Annonce
Sport

Tre mål på 10 minutter redder Ringkøbing IF i ligaen

Annonce

Fodbold: Ringkøbing IFs sæson i U19 drenge liga 1 sluttede med et nederlag på hjemmebane mod Spangsbjerg, der med sejren på 2-1 vandt rækken.

- Men vi kunne nu godt have slået dem. Vi brændte fire helt oplagte chancer i den kamp, fortalte træner Niels Henrik Larsen.

Den ene chance var et straffespark, som Johan Søndergaard Larsen sendte forbi mål i første halvleg. Kort inde i anden halvleg scorede Thomas Lange til 1-0 på oplæg fra Johan Søndergaard Larsen i gennemspillet angreb.

- Spangsbjerg havde stor fysik, og de havde fem meget store og stærke spillere, som vi havde svært ved at dæmme op for. De sparkede mange lange bolde frem, og de satsede meget på dødbolde, fortalte Niels Henrik Larsen.

Udligningen kom efter 81 minutter.

- Kort efter var vi meget tæt på at score på en tværbold, og forinden havde Mads Jacobsen brændte totalt alene igennem med målmanden. I stedet scorede Spangsbjerg så i sidste minut. En træls afslutning på en kamp, hvor der var en rigtig træls stemning til sidst, fordi Spangsbjerg var helt vilde, fortalte Niels Henrik Larsen.

Fodbold: Ringkøbing IF er reddet i U17 drenge liga 1. Det blev en kendsgerning i sidste spillerunde, hvor RIF vandt 4-2 ude over Stensballe.

RIF kom foran 1-0 efter en halv time ved Anders Vesterbæk på hovedstød efter hjørnespark fra Kristian Mejling Børgesen Kristensen. Inden pausen udlignede Stensballe.

Efter pausen kom hjemmeholdet foran 2=1.

- Vi lignede et hold, der var ved at gå i opløsning, men så vendte vi kampen med tre mål på 10 minutter. Det var dejligt, fortalte træner Kristian Muff.

Zacharias Sørensen udlignede til 2-2, Kristian Mejling Børgesen Kristensen scorede til 3-2, og Anders Vesterbæk scorede på endnu et hovedstød til 4-2.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Skjern

Fodboldskole i Hover blev en succes

Annonce