Sport

Tre mål af Mads Bank Olesen var ikke nok

Vinderne af D-rækken i Trehøje Golfklub. Privatfoto

Fodbold: Tre mål af topscorer Mads Bank Olesen var ikke nok for Lem Boldklub, der søndag aften tabte 5-3 hjemme mod Kibæk i serie 3 pulje 33.

Kibæk kom foran 1-0 efter et lille kvarters spil. Omkring den halve time scorede Mads Bank Olesen så på direkte frispark og på en bold tæt under mål, efter han havde erobret bolden nær baglinjen. To minutter senere scorede Kibæk til pausestilling 2-2.

Mads Bank Olesen scorede så på straffespark begået mod ham selv til 3-2.

- Så fik vi Thomas Tarpgaard skadet. Inden vi fik rokeret rundt og det nye forsvar på plads, så scorede Kibæk tre gange. Jeg er led og ked af skader nu. Vi har seks-syv stykker, så vi melder afbud til den pokalkamp, vi skulle have spillet hjemme mod Aulum tirsdag aften, fortalte Lems træner Lars Schmidt.

Fodbold: Ringkøbing IF fik endnu en sejr i U17 drenge liga 1, da det lørdag blev 4-1 ude over Haderslev.

RIF satte sig på kampen fra start, og efter 16 minutter førte vestjyderne 2-0. Først scorede Niels Juul Obling til 1-0 på hovedstød efter hjørnespark, og tre minutter senere sendte Morten Sørensen et langskud i mål til 2-0.

Kort efter pausen blev det 3-0 ved Kristian Børgesen Kristensen på en meget sikker scoring efter oplæg fra Patrick Nielsen.

På et tyndt straffespark blev det 3-1.

- Vi havde sat U15-spillerne Mathias Sloth Janneck og Tobias Mortensen på banen. Første aktion fra Mathias blev en friløber, som målmanden reddede. Men kort før tid fik Mathias Sloth Janneck så scoret til 4-1, da Mads Kirkegaard Nielsen sendte bolden ind foran mål efter et hjørnespark. En fin sejr til os, fortalte RIFs træner Henrik Jensen.

Golf: Lørdag den 11. maj blev der i Trehøje Golfklub spillet Ringkjøbing Landbobank Open 2019. 92 golfspillere benyttede dagen til at deltage i den årligt tilbagevendende turnering, der blev gennemført i smukt forårsvejr, hvorfor golfbanen dagen igennem var fyldt med golfspillere med højt humør.

I A-rækken blev der spillet slagspil, hvor dagens bedste bruttoresultat (det samlede antal slag spilleren anvender til runden) blev opnået af Morten Lund Jørgensen, der gennemførte sin runde i præcis 72 slag, hvilket svarer til selve banens par.

De bedste nettoresultater (antal slag fratrukket spillerens handicap) i A-rækken var således: Bjarke Munk Bæk med 67 slag netto efterfulgt af John Boer Jr. og Ove Christensen med 69 slag netto. Morten Lund Jørgensen kom på fjerdepladsen med en nettoscore på 71.

I turneringens øvrige rækker, blev der spillet stableford, hvilket betyder at spillerne opnår point.

B-rækken blev vundet af Michael Kristensen med 39 point skarpt forfulgt af Erik Lundsholt ligeledes med 39 point, Kenneth Vang Nielsen med 38 point og Arne Rokkedal 37 point.

C-rækken blev klart vundet af Jesper Meldgaard med 38 point med Hugo Toft og Asta Foged lige efter med 34 point.

D-rækken blev vundet af Kamma Kragelund med 35 point og med Dorthe Østerholm Pedersen på andenpladsen med 33 point. På tredjepladsen fik Tommy Danielsen 32 point efterfulgt af Kaj Mortensen og Anne Bjerrum med 31 point.

Fodbold: Bundholdet Spjald IF 2 tabte søndag 2-0 hjemme mod Vorgod/Barde MOF i serie 4 pulje 61.

- Det var egentlig ok. Vi skaber alt for få chancer, men til gengæld lukkede vi kun to mål ind. Det var den eneste trøst i dag, fortalte Spjalds træner Niklas Sørensen.

Vorgod/Bardes træner Johnny Mouridsen mente, sejren skulle have været langt større.

- Men efter vi ret hurtigt brændte tre helt åbne chancer på håbløse afslutninger, så pakkede Spjald sig godt ned. Vi fik svært ved at åbne deres forsvar, men det lykkedes da heldigvis at vinde kampen. Emil Rentius Sørensen scorede til 1-0 efter 20 minutter. Hvem der scorede det andet mål, ved jeg ikke, fortalte Johnny Mouridsen.

