Annonce
Ringkøbing IF

Tre mål på bare 10 minutter var ikke nok: Børnesygdomme ramte igen RIF

Kasper Thomsen headede RIF foran 3-1, men lige lidt hjalp det, da dommeren fløjtede for sidste gang i udekampen mod Vejgaard. Arkivfoto: Henrik Olesen
Både Vejgaard og RIF havde i høj grad brug for tre point i efterårets sidste kamp i 2. division, men sådan gik det ikke - hverken for hjemmeholdet Vejgaard eller RIF, da tre mål til hver er lig med ét point til hver.

Vejgaard: - Vi kom skidt fra land ved at komme bagud efter otte minutter, hvor vi så passive ud.

Sådan lød den første kommentar fra RIF-træner Nicolai Wael efter slutresultatet 3-3 i efterårssæsonens sidste kamp på udebane mod Vejgaard. Trods den sløje indledning tog RIF-spillerne arbejds-skovlen i den anden hånd, og spillerne viste god vilje og gejst for at slå tilbage, og det lykkedes sådan set på flot vis.

For i løbet af 10 minutter - fra det 15. minut til det 25. minut - blev bolden sendt ind bag Vejgaards keeper hele tre gange.

- I den periode viste spillerne den rigtige attitude, og troen på tre point kom tilbage, lød det fra Nicolai Wael.

Det med at tage tre point med hjem i bussen fra det nordjyske var Vejgaard ikke helt med på, og efter godt 30 minutter i første halvleg var 3-1 vendt til 3-3.

Måden det skete på var ifølge Nicolai Wael desværre ikke en ny sang. Derimod kunne han gentage listen over børnesygdomme, spillerne gennem det meste af efteråret har været ramt af.

- Ja, vi ser skidt ud ved begge mål, der bliver scoret fra det lille felt. Først scorer Vejgaard, hvor bolden bliver headet ind efter hjørnespark. Ved udligningen kan Mads Petersen ikke holde et langskud, og en Vejgaard-spiller får fat i bolden og sender den i nettet, forklarede Nicolai Wael, der naturligvis var noget ærgerlig over, at hjemmesejren over FC Sydvest ikke blev fulgt op af en ny sejr over et af de hold, der ligger i bunden af 2. division sammen med RIF.

Ifølge træneren var RIF ikke for alvor i nærheden af at score i den helt og aldeles målløse anden halvleg.

- Den her kamp er bare meget symptomatisk for vores efterår. Vi har haft svært ved at lukke kampene, selv om vi er foran, og så begår vi altså mange fejl og har stribevis af dårlige afleveringer. Med mål fra en midtbanespiller, en forsvarsspiller og en kantspiller er der jo også bare at sige, at vores offensiv ganske enkelt mangler en hel del, lød vurderingen.

RIFs tre mål blev altså leveret af andre end de mest offensive spillere. Først prikkede Klaus Moesgaard bolden i mål, efter Kasper Thomsen havde snittet bolden videre efter et hjørnespark. Det andet mål stod Casper Petersen for, da hans afslutning blev rettet af på vej mod Vejgaards målmand. Tredje gang bolden blev sendt i netmaskerne, var det en flyvende Kasper Thomsen, der headede RIF yderligere foran efter en aflevering fra Jacob "Jay" Andersen.

Annonce
Den her kamp er bare meget symptomatisk for vores efterår. Vi har haft svært ved at lukke kampene, selv om vi er foran, og så begår vi altså mange fejl og har stribevis af dårlige afleveringer.

Nicolai Wael, RIF-træner

Kampen i tal

2. division

Vejgaard-RIF 3-3 (3-3)

Mål: 8. min.: 1-0. 15. min.: 1-1: Klaus Moesgaard. 23. min.: 1-2: Casper Petersen. 26. min.: 1-3: Kasper Thomsen. 28. min.: 2-3. 34. min.: 3-3.

Advarsler til RIFs: Nikolaj Pape og Ragnar Leósson.

RIFs startopstilling: Mads Petersen, Casper Petersen (68. min.: Ragnar Leósson), Anders Vestergaard, Lennard Lauridsen, Jesper Dalsgaard, Martin Egelund, Jacob "Jay" Andersen (68. min.: Mikkel Kjeldstrup), Klaus Moesgaard (82.: Jacob Sandal), Kasper Thomsen, Nikolaj Pape og Mikkel Jakobsen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Dagbladet mener: En flot økonomisk julegave til Skjern

Det er en flot julegave i utide, Skjern står til at modtage; en julegave, der på sigt kan komme til at betyde meget for byens - og hele kommunens - musikliv. I Dagbladet kan vi fortælle, at Realdania har givet arbejdsgruppen bag Remisen Skjern tilsagn om 850.000 kroner til at redde byens gamle remise. Målet er, at der i løbet af de næste år skal skabes et nyt spillested i det tidligere garageanlæg for tog. Og Realdania må virkelig tro på ideen; arbejdsgruppen havde kun søgt om 750.000 kroner, men fonden har valgt at lægge 100.000 kroner oven i, så nu har Remisen Skjern 850.000 kroner til at gå i gang med at sikre bygningens klimaskærm. Planen er at gå i gang med at tætne taget og lukke huller i murværket til foråret. Dermed ser der ud til, at den 100 år gamle bygning reddes, og det er godt af flere grunde. Remisen er et levende minde om den faktor, der mere end nogen anden har skabt Skjern - nemlig jernbanen. Det ville være sørgeligt, hvis den karakteristiske bygning skulle forsvinde. I Ringkøbing er der vist stadig en del, der ærgrer sig over, at det ikke lykkedes at redde Ørnhøjbanens gamle remise. Til gengæld er det så lykkedes at redde det gamle elektricitetsværk og gøre Generator til et spillested af betydning for hele kommunen. Mon ikke det også kan lade sig gøre i Skjern; Remisen har i alt fald de rammer, der skal til for at skabe et spændende kulturmødested midt i byen. Der er lang vej endnu, meget skal afklares, men med 850.000 kroner på bogen er projektets realisering kommet et vigtigt stykke længere; ikke mindst vil Realdanias donation give initiativtagerne endnu mere blod på tanden. I det hele taget er der grøde i miljøet omkring Vestjyllands traditionelle transport-rygrad, Længdebanen. I Tarm er man i fuld gang med forvandle den gamle stationsbygning til et kulturelt mødested, og i Ringkøbing arbejder man også med tilsvarende planer i den fredede stationsbygning. Til næste år er det i øvrigt 145 år siden, længdebanen åbnede for trafik. Et bedre bevis på dens fortsatte relevans end de forskellige kulturprojekter, der er på vej i dens uudnyttede bygninger, kan man ikke få.

Skjern

3F sammenligner overenskomster i omstridt sag: Fyldt med fejl, lyder kritikken fra Kristelig Arbejdsgiverforening

Annonce