Annonce
Fodbold

Tre point uden at spille fantastisk

Kasper Chopart scorede endnu en gang for Skjern GF. Denne gang var det sejrsmålet til 2-1 i Oksbøl. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Skjern GF spillede ikke nogen fantastisk kamp, men det var nok til at vinde 2-1 ude over BV Oksbøl i serie 2.

Oksbøl: En forsigtig start og så se hvad der ville ske.

Det var den plan, Skjern GFs træner John Pagaard havde lagt inden fredagens kamp i Oksbøl.

- Ja for det vigtigste for os var at få point med hjem. Så var vi lidt ligeglade med, hvordan det ville ske, forklarede John Pagaard.

Trods den forsigtige start kom Skjern bagud efter 15 minutter.

- Det mål kunne målmand Jakob Kjær Nielsen ikke gøre noget ved. Jakob var hentet ind som afløser for en skadet Martin Rasmussen. Det er tre år siden, Jakob sidst har stået på mål til fodbold, men det kunne man ikke se. Han havde en glimrende refleksredning inden scoringen, og han gjorde det generelt godt, fortalte John Pagaard.

Det lykkedes Skjern at få udlignet på noget nær deres eneste chance i første halvleg. Kristian Knak scorede, da han blev spillet alene igennem på en bold i dybden fra Mikkel Præst.

- Spillet var godt nok ikke pænt i første halvleg. Det var mest sparkeri frem og tilbage. Men det fungerede, for Oksbøl fik ikke flere chancer efter deres scoring, fortalte John Pagaard.

Oksbøl fik heller ikke flere chancer efter pausen.

- Det gjorde vi. Efter en målmandsfejl kunne Kasper Chopart let score efter end nu et oplæg fra Mikkel Præst. Nicolai Bro Iversen skulle have scoret på en åben chance, men han skød lige på målmanden. Der var flere fine opløb på kanterne, men ikke noget, vi fik afsluttet på ordentligt på. Men pyt med det. Vi kom efter point, og vi fik dem alle tre. Det var perfekt for os, fortalte en meget tilfreds John Pagaard.

Serie 2 pulje 21

BV Oksbøl-Skjern GF 1-2

Mål: 15. minut: 1-0. 27. minut: 1-1 ved Kristian Knak. 62. minut: 1-2 ved Kasper Chopart. Ingen udvisninger eller advarsler. Skjern skiftede Jakob Ørbæk Juel-Nielsen, Simon Pagaard og Kian Brasen ind efter omkring en times spil for Kristian Knak, Mikkel Præst og Kasper Chopart.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce