet af et lokalt investeringsselskab.

- Inden for Dagrofa-kæden har vi tit hørt, at butikken i Troldhede var noget helt særligt - strømlinet og en butik i vækst. Men jeg havde aldrig selv været i butikken, og jeg må  indrømme, at det var noget af et andet indtryk, der mødte mig den første dag. Butikken trængte virkelig til en stor omgang, siger Lailah Andersen, der er gået i gang med opgaven.

Og hun kommer helt sikkert til at være mange timer i Troldhede i denne uge, så butikken kan være flot til receptionen på fredag, hvor indbyggerne i Troldhede får lejlighed til at møde den nye købmand.

- Jeg har aldrig haft noget imod at arbejde meget. Som selvstændig købmand kan arbejdsugen godt nå op på 75 timer. Det gør ikke noget.

Lailah Andersen, købmand i Troldhede

- Jeg har aldrig haft noget imod at arbejde meget. Som selvstændig købmand kan arbejdsugen godt nå op på 75 timer. Det gør ikke noget. Det kunne den også i Velling, selv om jeg "kun" var ansat. Under corona var det alligevel det eneste, jeg kunne - der var alle katte-udstillinger jo aflyst, siger Lailah Andersen med et smil.

Lailah Andersen er i fuld gang med at få Min Købmand i Troldhede i topform igen. Foto: Mikkel Jezequel

- Min opgave nu er at lære kunderne at kende. Det kræver, at jeg er så meget som muligt i butikken, så jeg kan fornemme, hvad de gerne vil have, og så handler det om at have varerne på hylden, siger Lailah Andersen, der før Velling har været ansat hos Meny i Søndervig og hos Spar i Ørnhøj.

Annonce

Tilbage på Facebook

I forbindelse med købmandsskiftet havde Laila Andersen ikke adgang til butikkens facebookside, så hun kunne skrive, at den er på vej tilbage på sporet. Men den tidligere ejer, Mathias Bjerg Kristensen, forsikrer nu, at han har overdraget siden til den nye købmand.

- Dagrofa overtog selskabet pr. 1. november. Driften har Dagrofa stået for siden den 13. september. Facebook siden er aktiv igen og er overdraget til den nye købmand. Ellers har jeg ingen kommentarer, skriver Mathias Bjerg Kristensen til Dagbladet.

Annonce
Tarm For abonnenter

En jul med stærke traditioner: 50 år i træk har Hardy hentet sit juletræ hos Inger

Danmark

Tirsdagens coronatal: Der er 6324 nye smittetilfælde med coronavirus

Annonce
Annonce
Annonce
Skjern

Nu kommer PCR-test til Skjern: Testcenter åbner allerede i denne uge

Ringkøbing For abonnenter

Dansk er vejen til succes: Ngun har en dansk mand på arbejde og en burmesisk mand derhjemme

Ringkøbing

Tæt opløb ved kåring af fotoklubs bedste skud: Én og samme fotograf leverede årets skud i både 2020 og 2021

Ringkøbing-Skjern

Går glip af sit sidste byrådsmøde: Iver Enevoldsen har fået corona

Sundhedsstyrelsen opgiver at bremse Omikron: Slut med isolation for nære kontakter til nære kontakter 

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Ribo Vinduer opfører ny fabriksbygning på 9500 kvm., Bechs Hotels ordrebog med alle 250 julefrokost-bestillinger forsvandt og andre glimt fra Gamle Dage

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Her er ugens bolighandler i Ringkøbing-Skjern

Hvide Sande For abonnenter

Naboer er rasende over erhvervsmands byggeri af swimmingpool og anneks midt i Søndervig

Regeringen arbejder hen mod pressemøde om corona-tiltag onsdag

Ringkøbing

Ny direktør vender hjem til Vestjysk: Landboforening skal nu ledes af tre direktører

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Ridder af Hvide Sande og meget mere: Tidligere borgmester fik helt særlig overraskelse til sin fødselsdag

Ringkøbing

Stadig intet svar på Omikron-mistanke men ingen spredning efter gymnasiefest

Annonce