Annonce
Skjern

Trofaste kunder efter mulig hvidvask-sag i Skjern Bank: Lad os se fremad

Opbakningen til Skjern Bank fortsætter efter en mulig hvidvasksag. Arkivfoto: Jørgen Kirk
- Jeg tror, at folk er så fornuftige, at de kan se, at det er noget, der ligger flere år tilbage i tiden. Hvis der er nogle, der vil flytte bank, så havde de nok gjort det alligevel, siger en mangeårig kunde i Skjern Bank.
Annonce

SKJERN: - Vi er vestjyder. Vi informerer - og så kommer vi videre!

Ordene kommer fra Ole Strandbygaard, direktør i den grafiske virksomhed Strandbygaard, og medlem af repræsentantskabet i Skjern Bank.

Onsdag aften kunne Danmarks Radio fortælle, at Skjern Bank var involveret i en mulig sag om hvidvask, hvor banken var blevet brugt til at overføre et trecifret millionbeløb. Skjern Banks direktør Per Munck sagde til Dagbladet, at banken har gjort alt, hvad den skulle i den forbindelse.

Sagen får ikke opbakningen til banken til at ryste hos dens trofaste støtter.

- Jeg tror, at alle banker har gjort noget mistænkeligt. Danske Bank var den første, og der er ingen banker, der går ram forbi. Det er selvfølgelig uheldigt, men det kunne lige så godt have været andre banker, siger Ole Strandbygaard, der udtrykker fuld opbakning til ledelsen, fordi den har gjort, hvad den skulle.

Heller ikke ejendomsmægler Jørgen Axelsen, der er en af Skjern Banks mangeårige kunder, er bekymret. Han sidder i repræsentantskabet og understreger, at han ikke kan udtale sig som medlem af repræsentantskabet, men som kunde i banken vil han gerne fortælle om sin holdning.

- Jeg tror, at folk er så fornuftige, at de kan se, at det er noget, der ligger flere år tilbage i tiden. Hvis der er nogle, der vil flytte bank, så havde de nok gjort det alligevel, siger Jørgen Axelsen, der er ærgerlig over, at banken bliver involveret i sådan en sag.


Jeg tror, at alle banker har gjort noget mistænkeligt. Danske Bank var den første, og der er ingen banker, der går ram forbi.

Ole Strandbygaard, kunde i Skjern Bank.


Når det så er sagt, peger Jørgen Axelsen på den store tillid og troværdighed, som banken nyder godt af i lokalområdet.

- Skjern Bank bakker op om det lokale også længere, end andre banker vil gøre det. Man er ikke bare et nummer i køen som i de store banker, lyder det fra Jørgen Axelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Coronasmittede mink lukker samtlige plejehjem i Ringkøbing-Skjern

Ringkøbing-Skjern

Ringkøbing-Skjern er blevet mørkerød: - Det er noget, der ligner anden bølge

Danmark

Få overblikket: Her er de nye restriktioner, der gælder fra mandag

Annonce