Annonce
Ringkøbing Håndbold

Ringkøbing Håndbold fortsætter oprustningen: Stregspiller nummer tre er hentet i Holstebro

Caroline Svarre i aktion for Holstebro Håndbold. Næste sæson bliver stregspilleren en del af en trio på den position i Ringkøbing Håndbold. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Ringkøbing Håndbold fortsætter oprustningen til næste sæson. Seneste tilgang er stregspilleren Caroline Svarre fra Holstebro Håndbold.

Ringkøbing: Tre stregspillere.

Det er, hvad cheftræner Jesper Holmris får at arbejde med i næste sæson i Ringkøbing Håndbold.

For onsdag formiddag blev det afsløret, at den kommende ligaklub har lavet en aftale med den 23-årige stregspiller Caroline Svarre.

Annonce

- For mig er det vigtigt at have tre stregspillere i truppen. Tidligere har vi haft en af vore stregspillere ude i en periode med en skade, og det gør bare, vi ikke kan træne ordentligt, når der kun er en stregspiller til rådighed. Derfor vil jeg gerne have tre, hvis uheldet er ude, forklarer Jesper Holmris om valget.

Af samme grund arbejder klubben i øjeblikket på at få lavet aftale med en tredje målvogter.

Har masser af ligaerfaring

Caroline Svarre fik sin håndboldopdragelse i Skanderborg Håndbold, hvor hun allerede som ungdomsspiller fik ligadebut. De seneste tre sæsoner har Caroline Svarre spillet i Holstebro Håndbold, som det hedder nu. Allerede tilbage i januar meldte klubben ud, at Caroline Svarre skulle stoppe efter denne sæson i forsøg på at få mere spilletid i en anden klub.

- Sammen med Alberte Simonsen og Nanna Hinnerfeldt kommer vi til at have en rigtig stærk trio på stregen. Caroline Svarre er en rigtig dygtig og fysisk stærk forsvarsspiller, der trods sin unge alder allerede har flere års erfaring i Bambusa ligaen. Caroline er mest kendt for sit kontante forsvarsspil, men denne sæson har også vist, at hun med 38 mål på 48 forsøg i 29 kampe kan finde vej til netmaskerne. Vi kender til at spille i ligaen, og vi ved, at styrke og fysik er en vigtig faktor for at begå os på liganiveau, fortæller Jesper Holmris.


For mig er det vigtigt at have tre stregspillere i truppen. Tidligere har vi haft en af vore stregspillere ude i en periode med en skade, og det gør bare, vi ikke kan træne ordentligt, når der kun er en stregspiller til rådighed.

Jesper Holmris, cheftræner i Ringkøbing Håndbold


Caroline Svarre får trøje nummer fem i næste sæson.

- Efter tre lærerige år i TTH/Holstebro Håndbold glæder jeg mig meget til at blive en del af Ringkøbing Håndbold. Jeg har fulgt pigernes flotte kamp for at vende tilbage til ligaen. Med min fysik og ærgerrighed vil jeg gøre alt, hvad jeg kan, for at Ringkøbing Håndbold igen bliver en fast del af Bambusa ligaen. Personligt vil jeg gerne fortsætte min gode udvikling i begge ender af banen, hvorfor jeg ser Ringkøbing Håndbold som et rigtig godt match. Det er mit klare indtryk, at det er en klub med gode værdier, familiært sammenhold og stærk træningsmoral, hvilket jeg glæder mig til at blive en del af. Jeg glæder mig til, at vi ses til en masse fight i Green Sports Arena, siger Caroline Svarre i en pressemeddelelse fra Ringkøbing Håndbold.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce