Annonce
Erhverv

Tre fynboer bygger fire udlejningssommerhuse i Bjerregård

I øjeblikket er bygge-trekløveret ved at færdiggøre deres seneste investering i Bjerregård-området. Sommerhuset ventes klar til påsken 2020.  Her er det Kim Høj og Johnny Nielsen, der har iført sig arbejdstøjet. Pressefoto
Tre fynboer bygger netop nu på deres 3. og 4. udlejningssommerhus i Bjerregård. Det er vores pensionsopsparing, siger de.
Annonce

Bjerregård: For fire år siden fik Stig Nielsen øjnene op for de økonomiske fordele, der er ved udlejning af sommerhuse.

I 2015 investerede han sammen med sin bror, Johnny Nielsen, og en kammerat, Kim Høj, i en grund i Bjerregård, hvor de byggede to huse, som blev udlejet i en periode, inden de blev solgt.

Efterfølgende har trekløveret købt endnu en grund i Bjerregård, hvor de er undervejs med yderligere to huse. Det ene står allerede klart og har også været udlejet. Det andet ventes at stå klar påsken 2020.

- I stedet for at have en pensionsopsparing i banken, har jeg valgt at udleje sommerhuse, siger Stig Nielsen.

Sammen med sin bror, driver han Byggefirmaet Vestfyn, som brødrene overtog efter deres far i 2002. Privat bor han på Fyn, og derfor er det afgørende, at han kan stole på, at der tages godt hånd om hans investering.

- Jeg har et fint samarbejde med det lokale Sol og Strand-kontor. Det betyder meget, når man, som jeg, bor to timers kørsel fra sommerhuset, siger Stig Nielsen.

- Vores huse har stort set fuld belægning. Derfor var det heller ikke svært at træffe beslutningen om at bygge endnu to huse, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Når staten ikke holder loven

Tarm

18-årig standset uden kørekort

Annonce