Annonce
Ringkøbing IF

Tre mål på bare 10 minutter var ikke nok: Børnesygdomme ramte igen RIF

Kasper Thomsen headede RIF foran 3-1, men lige lidt hjalp det, da dommeren fløjtede for sidste gang i udekampen mod Vejgaard. Arkivfoto: Henrik Olesen
Både Vejgaard og RIF havde i høj grad brug for tre point i efterårets sidste kamp i 2. division, men sådan gik det ikke - hverken for hjemmeholdet Vejgaard eller RIF, da tre mål til hver er lig med ét point til hver.

Vejgaard: - Vi kom skidt fra land ved at komme bagud efter otte minutter, hvor vi så passive ud.

Sådan lød den første kommentar fra RIF-træner Nicolai Wael efter slutresultatet 3-3 i efterårssæsonens sidste kamp på udebane mod Vejgaard. Trods den sløje indledning tog RIF-spillerne arbejds-skovlen i den anden hånd, og spillerne viste god vilje og gejst for at slå tilbage, og det lykkedes sådan set på flot vis.

For i løbet af 10 minutter - fra det 15. minut til det 25. minut - blev bolden sendt ind bag Vejgaards keeper hele tre gange.

- I den periode viste spillerne den rigtige attitude, og troen på tre point kom tilbage, lød det fra Nicolai Wael.

Det med at tage tre point med hjem i bussen fra det nordjyske var Vejgaard ikke helt med på, og efter godt 30 minutter i første halvleg var 3-1 vendt til 3-3.

Måden det skete på var ifølge Nicolai Wael desværre ikke en ny sang. Derimod kunne han gentage listen over børnesygdomme, spillerne gennem det meste af efteråret har været ramt af.

- Ja, vi ser skidt ud ved begge mål, der bliver scoret fra det lille felt. Først scorer Vejgaard, hvor bolden bliver headet ind efter hjørnespark. Ved udligningen kan Mads Petersen ikke holde et langskud, og en Vejgaard-spiller får fat i bolden og sender den i nettet, forklarede Nicolai Wael, der naturligvis var noget ærgerlig over, at hjemmesejren over FC Sydvest ikke blev fulgt op af en ny sejr over et af de hold, der ligger i bunden af 2. division sammen med RIF.

Ifølge træneren var RIF ikke for alvor i nærheden af at score i den helt og aldeles målløse anden halvleg.

- Den her kamp er bare meget symptomatisk for vores efterår. Vi har haft svært ved at lukke kampene, selv om vi er foran, og så begår vi altså mange fejl og har stribevis af dårlige afleveringer. Med mål fra en midtbanespiller, en forsvarsspiller og en kantspiller er der jo også bare at sige, at vores offensiv ganske enkelt mangler en hel del, lød vurderingen.

RIFs tre mål blev altså leveret af andre end de mest offensive spillere. Først prikkede Klaus Moesgaard bolden i mål, efter Kasper Thomsen havde snittet bolden videre efter et hjørnespark. Det andet mål stod Casper Petersen for, da hans afslutning blev rettet af på vej mod Vejgaards målmand. Tredje gang bolden blev sendt i netmaskerne, var det en flyvende Kasper Thomsen, der headede RIF yderligere foran efter en aflevering fra Jacob "Jay" Andersen.

Den her kamp er bare meget symptomatisk for vores efterår. Vi har haft svært ved at lukke kampene, selv om vi er foran, og så begår vi altså mange fejl og har stribevis af dårlige afleveringer.

Nicolai Wael, RIF-træner

Kampen i tal

2. division

Vejgaard-RIF 3-3 (3-3)

Mål: 8. min.: 1-0. 15. min.: 1-1: Klaus Moesgaard. 23. min.: 1-2: Casper Petersen. 26. min.: 1-3: Kasper Thomsen. 28. min.: 2-3. 34. min.: 3-3.

Advarsler til RIFs: Nikolaj Pape og Ragnar Leósson.

RIFs startopstilling: Mads Petersen, Casper Petersen (68. min.: Ragnar Leósson), Anders Vestergaard, Lennard Lauridsen, Jesper Dalsgaard, Martin Egelund, Jacob "Jay" Andersen (68. min.: Mikkel Kjeldstrup), Klaus Moesgaard (82.: Jacob Sandal), Kasper Thomsen, Nikolaj Pape og Mikkel Jakobsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce