Annonce
Ringkøbing-Skjern

Tre lokale fodboldtalenter - to gange Bøndergaard og en gange Dahl - udtaget til landsholdsopgaver i næste uge

Hvis familien Bøndergaard er lidt ekstra stolte i denne tid, er det ganske forståeligt. Både Asbjørn og lillebror Malthe står foran debut på U17- og U16-landsholdet. Arkivfoto
Annonce

Ringkøbing: Familien Bøndergaard fra Kloster har god grund til at gå rundt og smile lidt stolt i disse dage.

For to af Lone og Jens Bøndergaards sønner - Asbjørn og Malthe - er begge udtaget til landsholdsopgaver i næste uge.

Forsvarsspilleren Malthe Bøndergaard, der til dagligt spiller i FC Midtjylland, kan få debut på U16-landsholdet, der næste uge skal til Tyskland for at spille to venskabskampe i Duisburg mod Tyskland fredag den 9. oktober og mandag den 12. oktober.

16-årige Asbjørn Bøndergaard, der til dagligt spillet i Silkeborg, hvor han scorer mange mål på U17-holdet, får mulighed for debut på U17-landsholdet, der den 9. oktober spiller en træningskamp i Danmark mod Tyskland.

Endelig skal Anders Dahl fra Ringkøbing på endnu en landsholdsopgave. Anders Dahl, der til dagligt spiller på midtbanen i Silkeborg IF, hvor han har fået spilletid i 1. division i denne sæson, får mulighed for debut på U19-landsholdet, der skal møde Polen i to træningskampe. Den første spilles torsdag den 8. oktober i Kolobrzeg, og den anden skal spilles mandag den 12. oktober i Swinoujscie.

Fælles for de tre er, at de alle har fået en del af deres fodboldopdragelse i Ringkøbing IF, hvor man med rette er stolte af de tre landsholdsudtagelser.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Minkavlere sværtet uden grund: Statens Seruminstitut sendte ikke spørgeskema til avlernes e-bokse

Ringkøbing

Lærervikar smittet med corona: Ringkøbing Skole sender flere end 100 hjem

Annonce