Annonce
Hvide Sande

Trods sol og sommer på vestkysten: Salgsdirektør hos Esmark er klar til at synge med på 'Regndans'

Salgs- og marketingdirektør hos Esmark, 50-årige Thomas Christiansen, vil gerne indlede sin søndag i sadlen på sin mountainbike. Pressefoto: Theis Poulsen / Esmark
50-årige Thomas Christiansen, der er salgs- og marketingdirektør hos Esmark, betegner sig selv som en ukuelig optimist - og som en person, der bruger mange af sine vågne timer på at vurdere, overveje og spekulere.
Annonce

EN GOD SØNDAG FOR MIG ER EN DAG, der starter med at få pulsen godt op på mountainbiken og gerne rimeligt tidligt, inden resten af familien står op. Så er jeg klar til morgenmad med familien, når teenagebørnene vågner op af formiddagen.

Derudover er jeg vild med sport og elsker at se sport på tv i weekenden, og mine favoritter er fodbold, cykelløb og formel 1. Jeg følger Manchester United tæt og har gjort det hele livet, så jeg har haft nogle hårde år på det seneste. Derudover kan min kone og jeg godt lide et par afsnit af en Netflix- eller HBO-serie. Jeg er ikke den store handy- eller havemand, så der bruger jeg ikke megen tid.


På trods af, at min far er og har været musiker hele livet og spiller flere instrumenter, så har jeg aldrig lært at spille.

Thomas Christiansen


HVIS JEG FÅR EN UDENBYS GÆST PÅ BESØG, SÅ VIL JEG HELT KLART VISE VEDKOMMENDE den fantastiske natur og specielt naturstien fra Søndervig i nord til Nymindegab i Syd, som jeg synes er helt fantastisk - og så selvfølgelig Lyngvig Fyr.

Derudover skulle vi gå en tur rundt i Hvide Sande på havneområdet, hvor frokosten skulle nydes på ’Lille k’, som er en fantastisk, lille perle. Og så skulle vi nok afslutte dagen med et godt glas vin.

MIT SENESTE BESØG I EN KIRKE VAR lørdag 20. juni til min yngste datter Lauras konfirmation.

HVIS JEG BLIVER BEDT OM AT VÆLGE EN SANG PÅ EN KARAOKEBAR, SÅ SKAL DET VÆRE ... Uanset, hvilken sang, jeg vælger, så vil jeg alligevel ikke kunne synge den bare nogenlunde, da der ikke er mange toner skabt i mig.

På trods af, at min far er og har været musiker hele livet og spiller flere instrumenter, så har jeg aldrig lært at spille. Jeg lytter dog til mange forskellige former for musik - lige fra god, gammel 80’er musik, Coldplay og Nephew til det seneste fra Simon Kvamm i bandet Hugorm, som vel nærmest er moderne punkmusik.

Sangen, jeg ville vælge, er en god gammel 80’er-klassiker i form af Danskeorkestrets ’Regndans’, som er et fantastisk nummer.

HVIS JEG UD AF DET BLÅ VINDER 50.000 KRONER TIL EN DRØMMEREJSE, så vil jeg tage hele familien med rundt på den amerikanske vestkyst.

HVIS JEG KUNNE FÅ EN MIDDAGSAFTALE MED EN KUNSTNER, SÅ SKULLE DET VÆRE forsangeren Chris Martin fra Coldplay, som, jeg synes, er en fantastisk kunster, sanger og ikke mindst performer til deres livekoncerter, som jeg har været heldig at opleve nogle gange.

Han har også nogle gode og interessante holdninger samt udtalelser om menneskesyn og grundlæggende værdier. Nummer to på listen er helst sikkert Manchester Uniteds tidligere manager, Alex Ferguson, hvis man kan kalde ham en kunster - for at høre ham fortælle om mandskabspleje og motivation, som han var vanvittig god til.

DET IRRITERER MIG HELT VILDT, hvis folk ser begrænsninger og problemer fremfor muligheder og udfordringer i alle aspekter.

MIN STÆRKE SIDE, NÅR JEG SELV SKAL SIGE DET, ER, at jeg er en ukuelig optimist, og så har jeg det, jeg vil kalde et positivt, nysgerrigt sind.

OG MIN SVAGE SIDE ER, at jeg går rigtig meget op i alle de ting, jeg involverer mig i både professionelt og privat. Det gør, at jeg hele tiden bruger rigtig mange af mine vågne timer på at vurdere, overveje og spekulere, hvilket ikke altid er godt i længden.

I NÆSTE UGE SER JEG FREM TIL, at min ældste datter snart fylder 18 år, og hun skal fejres, hvilket også betyder, at hun snart må køre bil selv, og det glæder hele familien sig til.

Arbejdsmæssigt har vi gang i mange forskellige nye og spændende ting hos Esmark Feriehusudlejning, og så skal vi snart have sommerfest med alle gode kollegaer, og jeg går bestemt ikke af vejen for en god fest.

Thomas Christiansen

ALDER: 50 år.

PROFESSION: Salgs- og marketingdirektør hos Esmark.

PRIVAT: Gift med Marianne, som er sygeplejerske - ægteparret har døtrene Emma på 17 år og Laura på 14 år.

HJEMBY: Åbybro.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Det mener borgerne om mundbind-reglen: - Folk var begyndt at sløse

Ringkøbing-Skjern

Nu ryger de sidste to minkfarme: Niels Chr. Poulsen er nabo til det første coronatilfælde i Holstebro

Annonce