Fodbold

Tre point uden at spille fantastisk

Kasper Chopart scorede endnu en gang for Skjern GF. Denne gang var det sejrsmålet til 2-1 i Oksbøl. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Skjern GF spillede ikke nogen fantastisk kamp, men det var nok til at vinde 2-1 ude over BV Oksbøl i serie 2.

Oksbøl: En forsigtig start og så se hvad der ville ske.

Det var den plan, Skjern GFs træner John Pagaard havde lagt inden fredagens kamp i Oksbøl.

- Ja for det vigtigste for os var at få point med hjem. Så var vi lidt ligeglade med, hvordan det ville ske, forklarede John Pagaard.

Trods den forsigtige start kom Skjern bagud efter 15 minutter.

- Det mål kunne målmand Jakob Kjær Nielsen ikke gøre noget ved. Jakob var hentet ind som afløser for en skadet Martin Rasmussen. Det er tre år siden, Jakob sidst har stået på mål til fodbold, men det kunne man ikke se. Han havde en glimrende refleksredning inden scoringen, og han gjorde det generelt godt, fortalte John Pagaard.

Det lykkedes Skjern at få udlignet på noget nær deres eneste chance i første halvleg. Kristian Knak scorede, da han blev spillet alene igennem på en bold i dybden fra Mikkel Præst.

- Spillet var godt nok ikke pænt i første halvleg. Det var mest sparkeri frem og tilbage. Men det fungerede, for Oksbøl fik ikke flere chancer efter deres scoring, fortalte John Pagaard.

Oksbøl fik heller ikke flere chancer efter pausen.

- Det gjorde vi. Efter en målmandsfejl kunne Kasper Chopart let score efter end nu et oplæg fra Mikkel Præst. Nicolai Bro Iversen skulle have scoret på en åben chance, men han skød lige på målmanden. Der var flere fine opløb på kanterne, men ikke noget, vi fik afsluttet på ordentligt på. Men pyt med det. Vi kom efter point, og vi fik dem alle tre. Det var perfekt for os, fortalte en meget tilfreds John Pagaard.

Serie 2 pulje 21

BV Oksbøl-Skjern GF 1-2

Mål: 15. minut: 1-0. 27. minut: 1-1 ved Kristian Knak. 62. minut: 1-2 ved Kasper Chopart. Ingen udvisninger eller advarsler. Skjern skiftede Jakob Ørbæk Juel-Nielsen, Simon Pagaard og Kian Brasen ind efter omkring en times spil for Kristian Knak, Mikkel Præst og Kasper Chopart.

0/0
Annonce
112 For abonnenter

Sejler du en lille smule, når du sejler? Sådan er reglerne for berusede sejlere

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Navne

Ildsjælen Frederikke nyder gymnastik og fællesskab: - Når jeg cykler forbi skolerne, vinker børnene til mig

112

Knivstikkeri i Ådum: Fuld mand stak sin kammerat

112

Udrykning i nat til genbrugsplads: Småt brændbart futtede af

Leder For abonnenter

Dagbladet mener: Den indre varulv hyler, og det lyder ikke kønt

Da den sidste danske ulv i 1813 blev skudt ved Estvadgård lidt sydvest for Skive, var der næppe én, der fældede en tåre i den anledning. Da slet ikke de bønder på egnen, hvis får nu kunne være i fred. I et mangelsamfund som det danske for 200 år siden var der ganske enkelt ikke plads til ulven. I de mellemliggende par århundreder har næppe nogen skænket ulven en tanke - endsige savnet den. Den var ikke længere en del af den danske fauna. At den skulle vende tilbage, var der meget få, der havde fantasi til at forestille sig. Ikke desto mindre var det, hvad der skete omkring 2009, og lige siden har ulven forårsaget en slags kulturel borgerkrig i Danmark, der er helt ude af proportioner i forhold til dyrets indvirkning på den danske natur og dens formodede trussel eller mangel på samme mod mennesker. Skal man være lidt grov, kan man sige, at ulven har fået den indre varulv bragt frem i mange danskere. Det er ikke kønt. Som Anette Lund Andersens store reportage i Dagbladet i dag dokumenterer, er det rent ud forbløffende, i hvilket omfang og med hvilken lidenskab, mennesker engagerer sig i striden om ulven. Man tager sig til hovedet i vantro over en "ulvehader", der skyder en ulv med riffel ud af vinduet på sin bil. Og man flår sig i håret af frustration over en "ulveelsker", der truer folk på livet, og begår hærværk mod en lokal kirke for at understrege sit synspunkt. Mellem disse yderligheder er der alle mulige holdninger, der dog generelt tenderer mod det stadigt mere polariserede - hovedsageligt på grund af de forbistrede asociale medier, der nærmest pr. automatik synes at forstærke alle holdninger i ekstremistiske retninger. Det billede, Anette Lund Andersen tegner i sin reportage, er dybt forstemmende. Det fortæller om en debat og dens deltagende aktører, der synes at have mistet al proportionssans, evne og vilje til at lytte til andre menneskers synspunkter. Lederskribenten her føler sig fristet til at citere sin gamle, afdøde fars tilbagevendende kommentar, når medmennesker af den ene eller den anden grund bevægede sig ud ad en tangent: "Har de ikke andet at gå op i?!?" Det er måske dér, problemets rod ligger.

Ringkøbing-Skjern

Kram til alle i uniform fra mor og far, da 20-årig blev fundet i live i vandet på Ringkøbing Fjord

112 For abonnenter

Der gælder ingen promilleregler for små både

Ringkøbing-Skjern

Efter timelang eftersøgning: Helikopter finder ung sejler i god behold i vandet

Ringkøbing

Slut med sygedagpenge: Jobcentret siger stadig nej til kræftramte Hilde

Annonce