Annonce
Kultur

Tre kvindelige malere udstiller i Galleri Bit Kjeldsen

Et typisk landskabsbillede af Benita Mølgaard.
Ilse Remington, Benita Mølgaard og May-Britt Drews viser deres billeder i marts; fernisering lørdag den 7.marts klokken 11 til 14.
Annonce

RINGKØBING: Galleri-ejeren kan desværre ikke være med, når der lørdag den 7. marts klokken 11 til 14 er fernisering på en ny udstilling hos Galleri Bit Kjeldsen, Enghavevej 13.

Bit Kjeldsen er desværre for nylig faldet så uheldigt, at hun har fået et kompliceret benbrud, og derfor er indlagt på sygehuset i Herning for tiden.

Men ikke desto mindre gennemføres udstillingen, og fra lørdag og resten af marts måned kan man se billeder af Ilse Remington, Herning, Benita Mølgaard, Viborg, og May-Britt Drews, Herning i galleriet.

Ilse Remington har malet stort set hele livet, og hun arbejder i acryl. I Ringkøbing udstiller hun især en stribe portrætter.

May-Britt Drews arbejder lige nu med portrætter i fotorealistisk stil i olie, og har fire lærreder med på udstillingen.

Benita Mølgaard arbejder med meget forskellige kunstneriske udtryk, blandt andet landskabsmalerier af næsten abstrakt karakter.

Udstillingen er åben onsdag klokken 10-15, lørdag klokken 11-14 og søndag klokken 13-16.

Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern

Corona-mistanke: Faster/Hanning har fået en spiller testet for corona, og da svaret ikke var kommet, blev deres kamp i serie 3 udsat

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Ny aftale om genåbningen på plads: Forsamlingsforbud opretholdes, og baråbningstider udvides i fase 4  

Annonce