Annonce
Debat

Trafikproblemerne på Ringvejen: Ja, der er brug for at højne sikkerheden

Ringvejen i Skjern. Foto: Christian Baadsgaard

Læserbrev: Jeg har med interesse læst artiklerne i Dagbladet om de trafikale problemer i forhold til Ringvejen her i Skjern, og der er virkelig noget om snakken! Ikke bare i forhold til Ånumvej/ Ringvejen, men også andre steder langs Ringvejen.

Som bosiddende på Vester Birk har vi oplevet en voldsomt stigende trafik på Ringvejen fra rundkørslen ved Østergade og ud til lysreguleringen på Vardevej. Det er en af de mest trafikerede vejstrækninger i vores kommune! Vi føler ofte, vi sidder med livet i hænderne, når vi kommer fra nord på denne strækning og skal dreje til venstre ind ad Vester Birk, for der er ingen venstresvingsbane og bilerne kommer bragende bagfra! Der er sket ulykker, men heldigvis endnu ikke med alvorlig personskade til følge.


Annonce

Vi føler ofte, vi sidder med livet i hænderne, når vi kommer på denne strækning.


Der er ikke overhaling forbudt, og hastighedsbegrænsningen på 70 km/t gælder ikke for den omtalte strækning fra rundkørslen til frakørslen til Vester Birk. Men det, vi mangler for at øge trafiksikkerheden, er en venstresvingsbane, og jeg tror, at det samme er gældende for indkørslerne til Skovbrinken og Åbrinken.

I Skjern Kommunes dispositionsplan tilbage i 1975 foreslår man en ydre Ringvej øst om Skjern. Det fik vi så ikke, men nu har vi i allerhøjeste grad brug for at højne sikkerheden omkring den indre Ringvej.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern

S-byrådsmedlemmer bag opsigtsvækkende forslag: Pil testmøllerne i Lem Kær ned efter seks år

Skjern Håndbold

Skjern-cheftræner efter kæmpe pokal-skuffelse: Det har været en sæson med røven i vandskorpen

Annonce