Fodbold

Tre mål var ikke nok til point for Videbæk IF

Videbæk IFs Morten Martinsen i hvid trøje til højre fik reduceret til 4-3 kort før tid, da Videbæk tabte hjemmekampen mod Oksbøl i serie 2. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Efter en målløs første halvleg gik det helt amok efter pausen, hvor Oksbøl sikrede sig en sejr på 4-3 ude over Videbæk IF, der brændte alt for meget i den kamp.

Videbæk: Et målorgie med syv mål i anden halvleg og sejr til Oksbøl på 4-3 over Videbæk IF var ikke lige det, man havde forestillet sig som resultat efter en målløs første halvleg med Videbæk som det klart farligste hold.

Men det hele eksploderede i anden halvleg, og så endte det med, at Videbæk tabte en kamp, de skulle have vundet.

For Oksbøl havde ikke haft en eneste chance i første halvleg, hvor de ellers åbnede med et meget vildt og højt pres. Som tiden gik, fik Videbæk styr på spillet, og hjemmeholdet burde have ført ved pausen.

Første afslutning kom lidt tilfældigt efter 28 minutter, hvor Lasse Gade fik sparket på ydersiden af træværket. Lige inden pausen fik Dennis Rabjerg så to friløbere. Første gang forsøgte han at dreje bolden forbi målmanden med et ydersidespark, men bolden endte lige på målmanden. Næste gang blev målmanden rundet, og fra spids vinkel fik Dennis Rabjerg sendt bolden på fjerneste stolpe.

Oksbøl var anderledes effektive. Det så man kort efter pausen. Videbæk var tæt på at score, og derfra slog Oksbøl kontra, hvor en spiller alene igennem prikkede bolden mellem benene på målmand Frederik Markussen og videre i mål.

Fire minutter senere blev der udlignet. Jesper Lystbæk sendte bolden flot skråt frem til Dennis Rabjerg, der efter en brysttæmning flugtede mod mål. Målmanden fik pareret bolden ud på stolpen, hvor efter Nikolaj Haahr kunne score på riposten.

Kun to minutter senere blev det 2-1 til Oksbøl. Videbæk råbte på en offside, men gæsterne fik en total friløber med let scoring i tomt mål, da målmand Markussen var fanget langt fremme på banen.

Nikolaj Haahr fik et skud reddet tæt under mål, inden Oksbøl kom på 3-1. Frederik Markussen havde reddet i første omgang, men riposten blev sendt ind til en fri mand ganske tæt på mål.

Dennis Rabjerg nåede at skyde over mål på endnu en frispilning fra Jesper Lystbæk, inden Andreas Rabjerg på sololøb fremragende bankede langskud højt i mål til 3-2.

Seks minutter senere kom Oksbøl på 4-2.

Kort før tid forsøgte Anders Lystbæk sig med en afslutning. Det gav en ripost, som Morten Martinsen reducerede på til 4-3.

- Vi nåede endda at få et frispark lige uden for feltet, men det fik vi ikke udnyttet. Igen var vi svækkede, og så er der bare ikke råd til at have så mange afbrændere, som vi havde kampen igennem. Vi blev usikre, da vi måtte skifte ud i pausen, og vi lavede dyre fejl. Den her kamp skulle vi ikke have tabt, men det går ikke vores vej lige nu, sagde Videbæks træner Ruben Nielsen ganske skuffet efter det tredje nederlag i træk.

Serie 2 pulje 21

Videbæk IF-Oksbøl 3-4

Mål: 46. minut: 0-1. 50. minut: 1-1 ved Nikolaj Haahr. 52. minut: 1-2. 64. minut: 1-3. 76. minut: 2-3 ved Andreas Rabjerg. 82. minut: 2-4. 89. minut: 3-4 ved Morten Martinsen. En advarsel til Videbæks Dennis Rabjerg efter 52 minutter. Videbæk skiftede en fiberskadet Daniel Hindhede ud i pausen for Steffen Rud, der igen blev afløst af Morten Martinsen efter 73 minutter, efter 82 minutter kom Tobias Kynde på banen for Dang Jensen.

0/0
Fodbold

Spjald scorede fem mål men fik kun uafgjort

Ringkøbing IF

I oprykningsspillet bliver RIFs fejl straffet hårdt

Håndbold

Oprykningskamp ødelagt af to slemme skader

Skjern Håndbold

En meget lettet Thomas Mogensen

Fodbold

Faster/Hanning udlignede kort før tid mod Lem

Fodbold

Ølstrup holdt målet rent for tredje gang

Fodbold

Tre mål af Dennis Rabjerg var for lidt for Videbæk IF

Fodbold

Kasper Chopart scorede hattrick for Skjern GF