Annonce
Videbæk

Trafiksikkerheden øges: Hastigheden sættes ned ved Brejninggaard Efterskole

Det er denne strækning af Brejninggårdvej, hvor man nu højst må køre 50 kilometer i timen. Google kort.
Annonce

BREJNING: Trafikhastigheden sættes nu markant ned på Brejninggårdvej ved Brejninggaard Efterskole.

Hastigheden sænkes således fra 80 kilometer i timen til 50 kilometer i timen på strækningen langs hele efterskolens område; formålet er at sikre, at lærere og elever trygt kan krydse vejen.

"Vores skole er delt på to sider af Brejninggårdsvej. Det vil sige, at der er en jævn "trafik" af unge mennesker frem og tilbage over Brejninggårdsvej hver dag. Vi oplever tit, at bilerne kører stærkt igennem området omkring skolen. Vejene er snoede. og som bilist kan man godt blive overrasket over, at man kommer til en skole lige efter et sving ved vores sø. Så sent som i starten af juni kom en bilist kørende så hurtigt, at han nedlagde to træer, og bilen fortsatte i søen - præcis på det sted hvor vores elever plejer at bade", skrev skolen i en ansøgning til kommunen om at få nedsat hastigheden.

Teknik- og miljøudvalget vurderede, at ved en hastighed på 80 kilometer i timen vil der ikke kunne opnås stopsigt på strækningen.

Derimod vil der kunne opnås stopsigt på hele strækningen ved en hastighed på 50 kilometer i timen, og det er, hvad man nu har ansøgt politiet om at godkende.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Minkavler føler sig hængt ud: Vi skjuler ikke vores ansatte for myndighederne

Ringkøbing-Skjern

Coronasmittede mink lukker samtlige plejehjem i Ringkøbing-Skjern

CORONAVIRUS

Live: Mundbind skal bæres i fitnesscentrene - men ikke under træning

Annonce