Annonce
Videbæk

Troldhede-gruppe indkalder foreninger til fællesmøde om byudvikling

Foreninger og grupper i Troldhede er onsdag inviteret til fællesmøde i Troldhede Hallen for at finde på udviklingstiltag til gavn for byens nuværende og kommende borgere. Arkivfoto.
20 foreninger og grupper fra Troldhede er inviteret til fællesmøde i Troldhede hallen onsdag aften. Formålet er at komme med ideer og ønsker til udviklingstiltag, der skal gøre byen attraktiv for både nuværende beboere og tilflyttere.
Annonce

TROLDHEDE: - Jeg tror, vi synes, der er sket for lidt de senere år.

Ordene kommer fra Karin Neesgaard Nielsen, tovholder i Troldhedes brandinggruppe.

Tidligere på året deltog hun sammen med en del andre i et oplæg i fundraising, og det er med den inspiration i ryggen, brandinggruppen nu har inviteret omkring 20 foreninger og grupper til et fællesmøde i Troldhede Hallen onsdag aften klokken 19.30.

På mødet får de deltagende foreninger og gruppers mulighed for at lufte ønsker om og tanker til nye projekter i Troldhede, der kan være med til at udvikle Troldhede og gøre byen mere attraktiv for tilflyttere.

Tidligere har man i byen haft tanker om en skaterbane, en renovering og opgradering af den lokale legeplads og en multihal ved siden af Troldhede Hallen. Men det hele er blevet ved de gode tanker.

- Det er bare nogle forskellige projekter, som har været oppe at vende, som jeg ikke har hørt om. Men folk er selvfølgelig velkomne til at komme med nye indspark, og så ser vi på, hvad der er mest opbakning omkring, siger Karin Neesgaard Nielsen.

Nu håber man, at ved et fællesmøde kan finde frem til de mest populære projekter i byen, så man trækker mere på samme hammel.

- Mødet er for at sikre, at vi står sammen og taler sammen på tværs af vores forskellige interesser i byen. Man ser jo tingene forskelligt, alt efter om man er 25 år eller 60 år. Har man små børn, vil man gerne have legepladsen, er man ældre, har man måske fokus på nogle andre ting, siger Karin Neesgaard Nielsen.

- Så det er for at få sat gang i nogle projekter med meget tilslutning og opbakning, og for at få lavet en helhedsplan omkring byen, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce