Annonce
Fodbold

Tredje kamp i træk uden scoringer

Simon Vesterbæk havde et af RIFs meget få forsøg i kampen mod Skanderborg. Den stærke spiller flytter til Aarhus efter sommerferien, og Simon Vesterbæk har endnu ikke taget stilling til, om han fortsætter i Ringkøbing IF. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Ringkøbing IFs andethold i jyllandsserien 2 er ufarlige foran mål. Søndag var holdet lykkelige for at spille 0-0 hjemme mod Skanderborg.
Annonce

Ringkøbing: For tredje kamp i træk måtte Ringkøbing IF 2 gå fra banen uden at have scoret i jyllandsserien 2. Det gav dog point, for Skanderborg fik heller ikke scoret, så det hele endte altså 0-0.

Det resultat var træner Allan Mikkelsen ganske godt tilfreds med.

- Ja for vi skaber jo ingenting foran mål. Vi havde afslutninger fra distancen, men vi spillede os ikke igennem til noget som helst. Vi har virkelig problemer med at score mål. I den anden ende spillede Skanderborg sig frem til langt mere, men heldigvis var de ret så upræcise i afslutningerne specielt efter pausen, fortalte Allan Mikkelsen.

RIF havde et enkelt forsøg fra Magnus Merrild i første halvleg. Det var alt.

Skanderborg var farligere. Tre gange slap de alene igennem til afslutninger, men hver gang fik en velspillende målmand Simon Brogaard Petersen afværget.

Simon Brogaard Petersen havde til gengæld ikke rigtig redninger efter pausen. Der var flere gode indgreb, men Skanderborg sendte mest bolden forbi målrammen, når de kom frem til afslutninger, eller også fik RIFs forsvar grebet ind i tide, som et flot tilbageløb og en god blokade fra Mads Dahl Overgaard var et godt eksempel på.

RIF havde tre forsøg fra distancen i anden halvleg. Det var alt. Mikkel Brogaard Petersen ramte ydersiden af stolpen, Simon Vesterbæk skød tæt forbi, og Kasper Søby Mikkelsen skød over. Skanderborgs målmand havde ikke en eneste rigtig redning i kampen.

0-0 uden at være direkte kedeligt.

Jyllandsserien 2

Ringkøbing IF 2-FC Skanderborg 2 0-0

Advarsler til RIFs Christian Abildgaard efter 81 og Johannes Paustian efter 90 minutter. RIF skiftede Simon Vesterbæk ind i pausen for Thomas Lange, der kom på banen igen efter 76 minutter for Magnus Merrild, Taofik Lucas-Walker blev afløst af Mads Dahl Overgaard efter 65 minutter, og efter 81 minutter kom Rasmus Rask på banen for Nikolaj Pape.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern

Tusindvis af borgere får ny udbyder: Overflytning af tv-kunder kan trække ud til onsdag

Sport For abonnenter

Tommy Jepsen har været fodboldtræner i 42 år: - Jeg har da forsøgt at holde pause, men det er aldrig rigtig blevet til noget

Ringkøbing-Skjern

I næste uge får tusindvis af kommunens borgere nyt internet og tv-signal: Sådan skal du forholde dig

Annonce