Annonce
Videbæk

Troldhede Mejeri laver den bedste ost

De nykårede ostevindere fra Troldhede Mejeri blev hyldet af Mejeriforeningens formand Steen Nørgaard Madsen (yderst tv.) og Landbrug & Fødevarers adm. direktør Anne Arhnung. I midten af billedet fra venstre: Teamleder Søren Videsen og Site Director Torben Pradsgaard, Troldhede Mejeri. PR-foto
Ren nydelse, sagde dommerne, da de smagte Troldhede Mejeris Creamy White. Den bløde ost vandt ostekategorien i International Dairy Contest.
Annonce

Troldhede: Creamy White - en 65 procents hvidskimmelost fra Arla Troldhede Mejeri - blev kåret som vinder af ostekategorien, da den årlige mejeridyst International Dairy Contest tirsdag 1. oktober blev afgjort i Herning.

- Det er første gang, vi vinder, så det er da noget særligt. Vi skal helt sikkert hjem at fejre sejren med vores ansatte. Det er jo deres fortjeneste, at vi har vundet - et bevis på, at fokuseret arbejde med kvalitet belønnes, sagde en meget tilfreds Site Director Torben Pradsgaard fra Arla Troldhede Mejeri.

Om Creamy White sagde dommerne: "En cremet ost, som har en smuk hvid overflade og en flot bygning. Når osten smelter på tungen fås oplevelsen af, at konsistens og smag spiller perfekt sammen. Det er en ren nydelse."

Kåringen fandt traditionen sted i MCH Messecenter Herning, hvor Landbrug & Fødevarer overrakte flere mejeri-priser.

- Vi skal hjem og fejre med medarbejderne, fastslog teamleder Søren Videsen og site director Torben Pradsgaard fra Troldhede Mejeri. PR-foto
Annonce

Klimavenlige mejeriprodukter

Mejeriforeningens formand Steen Nørgaard Madsen, understregede i sin tale blandt andet betydningen af, at fødevarevare- og mejeribranchen er gået ind i kampen mod den globale opvarmning med konkrete planer om markante reduktioner af klimabelastningen i dansk fødevareproduktion.

- Det er helt centralt for os, at forbrugerne føler, at de gør noget godt for sig selv og deres nærmeste, når de åbner køleskabet og tager et mejeriprodukt ud. Den følelse skal de forsat have. Og derfor skal vi virkelig lægge os i selen for at løse de bæredygtighedsudfordringer, som knytter sig til mælken, sagde han i følge en pressemeddelelse fra Landbrug & Fødevarer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Massetest i Vestjylland: Torsdag åbner yderligere to teststeder i Ringkøbing-Skjern

Debat

Vinternote: Tiden flyver

Annonce