Fodbold

Tredje kamp i træk uden scoringer

Simon Vesterbæk havde et af RIFs meget få forsøg i kampen mod Skanderborg. Den stærke spiller flytter til Aarhus efter sommerferien, og Simon Vesterbæk har endnu ikke taget stilling til, om han fortsætter i Ringkøbing IF. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Ringkøbing IFs andethold i jyllandsserien 2 er ufarlige foran mål. Søndag var holdet lykkelige for at spille 0-0 hjemme mod Skanderborg.

Ringkøbing: For tredje kamp i træk måtte Ringkøbing IF 2 gå fra banen uden at have scoret i jyllandsserien 2. Det gav dog point, for Skanderborg fik heller ikke scoret, så det hele endte altså 0-0.

Det resultat var træner Allan Mikkelsen ganske godt tilfreds med.

- Ja for vi skaber jo ingenting foran mål. Vi havde afslutninger fra distancen, men vi spillede os ikke igennem til noget som helst. Vi har virkelig problemer med at score mål. I den anden ende spillede Skanderborg sig frem til langt mere, men heldigvis var de ret så upræcise i afslutningerne specielt efter pausen, fortalte Allan Mikkelsen.

RIF havde et enkelt forsøg fra Magnus Merrild i første halvleg. Det var alt.

Skanderborg var farligere. Tre gange slap de alene igennem til afslutninger, men hver gang fik en velspillende målmand Simon Brogaard Petersen afværget.

Simon Brogaard Petersen havde til gengæld ikke rigtig redninger efter pausen. Der var flere gode indgreb, men Skanderborg sendte mest bolden forbi målrammen, når de kom frem til afslutninger, eller også fik RIFs forsvar grebet ind i tide, som et flot tilbageløb og en god blokade fra Mads Dahl Overgaard var et godt eksempel på.

RIF havde tre forsøg fra distancen i anden halvleg. Det var alt. Mikkel Brogaard Petersen ramte ydersiden af stolpen, Simon Vesterbæk skød tæt forbi, og Kasper Søby Mikkelsen skød over. Skanderborgs målmand havde ikke en eneste rigtig redning i kampen.

0-0 uden at være direkte kedeligt.

Jyllandsserien 2

Ringkøbing IF 2-FC Skanderborg 2 0-0

Advarsler til RIFs Christian Abildgaard efter 81 og Johannes Paustian efter 90 minutter. RIF skiftede Simon Vesterbæk ind i pausen for Thomas Lange, der kom på banen igen efter 76 minutter for Magnus Merrild, Taofik Lucas-Walker blev afløst af Mads Dahl Overgaard efter 65 minutter, og efter 81 minutter kom Rasmus Rask på banen for Nikolaj Pape.

0/0
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Hilde-sagen diskuteret i udvalg: Loven er overholdt siger udvalgsformand

112

Veteranbil ødelagt af ild: Folkevognsrugbrød brød i brand

Fodbold For abonnenter

Måltørken skal stoppes: RIF er på jagt efter to målfarlige angribere

Ringkøbing-Skjern

Nu kommer der flere byggegrunde i Ringkøbing-Skjern Kommune

Tarm For abonnenter

Sebastian har fået bevis på, at han kender de uskrevne regler på en arbejdsplads

Læserbrev

Tre gode råd: Hold ferie når du har ferie

Læserbrev: Sommerferien nærmer sig. Uanset om du foretrækker aktiv ferie eller afslapning, uanset om du foretrækker Søborg eller Sardinien, så er det tid til at holde fri fra dit arbejde. Der er stadig opgaver, du skal have færdiggjort, den sidste ferieplanlægning skal på plads, og måske er tiden efter din ferie allerede godt belagt med møder og opgaver. Her får du 3 råd, der kan hjælpe dig til at holde ferie, når du har ferie: Forbered dit fravær - At gå på ferie med løse ender, ubesvarede mails eller opgaver, der måske ikke kan lande nogle steder, er ikke et godt udgangspunkt for en afslappende ferie. Sørg for at planlægge løsningen af opgaver, der skal afsluttes inden ferien, og få overdraget opgaver til kollegaer, der skal overtage ansvaret i din fravær. Lav gerne en liste over opgaver, du skal prioritere, når du vender tilbage, så de ikke rumsterer unødigt i din ferie. Begræns din tilgængelighed i ferien - Du er vant til at holde dig ajour med de arbejdsmæssige opgaver via email. Du er på sms og på de sociale medier, og hverdagen er præget af høj tilgængelighed og et stort informationsflow. Beslut, hvad der er væsentligt for dig i din ferie. Hold dig fra arbejdsmailen og tænk over, i hvor høj grad du egentlig har brug for det sædvanlige informationsflow din ferie. Vi mennesker er forskellige, og du skal finde ud af, hvad der virker for dig. For nogle fungerer det at tjekke arbejdsmailen i ferien, men vær opmærksom på, at du nemt vender tilbage i arbejdstænkning. Kom godt tilbage - Hvis det overhovedet er muligt, så sørg for at afsætte tid til at følge op, når du kommer tilbage. Det er forskelligt for os hver især, hvor store bunkerne er, når vi vender tilbage, men du kender sikkert fornemmelsen af at skulle i gear igen. Men ved du, at du har tid til lige at lande i jobbet og opgaverne på en god måde efter ferien, så giver det dig en bedre ferie og en bedre opstart. Hold helt ferie fra dit job, når du har ferie. ...Og ha’ så en rigtig god ferie

Hvide Sande

Vært på nyt boligprogram på TV 2: Jeg er tosset med Hvide Sande

Hvide Sande

Nu skal Hvide Sande-vraget på Fanø fjernes - ellers koster det

Hvide Sande

Strid om fødevarefestival i Hvide Sande: Arrangør sætter advokat på sagen