x
Annonce
Kultur

Trøst i corona-tider: Tre millioner kroner ind på kontoen til heldig vestjyde

Det var her i Blomstersmedjen i Lem, vinderlodsedlen blev solgt. Google Street.
En mand eller kvinde fra Lem-egnen har netop scoret stor gevinst på lodseddel fra Varelotteriet, købt i Blomstersmedjen, Bredgade 66 i Lem.

LEM: I disse corona-tider har vi brug for al den trøst, vi kan få. En heldig person, formentlig fra Lem-området, har fået masser af trøst. Vedkommende har nemlig købt en lodseddel fra Varelotteriet hos Blomstersmedjen, Bredegade 66 i Lem, der netop er trukket ud med en gevinst på tre millioner skattefrie kroner.

I en pressemeddelelse fortæller Varelotteriet, at den heldige vestjyde ikke er den eneste, der får gevinst.

"Ud over at man som spiller har store gevinstchancer, støtter man også lokalsamfundet, idet den lokale håndværkerforening modtager penge fra Varelotteriet på baggrund af, hvor mange lodsedler, der sælges fra de lokale forhandlere.

Ud over Lem er der forhandlere i Videbæk, Ringkøbing, Spjald, Ulfborg, Vedersø, Tim, Hvide Sande, Tarm, Lyne og Skjern. Pengene bruges til sociale formål i lokalområderne.

Varelotteriets samlede årlige gevinstpulje kan komme op på over 128 millioner kroner, og i Lem-området er der altså undtagelsesvis en person, der har anledning til at juble i disse dage.

Annonce
Annonce
Hvide Sande

God plads til lystfiskere: Vi plejer at stå som sild i en tønde

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Nødråb fra genbrugscontaineren: Nej tak til mugne bøger og hullede kufferter

Læserbrev: Hver eneste dag året rundt bliver den blå ”genbrugscontainer” på Genbrugspladsen i Ringkøbing tømt på skift af fire forskellige, velgørende organisationer her fra lokalområdet. Ringkøbinggarden er en af de fire, og vi har retten til at tømme containeren hver dag i april, august og december. Det betyder, at det i disse uger er os, det vil sige vores frivillige hjælpere, som hver eneste dag kommer forbi med en trailer for at tømme genbrugscontaineren og fragte alle de gode ting ud til vores loppe- og genbrugsbutik på Klostervej 110 i Kloster. Allerførst TAK. Vi er meget taknemmelige for alle de ting, I donerer, og som vi efterfølgende i genbrugsbutikken får konverteret til gode penge, der finansierer en stor del af driften af Ringkøbinggarden; herunder musikskoleundervisning, instrumenter, uniformer, rejser og andre gode oplevelser for vores børn og unge. Men nu kommer hjertesukket og nødråbet: Vi oplever her under Coronakrisen, hvor genbrugspladsen lige er genåbnet for private, at rigtig mange mennesker desværre også bruger den blå genbrugscontainer som en nem og hurtig måde at komme af med deres affald i stedet for selv at køre rundt i den lange kø på pladsen… I ”gamle dage” (før Covid-19) tog det os hver dag cirka halvanden time at tømme containeren og køre tingene væk. Men i denne uge og i sidste uge har vores frivillige hjælpere hver dag brugt minimum tre timer på først at sortere, og derefter køre rundt i den lange kø på pladsen for at aflevere alt det blandede affald de rigtige steder, inden vi kan begynde at håndtere de gode varer, som er egnede til at komme ind i vores loppe- og genbrugsbutik. Vi tager rigtigt gerne imod alle jeres GODE genbrugsting, men vi vil altså helst slippe for alt det, der er tydeligt usælgeligt; eksempelvis skæve cykler, skåret porcelæn, gennemblødte lænestole, knækkede grydeskeer, defekte legesager, ildelugtende tøj, hullede kufferter og mugne bøger. På gensyn derude på Genbrugspladsen - vi glæder os til at tømme containeren i resten af april måned.

Annonce