Annonce
Sport

Trehøje Golfklubs damer rykkede op i 2. division

Trehøje Golfklubs oprykkere til 2. division. Fra venstre er det Lone Hansen, Lilian Andersen, Helle Bjerre, Aase Schou, Conny Tang, Sofie Møller, Laura Boe-Hansen og Sofie Ladekjær. Privatfoto

Golf: Trehøje Golfklubs damer er nu klar til 2. division.

Søndag vandt Trehøje Golfklubs damer oprykningskampen mod Sæby med en suveræn sejr på 9-0 på en meget våd bane i Herning Golfklub. Midtvejs i kampen var Trehøjes damer lidt bagefter, men en fantastisk indsats på de sidste ni huller skabte den sikre sejr. For første gang i klubbens historie spiller damerne i næste sæson i 2. division. Herrerne har allerede sikret sig et hold i 1. division og et hold i 3. division.

- Det er helt fantastisk for klubben, og jeg tror, det kan trække endnu flere spillere til Trehøje Golfklub, udtaler klubbens formand Lars Ole Wulff.

Fodbold: Efter en sæsonstart med nederlag i de tre første kampe fik Ringkøbing IF for fjerde kamp i træk point i kvindeserien, da de søndag spillede 1-1 ude mod Søften.

- Ja med otte point i de fire kampe kan vi nu kigge lidt væk fra bunden, sagde træner Claus Scotwin.

RIF kom bagud 1-0 efter fire minutter, da Søften kunne løbe bolden i tomt mål efter en fejl i RIFs forsvar.

- I de næste minutter ramte Søften overliggeren, og målvogter Sidse Lemmer havde en fantomredning. Men derfra sad vi meget godt på kampen, fortalte Claus Scotwin.

Kort før pausen blev der udlignet ved Sara Mathiesen på en ripost efter skud fra Mia Højbjerg.

- Selv om vi havde stærk modvind i 2. halvleg, spillede vi meget fint. Emmaline Brinch Nielsen brændte en stor chance, så vi kunne godt have vundet. Alt i alt er jeg dog tilfreds, sagde Claus Scotwin.

Golf: Dejbjerg Golf Klub baserer de fleste af aktiviteterne i klubben på frivilligt arbejde. En af måderne, som klubben "betaler tilbage på", er med en Frivilliges Dag. Det foregik lørdag med deltagelse af 100 frivillige, og efter en uge med masser af regn var vejrguderne med arrangementet, hvor solen var fremme hele eftermiddagen.

Der blev spillet stableford i to rækker. Resultatet af matchen blev i A-rækken: Søren Jespersen 36 point, Mads Iversen 35 point, Leif Simonsen 34 point, Mads Astrup 34 point og Karsten Knak 34 point.

B-rækken: Knud Erik Bollerup 34 point, Ole Tagmos 33 point, Ingerlise Vendelbjerg 32 point, Svend Erik Mouridsen 32 point og Yvonne Rasmussen 32 point.

Der var tillige en holdkonkurrence, der blev vundet af Ella Christensen, Tinne Jensen, Ole Tagmos og Knud Erik Bollerup.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Pludselig kunne der alligevel udstykkes: Sælger føler sig snydt for halvanden million i sommerhushandel

Danmark For abonnenter

Tyskere og nordmænd vil også være med: Kamp om pladsen i det danske ferieland

Annonce