Annonce
Ringkøbing-Skjern

Tre point og to skader til Skjern GF i sæsonpremieren

Michael Dawt Bik til venstre fik ros af træner John Pagaard for en god kamp for Skjern GF i Andrup. Arkivfoto: Henrik Olesen
Skader til Kasper Chopart og Martin Pagaard ødelagde lidt af Skjern GFs glæde over sejren på 2-1 ude over Andrup.
Annonce

Andrup: En sejr på 2-1 lyder lidt spinkel, men på en måde var det slet ikke tilfældet, da Skjern GF åbnede deres sæson i serie 2 med de cifre i en udekamp mod Andrup.

- Nej vi skulle have vundet meget mere. Måske 7-1. Vi sad fuldstændigt på den kamp, fortalte Skjerns træner John Pagaard.

Skjern kom foran efter godt et minut. Michael Dawt Bik forlængede et hjørnespark med hovedet til Jens Chr. Sørensen, der let kunne score.

- Andrup kom faktisk med intet. Alligevel kom de på 1-1. Straffespark for hånd på bolden af Steven Bruun. Steven kunne intet gøre, men havde der været VAR, var den sikkert også blevet dømt, fortalte John Pagaard.

Ud over det havde Andrup kun et par lange indkast at byde på. Det ene gav et forsøg over mål, mens Jonas Fowle fik afværget i sidste øjeblik den anden gang.

Annonce

Selvmål til 2-1

Efter en god halv time kom Skjern igen i front. Efter endnu et hjørnespark pressede Skjern en Andrup-spiller til at sende bolden i eget net

- Vi blev ved med at skabe chancer. I takt med vi ikke scorede, satte vi os selv lidt under pres, og det hele blev lidt febrilskt i slutfasen. Nu endte det godt, og vi er glade for at være kommet godt fra start. Det var bare ærgerligt, at Martin Pagaard og Kasper Chopart blev skadet i slutfasen. Dem kommer vi nok til at måtte undvære på onsdag mod Grindsted, sagde John Pagaard, der roste Michael Dawt Bik, Lasse Harring og Jens Chr. Sørensen for en god kamp.

Serie 2 pulje 21

Andrup IF-Skjern GF 1-2 (1-2)

Mål: 2. minut: 0-1 ved Jens Chr. Sørensen. 20. minut: 1-1 på straffespark. 33. minut: 1-2 på selvmål. Advarsler til Andrup efter 9 og 69 minutter og til Skjerns Martin Pagaard efter 49 minutter. Skjern skiftede Martin Egsgaard, Jonas Fowle og Andreas Filskov Andersen ind i anden halvleg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

For to år siden kørte Jesper sin kone på plejehjem: - Jeg følte mig som det mest utro væsen over for Hanne

Annonce