Fodbold: Elliott Baliti var skarp med fire scoringer, da Ringkøbing IF søndag vandt 7-0 hjemme over Vejle i U19 drenge liga 1.

- Vi spiller godt for tiden, og kampen mod Vejle var endda rigtig god. Vi manglede seks mand, da fire var med på holdet i jyllandsserien, og to mand er skadet, og alligevel vandt vi sikkert og fortjent. Det viser noget kvalitet i truppen, fortalte træner Niels Henrik Larsen.

RIF havde tilløb til scoringer flere gange, inden Elliott Baliti slog til efter 33 minutters spil. Andreas Lauridsen øgede til 2-0 kort efter. Lige inden pausen scorede Elliott Baliti til 3-0. Det var også ham, der i anden halvleg scorede til 4-0 og 5-0.

- To af vore fem første mål var totalt gennemspillede med mange stationer. Utroligt flotte mål. Og Elliott var bare på plads, når han skulle være det. Tre af hans scoringer kom på riposte, fortalte Niels Henrik Larsen.

De to sidste mål blev scoret af Søren Rømer og Martin Kiilerich.

Det var i bogstaveligt talt noget lort, da Ringkøbing IF lørdag tabte 4-2 ude mod Brønshøj i 2. divisions oprykningsspil, for Tingbjerg IP var fyldt med utroligt mange gåselort af ret så anseelig størrelse. Privatfoto
0/0
Annonce
112 For abonnenter

Sejler du en lille smule, når du sejler? Sådan er reglerne for berusede sejlere

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Navne

Ildsjælen Frederikke nyder gymnastik og fællesskab: - Når jeg cykler forbi skolerne, vinker børnene til mig

112

Knivstikkeri i Ådum: Fuld mand stak sin kammerat

112

Udrykning i nat til genbrugsplads: Småt brændbart futtede af

Leder For abonnenter

Dagbladet mener: Den indre varulv hyler, og det lyder ikke kønt

Da den sidste danske ulv i 1813 blev skudt ved Estvadgård lidt sydvest for Skive, var der næppe én, der fældede en tåre i den anledning. Da slet ikke de bønder på egnen, hvis får nu kunne være i fred. I et mangelsamfund som det danske for 200 år siden var der ganske enkelt ikke plads til ulven. I de mellemliggende par århundreder har næppe nogen skænket ulven en tanke - endsige savnet den. Den var ikke længere en del af den danske fauna. At den skulle vende tilbage, var der meget få, der havde fantasi til at forestille sig. Ikke desto mindre var det, hvad der skete omkring 2009, og lige siden har ulven forårsaget en slags kulturel borgerkrig i Danmark, der er helt ude af proportioner i forhold til dyrets indvirkning på den danske natur og dens formodede trussel eller mangel på samme mod mennesker. Skal man være lidt grov, kan man sige, at ulven har fået den indre varulv bragt frem i mange danskere. Det er ikke kønt. Som Anette Lund Andersens store reportage i Dagbladet i dag dokumenterer, er det rent ud forbløffende, i hvilket omfang og med hvilken lidenskab, mennesker engagerer sig i striden om ulven. Man tager sig til hovedet i vantro over en "ulvehader", der skyder en ulv med riffel ud af vinduet på sin bil. Og man flår sig i håret af frustration over en "ulveelsker", der truer folk på livet, og begår hærværk mod en lokal kirke for at understrege sit synspunkt. Mellem disse yderligheder er der alle mulige holdninger, der dog generelt tenderer mod det stadigt mere polariserede - hovedsageligt på grund af de forbistrede asociale medier, der nærmest pr. automatik synes at forstærke alle holdninger i ekstremistiske retninger. Det billede, Anette Lund Andersen tegner i sin reportage, er dybt forstemmende. Det fortæller om en debat og dens deltagende aktører, der synes at have mistet al proportionssans, evne og vilje til at lytte til andre menneskers synspunkter. Lederskribenten her føler sig fristet til at citere sin gamle, afdøde fars tilbagevendende kommentar, når medmennesker af den ene eller den anden grund bevægede sig ud ad en tangent: "Har de ikke andet at gå op i?!?" Det er måske dér, problemets rod ligger.

Ringkøbing-Skjern

Kram til alle i uniform fra mor og far, da 20-årig blev fundet i live i vandet på Ringkøbing Fjord

112 For abonnenter

Der gælder ingen promilleregler for små både

Ringkøbing-Skjern

Efter timelang eftersøgning: Helikopter finder ung sejler i god behold i vandet

Ringkøbing

Slut med sygedagpenge: Jobcentret siger stadig nej til kræftramte Hilde

Annonce