Fodbold

Tre mål var ikke nok til point for Videbæk IF

Videbæk IFs Morten Martinsen i hvid trøje til højre fik reduceret til 4-3 kort før tid, da Videbæk tabte hjemmekampen mod Oksbøl i serie 2. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Efter en målløs første halvleg gik det helt amok efter pausen, hvor Oksbøl sikrede sig en sejr på 4-3 ude over Videbæk IF, der brændte alt for meget i den kamp.

Videbæk: Et målorgie med syv mål i anden halvleg og sejr til Oksbøl på 4-3 over Videbæk IF var ikke lige det, man havde forestillet sig som resultat efter en målløs første halvleg med Videbæk som det klart farligste hold.

Men det hele eksploderede i anden halvleg, og så endte det med, at Videbæk tabte en kamp, de skulle have vundet.

For Oksbøl havde ikke haft en eneste chance i første halvleg, hvor de ellers åbnede med et meget vildt og højt pres. Som tiden gik, fik Videbæk styr på spillet, og hjemmeholdet burde have ført ved pausen.

Første afslutning kom lidt tilfældigt efter 28 minutter, hvor Lasse Gade fik sparket på ydersiden af træværket. Lige inden pausen fik Dennis Rabjerg så to friløbere. Første gang forsøgte han at dreje bolden forbi målmanden med et ydersidespark, men bolden endte lige på målmanden. Næste gang blev målmanden rundet, og fra spids vinkel fik Dennis Rabjerg sendt bolden på fjerneste stolpe.

Oksbøl var anderledes effektive. Det så man kort efter pausen. Videbæk var tæt på at score, og derfra slog Oksbøl kontra, hvor en spiller alene igennem prikkede bolden mellem benene på målmand Frederik Markussen og videre i mål.

Fire minutter senere blev der udlignet. Jesper Lystbæk sendte bolden flot skråt frem til Dennis Rabjerg, der efter en brysttæmning flugtede mod mål. Målmanden fik pareret bolden ud på stolpen, hvor efter Nikolaj Haahr kunne score på riposten.

Kun to minutter senere blev det 2-1 til Oksbøl. Videbæk råbte på en offside, men gæsterne fik en total friløber med let scoring i tomt mål, da målmand Markussen var fanget langt fremme på banen.

Nikolaj Haahr fik et skud reddet tæt under mål, inden Oksbøl kom på 3-1. Frederik Markussen havde reddet i første omgang, men riposten blev sendt ind til en fri mand ganske tæt på mål.

Dennis Rabjerg nåede at skyde over mål på endnu en frispilning fra Jesper Lystbæk, inden Andreas Rabjerg på sololøb fremragende bankede langskud højt i mål til 3-2.

Seks minutter senere kom Oksbøl på 4-2.

Kort før tid forsøgte Anders Lystbæk sig med en afslutning. Det gav en ripost, som Morten Martinsen reducerede på til 4-3.

- Vi nåede endda at få et frispark lige uden for feltet, men det fik vi ikke udnyttet. Igen var vi svækkede, og så er der bare ikke råd til at have så mange afbrændere, som vi havde kampen igennem. Vi blev usikre, da vi måtte skifte ud i pausen, og vi lavede dyre fejl. Den her kamp skulle vi ikke have tabt, men det går ikke vores vej lige nu, sagde Videbæks træner Ruben Nielsen ganske skuffet efter det tredje nederlag i træk.

Serie 2 pulje 21

Videbæk IF-Oksbøl 3-4

Mål: 46. minut: 0-1. 50. minut: 1-1 ved Nikolaj Haahr. 52. minut: 1-2. 64. minut: 1-3. 76. minut: 2-3 ved Andreas Rabjerg. 82. minut: 2-4. 89. minut: 3-4 ved Morten Martinsen. En advarsel til Videbæks Dennis Rabjerg efter 52 minutter. Videbæk skiftede en fiberskadet Daniel Hindhede ud i pausen for Steffen Rud, der igen blev afløst af Morten Martinsen efter 73 minutter, efter 82 minutter kom Tobias Kynde på banen for Dang Jensen.

0/0
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Redningsaktion på fjorden: Lys fra mobiltelefon reddede ung sejler

Skjern

Mand omkom i solouheld i morges: Blev erklæret død på stedet

Ringkøbing

Vandringsmænd slog deres egen rekord: Fynboer indsamlede 85.553 kroner til kritisk syge børn

Leder For abonnenter

Dagbladet mener: Den indre varulv hyler, og det lyder ikke kønt

Da den sidste danske ulv i 1813 blev skudt ved Estvadgård lidt sydvest for Skive, var der næppe én, der fældede en tåre i den anledning. Da slet ikke de bønder på egnen, hvis får nu kunne være i fred. I et mangelsamfund som det danske for 200 år siden var der ganske enkelt ikke plads til ulven. I de mellemliggende par århundreder har næppe nogen skænket ulven en tanke - endsige savnet den. Den var ikke længere en del af den danske fauna. At den skulle vende tilbage, var der meget få, der havde fantasi til at forestille sig. Ikke desto mindre var det, hvad der skete omkring 2009, og lige siden har ulven forårsaget en slags kulturel borgerkrig i Danmark, der er helt ude af proportioner i forhold til dyrets indvirkning på den danske natur og dens formodede trussel eller mangel på samme mod mennesker. Skal man være lidt grov, kan man sige, at ulven har fået den indre varulv bragt frem i mange danskere. Det er ikke kønt. Som Anette Lund Andersens store reportage i Dagbladet i dag dokumenterer, er det rent ud forbløffende, i hvilket omfang og med hvilken lidenskab, mennesker engagerer sig i striden om ulven. Man tager sig til hovedet i vantro over en "ulvehader", der skyder en ulv med riffel ud af vinduet på sin bil. Og man flår sig i håret af frustration over en "ulveelsker", der truer folk på livet, og begår hærværk mod en lokal kirke for at understrege sit synspunkt. Mellem disse yderligheder er der alle mulige holdninger, der dog generelt tenderer mod det stadigt mere polariserede - hovedsageligt på grund af de forbistrede asociale medier, der nærmest pr. automatik synes at forstærke alle holdninger i ekstremistiske retninger. Det billede, Anette Lund Andersen tegner i sin reportage, er dybt forstemmende. Det fortæller om en debat og dens deltagende aktører, der synes at have mistet al proportionssans, evne og vilje til at lytte til andre menneskers synspunkter. Lederskribenten her føler sig fristet til at citere sin gamle, afdøde fars tilbagevendende kommentar, når medmennesker af den ene eller den anden grund bevægede sig ud ad en tangent: "Har de ikke andet at gå op i?!?" Det er måske dér, problemets rod ligger.

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Testmøllesag i nye problemer: Skal finde 20 millioner til lovet lufthavnsudstyr

112 For abonnenter

Sejler du en lille smule, når du sejler? Sådan er reglerne for berusede sejlere

112

Ung sejler blev reddet i land - nu mangler båden

Sommerland

’Lille Louisiana’ ligger i Videbæk: Jeg blev helt imponeret, da jeg så bygningen

Annonce