Annonce
Fodbold

Tredje sejr i træk til Faster/Hanning i serie 3

Jesper Skak fra Tarm IF til højre scorede tre gange og fik et straffespark, da Tarm IF fik sæsonens første sejr. Arkivfoto: Henrik Olesen
Faster/Hanning har snuppet førstepladsen i serie 3 pulje 32 efter den tredje sejr i træk. Jesper Skak var den helt store profil, da Tarm IF sikrede sæsonens første sejr i serie 4. Jesper Skak scorede tre gange og fik et straffespark.

Serie 3 pulje 32

Faster/Hanning-Herning IK 3-1

1-0 efter 47 minutter ved Thomas Madsen, der driblede sig fri efter opspil fra Heine Sørensen.

1-1 efter 57 minutter på flot mål efter tabte dueller.

2-1 efter 59 minutter ved Heine Sørensen, der på aflevering fra Jens Bonde tæmmede bolden og drejede rundt til scoring.

3-1 efter 81 minutter ved Rasmus Storgaard Hansen, der på en bold i dybden fra Morten Ahle rundede målmanden og scorede i tomt net.

- Vi satsede på at holde nullet ud fra en solid defensiv, og så var vi sikre på, vores gode angribere nok skulle skabe de chancer, vi skulle bruge for at vinde. Det gik fint i første halvleg, bortset fra vi ikke scorede på tre-fire fine chancer, mens Herning kun havde en enkelt chance. Vi kontrollede kampen, og det var fortjent, vi kom foran. Udligningen var vi selv skyld i. Heldigvis kom vi hurtigt foran igen, og så var vi bedst resten af kampen, fortalte Faster/Hannings træner Erik Kjærsgård.

Skjern 2-FodboldHoldet 1-1

1-0 efter 56 minutter ved kun 16-årige Kuah Ting på oplæg fra Frederik Akselsen.

1-1 efter 79 minutter.

- Vi havde masser af spil i første halvleg, men chancer skabte vi ikke. FodboldHoldet havde tre gode chancer, så det var godt, vi ikke kom bagud. Anden halvleg var mere lige. Vi fik lidt chancer og et godt mål. Uafgjort var nok ok, sagde Skjerns træner Jan Thomsen.

Serie 4 pulje 60

Herning Fremad-RIF 3 3-0

Selv om RIFs træner Vejsil Ibrahimovic har mange potentielle spillere på sin liste, så lykkedes det ham aldrig at skaffe spillere nok til at stille op ude mod Herning Fremad lørdag eftermiddag. Derfor er Herning Fremad noteret for sejr på 3-0 uden kamp.

Serie 4 pulje 77

Nr. Nebel-Tarm 1-4

0-1 efter 20 minutter ved Jesper Skak.

1-1 efter 30 minutter ved Emil Jakobsen på oplæg fra Tobias Søllingvraa.

1-2 ved Mikkel Præst på straffespark begået mod Jesper Skak.

1-3 ved Jesper Skak.

1-4 ved Jesper Skak.

- Mandskabsmæssigt var vi hårdt ramt, så vi var meget skidt kørende spillemæssigt. Meget mere er der ikke at sige til det, fortalte Nr. Nebels træner Tommy Jepsen.

- Skønt endelig at få en sejr. Vi var klart bedst i den kamp med Jesper Skak som den helt store profil, fortalte Tarms træner Jonas Jensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Udbud af ambulancekørsel: Den gode idé opstår i samarbejdet

Læserbrev: I løbet af januar tager Region Midtjylland vigtige skridt i retning af at fastlægge fremtidens ambulancekørsel, når der tages stilling til det kommende udbud af kørslen. Der er meget på spil i regionsrådets måde at skrue udbuddet sammen på: Grundlæggende spørgsmål om, hvilken pris og kvalitet borgerne kan få for skattekronerne i de kommende år, og mulighederne for at bruge offentlig-privat samarbejde som driver for innovation i den offentlige sektor. I disse år går en stor generation på pension med udsigt til at leve længere, og færre er tilbage til at forsørge flere. Lige som vi står overfor udfordringer med at få sundhedskronerne til at række, fordi folk lever længere, og flere får kroniske sygdomme. Der er med andre ord grundlag for at tænke nyt og bruge det store potentiale, der ligger i samarbejdet mellem sektorerne, til at få mere for pengene og levere ny og innovative løsninger. De gode ideer og intelligente løsninger på sundhedsområdet er allerede mange – og regionerne er grundlæggende gode til at række ud til offentlig-privat samarbejde i udviklingen af nye innovative teknologier og måder at løse sundhedsudfordringen på. Historisk gælder det også indenfor det akutte og det præhospitale område, hvor vi har set forsøg med el-køretøjer, kunstig intelligens, stabilisering eller færdigbehandling af KOL-patienter. Og mange nye tiltag er for længst implementeret, som for eksempel den elektroniske patientjournal, der optimerer patientforløbet, eller EKG taget allerede i ambulancen, som sikrer, at hjertepatienter kommer til det rigtige hospital. Langt flere bliver i dag hjulpet hurtigere og bedre, fordi den fælles innovation fungerer. Region Midt står overfor de kommende udbud på ambulanceområdet, og her har regionen gode muligheder for at stille krav i udbud til andet og mere end blot økonomien. Udbud bliver dermed en vej til at omsætte innovationen og de smarte løsninger hos leverandørerne til realitet til gavn for borgerne. Man behøver ikke se længere end til Norge, hvor flere kommuner gik sammen om at stille krav om CO2-neutrale byggepladser til leverandørerne i forbindelse med et stort fælles byggeri. På den måde kommer offentlige økonomiske muskler i spil og bliver en driver for innovationen. På samme måde har Region Midtjylland med udbuddet gode muligheder for at skubbe på innovation på sundhedsområdet til patienternes og borgernes fordel.

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Skatteborgerne skal se aftalerne: Kommunen betalte én million for lokaler, men brugte kun for 700.000

Annonce