Annonce
Ringkøbing

Tre brødre og deres far har sammen købt kendt vestjysk sand- og grusgravs-firma

Villys Sand- og Grusgrav - her udgravningen ved Ølstrup - er nu overtaget af brødrene Obel Kristensen og deres far. Foto Kaj Poulsgaard.
Brødrene Mads, Kasper og Klaus Obel Kristensen har sammen med deres far, Bent Kristensen, overtaget lokalt firma efter Villy Petersen, der har valgt at lade sig pensionere som 64-årig.

ØLSTRUP: Villys Sand- og Grusgrav har fået ny ejere.

Brødrene Mads, Kasper og Klaus Obel Kristensen har sammen med deres far, Bent Kristensen, overtaget det vestjyske firma efter Villy Petersen, der har valgt at lade sig pensionere som 64-årig; familien har rødder på Thyholm.

Aktiviteten fortsætter som hidtil med samme personale, udstyr, åbningstider, mail og telefonnumre, understreger Klaus Obel Kristensen over for Dagbladet.

Firmaet fortsætter også under samme navn, og omfatter dels Ølstrup Grusgrav og No Grusgrav, dels Thyholm Sandgrav, som de fire nye ejere drev i forvejen.

- Vi fortsætter i den samme ånd som Villy, og vi ser frem til at betjene eksisterende og nye kunder, med den samme kvalitet og høje standard som altid har været Villys kendetegn, slår de fast i en pressemeddelelse.

Mads Obel Kristensen, der driver vognmandsvirksomhed med udgangspunkt i Vorgod, bliver den daglige leder, og Villy Pedersen vil i en periode følge de nye ejere for at videregive viden og erfaring,

Annonce

Hurtig beslutning

Klaus Obel Kristensen, der sammen med to brødre og faderen ejer en række selskaber med mange aktiviteter - altså blandt andet også Thyholm Sandgrav - fortæller, at beslutningen om ejerskiftet kom i stand for godt en måned siden.


Vi vil fortsat kunne levere alle slags sand og grus til branchen, og vi vil også være i stand til at håndtere store ordrer.

Klaus Obel Kristensen, medejer af Villys Sand- og Grusgrav.


- Vi kom til at snakke med Villy om, hvorvidt han kunne tænke sig at sælge. Han er en mand, der har en facon, vi godt kan lide; han er hurtig til at træffe beslutninger, og det er vi også, så fra vi begyndte at forhandle, til vi havde skrevet under på salget, gik der kun 14 dage, siger Klaus Obel Kristensen.

Han, brødrene og deres far forventer sig meget af købet af Villys Sand- og Grusgrav.

- Der er godt gang i bygge- og anlægsbranchen, og både globalt og i Danmark er der mangel på råstoffer, og vil efter alt at dømme være det længe, siger han.

Klaus Obel Kristensen peger på, at Villys Sand- og Grusgrav er et velrenommeret firma med en stor kundekreds, og sådan skal den fortsat drives.

- Vi vil fortsat kunne levere alle slags sand og grus til branchen, og vi vil også være i stand til at håndtere store ordrer, siger han.

Annonce

Virksomhed i drift

Han er glad for, at han, de to brødre og deres far i forvejen havde godt kendskab både til sand- og grusgravsdrift og vognmandsvirksomhed.

Villys Sand- og Grusgrav vil fortsat kunne levere alle typer af sand og grus til bygge- og anlægsvirksomheden. Foto Kaj Poulsgaard.

- Det er jo en virksomhed i fuld drift, og med mange kunder, vi har overtaget, så vi har været oppe i fulde omdrejninger fra dag ét, siger han.

Mads Obel Kristensen, der står for den daglige drift af sand- og grusgravene, driver som nævnt også vogmandsvirksomhed, men Klaus Obel Kristensen understreger, at de nye ejere er meget bevidste om, at de ikke skal konkurrere med deres egne vognmandskunder.

På sigt kommer de fire heller ikke til at ligge på den lade side, understreger Klaus Obel Kristensen.

- Vi har masser af gåpåmod og ideer til at styrke og udvikle produktionen, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce