x
Annonce
Ringkøbing-Skjern

Trend-house og BK Hertz lokker med 30 procent rabat

Elev Julie Andersen hjælper med at pakke ordrer i Skjern for Trend-house.dk. Privatfoto
Webhandel er med til at sikre, at Trend-house bevarer lidt omsætning under corona-krisen. Men på nettet er priskonkurrencen hård, derfor giver Trend-house 30 procent rabat på alt i denne tid. BK Hertz i Ringkøbing giver også 30 procent på alt i butikken.

Ringkøbing-Skjern: Der er rigtig meget godt ved nethandel i denne tid. Man kan handle hjemme foran computeren i god afstand fra alle andre, og få varen bragt til døren af et bud, der også har lært at holde afstand.

Til gengæld er problemet for mange lokale butikker, at der på nettet er en helt anden konkurrencesituation, samt, at det tager en del tid at opbygge en velfungerende - og ikke mindst synlig - onlineforretning.

Pernille Balzer, der står bag Trendhouse, der har butikker i Ringkøbing, Søndervig og Skjern, valgte for tre år siden at gå i gang med at opbygge en webshop som suplement til de fysiske butikker. Derfor står hun i dag lidt bedre rustet en mange af hendes forretningskolleger i de tre byer til at komme igennem corona-krisen.

På Trend-house.dk sælges alt netop nu med 30 procents rabat. Ud over alle de nye forårsvarer, gælder rabatten også for skøndhedsprodukter, sko, tasker, smykker og meget, meget mere.

Med 30 procent rabat, tjener du også 30 procent mindre?

- Ja, men det er nødvendigt for at være konkurrencedygtig online, og så gør det jo også, at jeg kommer af med nogle af alle de dejlige forårsvarer, vi har fået hjem i butikkerne, siger Pernille Balzer.

- Det er omkring tre år siden, vi gik i gang med at opbygge online-forretningen trend-house.dk. For mit vedkommende var det en must, at vi skulle have en webshop. Det har taget nogle år, at opbygge en god online-platform. Men det har også været vildt spændende, og vildt lærerigt. Når du sælger på nettet, har du pludselig hele Danmark som kunder, og du kan også sælge andre varer på nettet, end du gør i de fysiske butikker. Men det er en helt anden verden, som det tager en del tid at sætte sig ind i og lære at kende, siger Pernille Balzer.

- Jeg er meget glad for at have en webshop i disse dage. Det er måske det der gør, at jeg undgår at afskedige nogle af mine ansatte i denne krise. Jeg tør naturligvis ikke love, at jeg ikke kommer til at afskedige nogen senere, hvis krisen kommer til at vare længe, men indtil videre har jeg sendt de fleste medarbejdere hjem. Vi er kun få tilbage, der passer butikkerne i Søndervig og her i Skjern, hvor vi også sender varer bestilt online ud fra, siger Pernille Balzer.

Pernille Balzer får hjælp af sin revisor til at finde ud, af, hvilke af de statslige støtteordninger, hun kan gøre brug af.

- Det er en nødvendig hjælp i denne tid. Medarbejdere har også tacklet situationen helt fantastisk og støttet rigtig godt op om vores tiltag, siger Pernille Balzer.

- Der kommer ikke mange mennesker i vores fysiske butikker, men vi har en jævn strøm af kunder på nettet, og jeg kan se, at rigtig mange af online-kunderne kommer her fra området. Hvis der er mulighed for at handle lokalt online, så vil mange gerne det og på den måde være med til at støtte det lokale butiksliv. Det er jeg rigtig glad for, siger Pernille Balzer.

- Fordelen ved at handle lokalt online, er jo også, at man kan gå ned i butikken og få vejledning, eller eventuelt komme ned og returnere en trøje, der ikke passer. Så behøver man ikke gå på posthuset, siger Pernille Balzer.

Den store tøjforretning BK Hertz i Ringkøbing har ikke en webshop, men præcis som Trend-House, er butikken fyldt med forårskollektionen. Derfor har BK Hertz også valgt at sætte alle varer i forretningen ned med 30 procent.

BK Hertz i Ringkøbing har ikke en webshop, men butikken har også 30 procent rabat i denne tid for at komme af med nogle af forårsvarerne. Foto: Kaj Poulsgaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Med politiet på patrulje: God ro og orden under blå himmel i Søndervig

Læserbrev

Borgmester: Det du gør nu, gør en forskel

Læserbrev: Hvis du har tunet ind på Danmarks Radio for nylig, så har du med garanti hørt ovenstående sætning, som jeg har gået og tænkt lidt over. Vores handlinger er jo aldrig uden konsekvenser. Men særligt lige nu, hvor det første chok over de drastiske tiltag har lagt sig, og vi har en solbeskinnet weekend foran os, så kan det, vi gør lige nu, gøre en stor forskel til det værre eller det bedre. Derfor vil jeg appellere til, at vi holder fast i de gode vaner, vi efterhånden kender så godt: Hold afstand, bliv hjemme hvis du er syg, vask hænder og sprit af ofte, host og nys i albuebøjningen og hold ekstra fokus på rengøringen. Endnu ved vi ikke, hvor stejl kurven over coronasmittede bliver, men det er netop det, vi hver især har noget at sige i: Ved at lade være med at forsamles i forårssolen, ved lade være med at bagatellisere situationen og give os selv dispensation fra retningslinjerne. Vi skal have bremset coronasmitten lige nu. Og det gør vi ved at holde fast og holde ved. For det, vi gør nu, gør en forskel. Vi har alle et ansvar at tage på os, for at vi kommer hurtigst og bedst muligt ud på den anden side. Som kommune gør vi primært to ting: Vi følger de nationale anvisninger til punkt og prikke og har lukket ned for stort set alt, der ikke kan betegnes som kritiske funktioner. Vi opruster på antallet af aflastningspladser, og vi klæder personalet fagligt på til at kunne håndtere opgaven, når vi skal tage imod borgere, der bliver udskrevet fra hospitalerne i en dårligere helbredstilstand end normalt. Og så gør vi alt, hvad vi kan, for at støtte op om det lokale erhvervsliv: Senest har vi opfordret lokale advokater, revisorer og rådgivere til at yde gratis hjælp til lokale erhvervsdrivende i vanskeligheder. Vi har peget på muligheden for at sende medarbejdere på efter- og videreuddannelse som et alternativ til hjemsendelse eller fyring. Og vi har fremrykket investeringer i anlæg for 20 mio. kroner. På samme måde kan vi alle som private borgere gøre en forskel ved at lægge vores penge lokalt. Det, vi gør nu, gør en forskel. Forfatteren Anne-Cathrine Riebnitzsky, som fornyligt gæstede Ringkøbing-Skjern bibliotekerne, har givet sit bud på en opskrift til at komme godt igennem coronakrisen. Hun skriver blandt andet: ”Mennesker er lidt som appelsiner – det er først når man presser dem, at man finder ud af, hvad de egentlig indeholder. I krige og kriser er der altid mennesker, der får lov til at udvikle et stort og fantastisk mod. Eller blot øve sig på venlighed.” Lad os vise os selv og hinanden, at der er saft og kraft i os, at vi formår at holde ved og gøre en positiv forskel. Og hav så en god weekend.

Ringkøbing-Skjern

Fra frontlinjen: Restriktioner betyder kreative metoder - baby vejet på køkkenvægt

Annonce