Annonce
Håndbold

Tre ligaspillere hjalp ikke - Rækker Mølle Håndbold vandt alligevel over Fredericia HK 2

Målmand Morten Ronald fik ekstra ros af træner Rasmus Hansen efter Rækker Mølle Håndbolds flotte sejr i Fredericia. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Selv om Fredericia HK 2 havde tre ligaspillere med, kunne de ikke stille det store op mod Rækker Mølle Håndbold, der vandt en fornem sejr på 30-24 i 2. division herrer.

Fredericia: Tre af de spillere, der var med til at slå Kolding IF i ligaen i weekenden, var med for Fredericia HK 2, da de torsdag aften havde besøg af Rækker Mølle Håndbold.

Men det var ikke nok. Rækker Mølle vandt alligevel 30-24 efter føring på 14-11 ved pausen.

- Vi spillede den bedste kamp, jeg har set i meget lang tid. Jeg var meget glad for at se, at vi havde så højt et niveau, som vi viste hele vejen rundt, sagde Rækker Mølles træner Rasmus Hansen.

Kampen var lige til 5-5. Så fik Morten Ronald endnu bedre fat i målet i en periode - Ronald stod en helt igennem flot kamp - og det gav en stribe mål på kontraløb til føring på 9-5.

- I de næste ni minutter scorede vi ikke på deres gode ligamålmand. Vi kom bagud 10-9, men vi sluttede fint af inden pausen, så føringen på 14-11 var et godt rygstød, sagde Rasmus Hansen.

Han var rimeligt fortrøstningsfuld i pausen.

- Det var kun et spørgsmål, om vi kunne fortsætte med at score flittigt. Det kunne vi. På et tidspunkt forsøgte Fredericia sig med et mere offensivt forsvar med to mand fremme, men det løste vi uden problemer, fortalte Rasmus Hansen.

De første ti minutter efter pausen vandt Rækker Mølle 4-2 frem til 18-13.

- Derfra var vi i fuld kontrol. Fredericia kom aldrig så tæt på., at det blev spændende. Vi holdt specielt angrebsmæssigt et meget højt niveau rent spillemæssigt. Jo vi brændte i perioder rigeligt, men spillet var godt. Det her er en sejr, vi er stolte af, for mange andre hold vil få store problemer her i Fredericia, sagde Rasmus Hansen.

2. division herrer

Fredericia HK 2-Rækker Mølle Håndbold 24-30

Målscorere Rækker Mølle Håndbold: Tobias Simonsen 7 (1), Mathias Hedegaard 5, Simon Madsen 5 (1), Mathias Skræddergaard 5 (1), Nicklas Hammer 4, Thomas Bertelsen 3, Christian Jespersen 1 og Hans Chr. Fangel 1. Straffekast: Fredericia 4 (2 mål), Rækker Mølle 5 (3 mål). Udvisninger: To til hvert hold.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Klar til afgang: Et hyldest-pift med togfløjten

Et højt og triumferende hyldestpift med togfløjten. Det er, hvad Skjern Bank og firmaet Hansen & Larsen har fortjent for deres beslutning om i fællesskab at skænke den gamle remise i Skjern til de lokale folk, der går med spændende planer for et ungdomshus i bygningen. Egentlig bør Hansen & Larsen have to pift, for det var dem, der tilbage i 2016 sikrede remisen mod truende nedrivning ved at købe den af Banedanmark. »Banen er en stor del af historien om Skjerns udvikling, så vi har købt den med øje for, at den skal bevares. Remisen skal gerne indeholde noget, der kan gavne befolkningen,« lød det dengang fra Brian Meldgaard, der er medindehaver af Hansen & Larsen. Meget tyder nu på, at det er lige sådan, det kommer til at gå. Efter en flerårig periode, hvor der var stille om den gamle remise, begyndte der sidste år at ske noget. Gentænk Skjern kom på banen, bogstavelig talt, og køreplanen hang godt sammen: En velbesøgt koncertaften blev efterfulgt af en succesrig fondsansøgning, og dermed var projektet sat godt og grundigt på skinner. Med den netop offentliggjorte donation af bygningen er der masser af lys for enden af tunnellen. De 850.000 kroner fra Realdania - i parentes bemærket 100.000 kroner mere, end de frivillige havde søgt om - skal bruges til at sætte facaden i stand. Næste mål er indvendig restaurering af den mere end 100-årige bygning, og her vil det uden tvivl hjælpe gevaldigt på fondenes lyst til at øse penge ud, når det er en forening med egen bygning, som søger midler. Med andre ord har lokale kræfter med en solid fælles indsats sikret håbet om, at Spillestedet Remisen kan slå dørene op indenfor en ikke alt for fjern fremtid. Der er lang vej og meget arbejde endnu, før Remisen kan fløjte klar til afgang - men mon ikke den hidtidige og meget fornemme opbakning vil give endnu flere skjernboer blod på tanden til at give en hånd eller en skilling med for at få projektet til at lykkes? Det må man håbe! Herfra letter vi i hvert fald på lokofører-kasketten i respekt for en flot indsats.

112

Frækt indbrud i Hvide Sande: Tyve stjal designermøbler for 110.000 kroner

Videbæk For abonnenter

Skoler og børnehaver i øst: Vi får ikke nok midler til inklusion

Annonce