Fodbold

Tredje sejr i træk til Faster/Hanning i serie 3

Jesper Skak fra Tarm IF til højre scorede tre gange og fik et straffespark, da Tarm IF fik sæsonens første sejr. Arkivfoto: Henrik Olesen
Faster/Hanning har snuppet førstepladsen i serie 3 pulje 32 efter den tredje sejr i træk. Jesper Skak var den helt store profil, da Tarm IF sikrede sæsonens første sejr i serie 4. Jesper Skak scorede tre gange og fik et straffespark.

Serie 3 pulje 32

Faster/Hanning-Herning IK 3-1

1-0 efter 47 minutter ved Thomas Madsen, der driblede sig fri efter opspil fra Heine Sørensen.

1-1 efter 57 minutter på flot mål efter tabte dueller.

2-1 efter 59 minutter ved Heine Sørensen, der på aflevering fra Jens Bonde tæmmede bolden og drejede rundt til scoring.

3-1 efter 81 minutter ved Rasmus Storgaard Hansen, der på en bold i dybden fra Morten Ahle rundede målmanden og scorede i tomt net.

- Vi satsede på at holde nullet ud fra en solid defensiv, og så var vi sikre på, vores gode angribere nok skulle skabe de chancer, vi skulle bruge for at vinde. Det gik fint i første halvleg, bortset fra vi ikke scorede på tre-fire fine chancer, mens Herning kun havde en enkelt chance. Vi kontrollede kampen, og det var fortjent, vi kom foran. Udligningen var vi selv skyld i. Heldigvis kom vi hurtigt foran igen, og så var vi bedst resten af kampen, fortalte Faster/Hannings træner Erik Kjærsgård.

Skjern 2-FodboldHoldet 1-1

1-0 efter 56 minutter ved kun 16-årige Kuah Ting på oplæg fra Frederik Akselsen.

1-1 efter 79 minutter.

- Vi havde masser af spil i første halvleg, men chancer skabte vi ikke. FodboldHoldet havde tre gode chancer, så det var godt, vi ikke kom bagud. Anden halvleg var mere lige. Vi fik lidt chancer og et godt mål. Uafgjort var nok ok, sagde Skjerns træner Jan Thomsen.

Serie 4 pulje 60

Herning Fremad-RIF 3 3-0

Selv om RIFs træner Vejsil Ibrahimovic har mange potentielle spillere på sin liste, så lykkedes det ham aldrig at skaffe spillere nok til at stille op ude mod Herning Fremad lørdag eftermiddag. Derfor er Herning Fremad noteret for sejr på 3-0 uden kamp.

Serie 4 pulje 77

Nr. Nebel-Tarm 1-4

0-1 efter 20 minutter ved Jesper Skak.

1-1 efter 30 minutter ved Emil Jakobsen på oplæg fra Tobias Søllingvraa.

1-2 ved Mikkel Præst på straffespark begået mod Jesper Skak.

1-3 ved Jesper Skak.

1-4 ved Jesper Skak.

- Mandskabsmæssigt var vi hårdt ramt, så vi var meget skidt kørende spillemæssigt. Meget mere er der ikke at sige til det, fortalte Nr. Nebels træner Tommy Jepsen.

- Skønt endelig at få en sejr. Vi var klart bedst i den kamp med Jesper Skak som den helt store profil, fortalte Tarms træner Jonas Jensen.

Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Voldsom kritik af socialtilsynet i Schuberts Minde-sag: Det lugter af personlig hetz

Læserbrev

Højhuse og højspænding: Master, mandater og meninger

Læserbrev: I et læserbrev i Dagbladet søndag retter Bjarne Nielsen en skarp kritik af politikere i almindelighed og af mig i særdeleshed. Bjarne reflekterer over det forhold, at jeg har stemt for et etagebyggeri i Videbæk og nu personligt rammes af etableringen af 400 KV-ledningen, der antagelig bliver placeret meget tæt på Laugesens Have, hvor jeg er leder og hvor jeg har tjenestebolig med bopælspligt. I læserbrevet tillægger Bjarne Nielsen mig holdninger, jeg aldrig har haft, og udtryk, jeg aldrig har brugt. Jeg mener ikke, etagebyggeriet er uden betydning for de naboer, der bor tættest på. Og jeg har aldrig sagt det. Det ville højne kvaliteten af debatten, hvis Bjarne Nielsen ville holde sig til det, jeg faktisk mener, og det, jeg faktisk har sagt. Jeg har besøgt naboerne til etagebyggeriet. Jeg har talt med dem. Jeg har brugt langt mere tid på modstandere af projektet, end jeg har brugt på projektmagerne. I alle politiske sager mener jeg, det er en pligt at orientere sig grundigt, inden man tager stilling. Det har jeg gjort i den sag. Herefter har jeg taget stilling. I byrådet var der et flertal for etagebyggeriet. Det er mandaterne der tæller. Det er demokrati. Jeg forstår og anerkender fuldstændig de gener, det påfører beboerne på Dalsvinget. Det har jeg sagt gennem hele sagen. Det mener jeg stadig. Alle beslutninger i politik har konsekvenser for de mennesker, der bliver berørt af det. Særligt enhver form for udbygning eller udvikling - af hvad art tænkes kan. Vi ønsker øget bosætning i alle vores byer. Vi ønsker en bedre infrastruktur. Vi ønsker et bedre klima. Vi ønsker bedre og større bygninger til institutioner. Det er altid en knivskarp afvejning af fordele og ulemper. Det er et klassisk politisk dilemma. Vi er valgt til at træffe beslutninger. Det mener jeg, politikere skal gøre - og så i øvrigt tage ansvar for beslutningerne. For så vidt angår anlæg af en 400 KV-ledning tæt på Laugesens Have gælder præcis det samme forhold. Jeg er personlig berørt af projektet al den stund, at min bolig kan blive eksproprieret. Jeg er derfor inhabil i sagen - og må ikke deltage i den politiske behandling af sagen. Det beklager jeg. Men det er vel rimeligt, at politikere afholder sig fra at behandle sager, som de kan have personlige interesser i? Jeg er ansat som leder af Laugesens Have. Her er det min opgave at forsvare de forretningsmæssige interesser på stedet. Laugesens Have og jeg selv forventer at blive behandlet med samme rettigheder og pligter som alle andre borgere eller virksomheder. I den forbindelse vil jeg understrege, at Laugesens Have og jeg må tage de heraf følgende konsekvenser. Det er min mening. Jeg har aldrig sagt andet.

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Mindreårig pige udsat for seksuelle overgreb af større dreng på Schuberts Minde

Skjern

Fredagen bød på flere færdselsuheld

Annonce