Annonce
Kultur

Trøst i corona-tider: Tre millioner kroner ind på kontoen til heldig vestjyde

Det var her i Blomstersmedjen i Lem, vinderlodsedlen blev solgt. Google Street.
En mand eller kvinde fra Lem-egnen har netop scoret stor gevinst på lodseddel fra Varelotteriet, købt i Blomstersmedjen, Bredgade 66 i Lem.
Annonce

LEM: I disse corona-tider har vi brug for al den trøst, vi kan få. En heldig person, formentlig fra Lem-området, har fået masser af trøst. Vedkommende har nemlig købt en lodseddel fra Varelotteriet hos Blomstersmedjen, Bredegade 66 i Lem, der netop er trukket ud med en gevinst på tre millioner skattefrie kroner.

I en pressemeddelelse fortæller Varelotteriet, at den heldige vestjyde ikke er den eneste, der får gevinst.

"Ud over at man som spiller har store gevinstchancer, støtter man også lokalsamfundet, idet den lokale håndværkerforening modtager penge fra Varelotteriet på baggrund af, hvor mange lodsedler, der sælges fra de lokale forhandlere.

Ud over Lem er der forhandlere i Videbæk, Ringkøbing, Spjald, Ulfborg, Vedersø, Tim, Hvide Sande, Tarm, Lyne og Skjern. Pengene bruges til sociale formål i lokalområderne.

Varelotteriets samlede årlige gevinstpulje kan komme op på over 128 millioner kroner, og i Lem-området er der altså undtagelsesvis en person, der har anledning til at juble i disse dage.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
coronavirus

Live: Regeringen indfører krav om mundbind i offentlig trafik hele døgnet

Annonce