Annonce
Ringkøbing-Skjern

Trine Ørskov vidste ikke, at moren var kandidat til stilling

- Jeg har tillid til, at lederne besætter stillinger ud fra de rammer, som politikerne udstikker, siger Trine Ørskov. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Annonce

RINGKØBING-SKJERN: Mens Trine Ørskov tirsdag eftermiddag diskuterede med Bjarne Svendsen, om der skulle ansættes tre distriktsledere på det specialiserede område eller ej, vidste hun ikke, at hendes egen mor var kandidat til at få den ene stilling.

- Det er fuldstændig rigtigt, at der var lagt op til tre stillinger. Det er det, vi hele tiden er blevet orienteret om. Da vidste jeg ikke, at hun var kandidat til stillingen. Som politikere sætter vi rammerne, og så skal lederne i forvaltningen udsætte retningen, siger Trine Ørskov.

Familien er i den specielle situation, at mens Trine Ørskov er politisk ansvarlig for børne- og familieområdet, er hendes mor ansat som afdelingsleder i en af de afdelinger, som Trine Ørskov har det politiske ansvar for. Det er familien bevidst om at holde fuldstændig adskilt.

- Jeg gør mig enormt umage med kun at bevæge mig på det politiske niveau. Det er ikke en politisk beslutning, hvem der bliver ansat i stillingerne. Her har jeg ikke noget at skulle have sagt, fastslår Trine Ørskov.

Derfor har Trine Ørskov heller ikke været med til at nedsætte et ansættelsesudvalg, og hun ved heller ikke, hvem der sidder i det.

- Jeg har tillid til, at lederne besætter stillinger ud fra de rammer, som politikerne udstikker. Udgangspunktet er, at det er den bedst kvalificerede, der skal besætte stillingen, og det har jeg tillid til er foregået, siger Trine Ørskov.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vestjylland

Fastholder: - Jeg så ulven

Annonce