Annonce
Sport

Tre mål af Mads Bank Olesen var ikke nok

Vinderne af D-rækken i Trehøje Golfklub. Privatfoto

Fodbold: Tre mål af topscorer Mads Bank Olesen var ikke nok for Lem Boldklub, der søndag aften tabte 5-3 hjemme mod Kibæk i serie 3 pulje 33.

Kibæk kom foran 1-0 efter et lille kvarters spil. Omkring den halve time scorede Mads Bank Olesen så på direkte frispark og på en bold tæt under mål, efter han havde erobret bolden nær baglinjen. To minutter senere scorede Kibæk til pausestilling 2-2.

Mads Bank Olesen scorede så på straffespark begået mod ham selv til 3-2.

- Så fik vi Thomas Tarpgaard skadet. Inden vi fik rokeret rundt og det nye forsvar på plads, så scorede Kibæk tre gange. Jeg er led og ked af skader nu. Vi har seks-syv stykker, så vi melder afbud til den pokalkamp, vi skulle have spillet hjemme mod Aulum tirsdag aften, fortalte Lems træner Lars Schmidt.

Fodbold: Ringkøbing IF fik endnu en sejr i U17 drenge liga 1, da det lørdag blev 4-1 ude over Haderslev.

RIF satte sig på kampen fra start, og efter 16 minutter førte vestjyderne 2-0. Først scorede Niels Juul Obling til 1-0 på hovedstød efter hjørnespark, og tre minutter senere sendte Morten Sørensen et langskud i mål til 2-0.

Kort efter pausen blev det 3-0 ved Kristian Børgesen Kristensen på en meget sikker scoring efter oplæg fra Patrick Nielsen.

På et tyndt straffespark blev det 3-1.

- Vi havde sat U15-spillerne Mathias Sloth Janneck og Tobias Mortensen på banen. Første aktion fra Mathias blev en friløber, som målmanden reddede. Men kort før tid fik Mathias Sloth Janneck så scoret til 4-1, da Mads Kirkegaard Nielsen sendte bolden ind foran mål efter et hjørnespark. En fin sejr til os, fortalte RIFs træner Henrik Jensen.

Golf: Lørdag den 11. maj blev der i Trehøje Golfklub spillet Ringkjøbing Landbobank Open 2019. 92 golfspillere benyttede dagen til at deltage i den årligt tilbagevendende turnering, der blev gennemført i smukt forårsvejr, hvorfor golfbanen dagen igennem var fyldt med golfspillere med højt humør.

I A-rækken blev der spillet slagspil, hvor dagens bedste bruttoresultat (det samlede antal slag spilleren anvender til runden) blev opnået af Morten Lund Jørgensen, der gennemførte sin runde i præcis 72 slag, hvilket svarer til selve banens par.

De bedste nettoresultater (antal slag fratrukket spillerens handicap) i A-rækken var således: Bjarke Munk Bæk med 67 slag netto efterfulgt af John Boer Jr. og Ove Christensen med 69 slag netto. Morten Lund Jørgensen kom på fjerdepladsen med en nettoscore på 71.

I turneringens øvrige rækker, blev der spillet stableford, hvilket betyder at spillerne opnår point.

B-rækken blev vundet af Michael Kristensen med 39 point skarpt forfulgt af Erik Lundsholt ligeledes med 39 point, Kenneth Vang Nielsen med 38 point og Arne Rokkedal 37 point.

C-rækken blev klart vundet af Jesper Meldgaard med 38 point med Hugo Toft og Asta Foged lige efter med 34 point.

D-rækken blev vundet af Kamma Kragelund med 35 point og med Dorthe Østerholm Pedersen på andenpladsen med 33 point. På tredjepladsen fik Tommy Danielsen 32 point efterfulgt af Kaj Mortensen og Anne Bjerrum med 31 point.

Fodbold: Bundholdet Spjald IF 2 tabte søndag 2-0 hjemme mod Vorgod/Barde MOF i serie 4 pulje 61.

- Det var egentlig ok. Vi skaber alt for få chancer, men til gengæld lukkede vi kun to mål ind. Det var den eneste trøst i dag, fortalte Spjalds træner Niklas Sørensen.

Vorgod/Bardes træner Johnny Mouridsen mente, sejren skulle have været langt større.

- Men efter vi ret hurtigt brændte tre helt åbne chancer på håbløse afslutninger, så pakkede Spjald sig godt ned. Vi fik svært ved at åbne deres forsvar, men det lykkedes da heldigvis at vinde kampen. Emil Rentius Sørensen scorede til 1-0 efter 20 minutter. Hvem der scorede det andet mål, ved jeg ikke, fortalte Johnny Mouridsen.

Fodbold: Elliott Baliti var skarp med fire scoringer, da Ringkøbing IF søndag vandt 7-0 hjemme over Vejle i U19 drenge liga 1.

- Vi spiller godt for tiden, og kampen mod Vejle var endda rigtig god. Vi manglede seks mand, da fire var med på holdet i jyllandsserien, og to mand er skadet, og alligevel vandt vi sikkert og fortjent. Det viser noget kvalitet i truppen, fortalte træner Niels Henrik Larsen.

RIF havde tilløb til scoringer flere gange, inden Elliott Baliti slog til efter 33 minutters spil. Andreas Lauridsen øgede til 2-0 kort efter. Lige inden pausen scorede Elliott Baliti til 3-0. Det var også ham, der i anden halvleg scorede til 4-0 og 5-0.

- To af vore fem første mål var totalt gennemspillede med mange stationer. Utroligt flotte mål. Og Elliott var bare på plads, når han skulle være det. Tre af hans scoringer kom på riposte, fortalte Niels Henrik Larsen.

De to sidste mål blev scoret af Søren Rømer og Martin Kiilerich.

Det var i bogstaveligt talt noget lort, da Ringkøbing IF lørdag tabte 4-2 ude mod Brønshøj i 2. divisions oprykningsspil, for Tingbjerg IP var fyldt med utroligt mange gåselort af ret så anseelig størrelse. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce