Fodbold

Trætte Spjald tabte 6-0 i Holstebro

Daniel Sørensen havde et af Spjald IFs få forsøg i nederlaget på 6-0 i Holstebro. Arkivfoto: Jørn Deleuran
Tre kampe på seks dage var for hård kost for Spjald IF. Et træt mandskab tabte 6-0 ude mod topholdet Holstebro i serie 1. Nu skal der hentes mindst syv point i de tre næste kampe for at undgå nedrykning.

Holstebro: Tre kampe på seks dage. Det er lige rigeligt for Spjald IF, og det kunne man se torsdag aften, hvor Spjald tabte 6-0 ude mod topholdet Holstebro.

- Ja for det er de samme spillere, vi bruger hele tiden, og de var altså møre, fortalte holdleder Aksel Vestergaard.

Spjald var spillemæssigt pænt med i første halvleg, hvor der var et par gode tilbud. Daniel Sørensen havde et fint langskud, og i kontraløb havde Emil Riisberg en afslutning tæt forbi mål.

- Men Holstebro var altså langt farligere. Især på dødbolde og lange indkast havde vi problemer. Det var da også i klumpspil efter langt indkast, at de scorede til 1-0 ti sekunder efter, vi blev fuldtallige efter en advarsel, fortalte Aksel Vestergaard.

I det første kvarter af anden halvleg havde Spjald deres bedste periode. De sad på spillet, og det så fint ud.

- Altså ind til Holstebro ud af ingenting fik scoret til 2-0. Fire minutter senere blev det 3-0. Så faldt vi fra hinanden. Der var ikke mere at gøre godt med, sagde Aksel Vestergaard.

Med nederlaget ligger Spjald stadig næstsidst med syv point.

- Det er i de tre næste kampe, vi skal redde os. Helst med ni point og i hvert fald syv. Vi har først Brande hjemme på tirsdag, og weekenden efter har vi den meget vigtige bundkamp ude mod Herning Fremad, mens den tredje kamp i serie er mod Give. Det er hold, som vi skal slå, hvis vi skal gøre os forhåbninger om at blive i serie 1. Det er i de næste uger, det hele afgøres, sagde Aksel Vestergaard.

Serie 1 pulje 9

Holstebro B. 2-Spjald IF 6-0

Mål: 36. minut: 1-0. 60. minut: 2-0. 64. minut: 3-0. 70. minut: 4-0. 80. minut: 5-0. 85. minut: 6-0. En advarsel til Holstebro efter 41 minutter og en til Spjalds Jeppe Møller efter 36 minutter. Spjald skiftede Habib Hussein ud med Benjamin Steffensen efter 52 minutter, og efter 80 minutter blev Daniel Sørensen afløst af Christian Andersen.

0/0
Annonce
Tarm For abonnenter

Jonas har fans verden over - men skal stadig gå tur med hunden Pepsi hjemme i Tarm

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Qvist vil have Vesterhav Syd-høringssvar i byrådet

Kultur

Ny udstilling og nye bøger: Kunsten sætter tanker i værk

112

Hærværk: Bil fik skåret dæk op og blev sprayet med hvid maling

Læserbrev

Teatret OM: Kulturkraft med hjerne og hjerte

Læserbrev: Det er på alle måder en gave til ”Naturens Rige”, at Teatret OM er kommunens egnsteater. Det kan vi være særdeles stolte af og taknemmelige for. Teatrets virke er lokal, national og international kulturkraft med både hjerne og hjerte. I min optik er det præcis de mentale vitaminer, som både kultur og natur i Ringkøbing-Skjern Kommune kan bruge som grobund for kunstens utallige muligheder. Kort og godt mentalhygiejne til folket af højeste karat. Teatret OM har nu i en uge vist sit værd i forbindelse med markeringen af teatrets 30 års jubilæum. Temaet for ugen har været ”UR-NAT 2019”. Ganske genialt er der byttet lidt rundt på bogstaverne i NATUR! Med et overflødighedshorn af højdepunkter rundt i kommunen, har der blandt andet været parader, gadeteater, gøgl, musik, koncerter og stylte artisteri i verdensklasse. Da der fredag eftermiddag var ”kulturflod” fra torvet i Ringkøbing til havnen, var der tæt på 1000, der fik et vitamintilskud af oplevelser, som man kan leve længe på. Kulturchef Per Høgh gav teatret og flodbølgen en række rosende ord med på vejen. Herlig uhøjtidelig var han i sin tale på torvet. Dette gjaldt også formanden for kultur- og fritidsudvalget, Erik Viborg, da han i tirsdags i Vestjyllands Kunstpavillon i Videbæk, stod bag den officielle åbning af ”UR-NAT 2019”. Med ham ved roret for dette udvalg er der bestemt masser af håb for kulturens trivsel i kommunen. I sin tale var Viborg ikke en søvndyssende politiker, men et ærligt og autentisk menneske, der brænder for den livsglæde, Teatret OM står for. Et egnsteater som ledes af et team af stærke og stolte kvinder, som faktisk ikke findes lige i ”Naturens Rige”!

Ringkøbing-Skjern

K-formand har haft samtaler med nye kandidater

Videbæk For abonnenter

Borgere går i aktion: Vil have bedre internet

112

Brand hos Nordsø Fisk: Flammerne brændte hul i taget

Annonce