Annonce
Fodbold

Trætte Spjald tabte 6-0 i Holstebro

Daniel Sørensen havde et af Spjald IFs få forsøg i nederlaget på 6-0 i Holstebro. Arkivfoto: Jørn Deleuran
Tre kampe på seks dage var for hård kost for Spjald IF. Et træt mandskab tabte 6-0 ude mod topholdet Holstebro i serie 1. Nu skal der hentes mindst syv point i de tre næste kampe for at undgå nedrykning.

Holstebro: Tre kampe på seks dage. Det er lige rigeligt for Spjald IF, og det kunne man se torsdag aften, hvor Spjald tabte 6-0 ude mod topholdet Holstebro.

- Ja for det er de samme spillere, vi bruger hele tiden, og de var altså møre, fortalte holdleder Aksel Vestergaard.

Spjald var spillemæssigt pænt med i første halvleg, hvor der var et par gode tilbud. Daniel Sørensen havde et fint langskud, og i kontraløb havde Emil Riisberg en afslutning tæt forbi mål.

- Men Holstebro var altså langt farligere. Især på dødbolde og lange indkast havde vi problemer. Det var da også i klumpspil efter langt indkast, at de scorede til 1-0 ti sekunder efter, vi blev fuldtallige efter en advarsel, fortalte Aksel Vestergaard.

I det første kvarter af anden halvleg havde Spjald deres bedste periode. De sad på spillet, og det så fint ud.

- Altså ind til Holstebro ud af ingenting fik scoret til 2-0. Fire minutter senere blev det 3-0. Så faldt vi fra hinanden. Der var ikke mere at gøre godt med, sagde Aksel Vestergaard.

Med nederlaget ligger Spjald stadig næstsidst med syv point.

- Det er i de tre næste kampe, vi skal redde os. Helst med ni point og i hvert fald syv. Vi har først Brande hjemme på tirsdag, og weekenden efter har vi den meget vigtige bundkamp ude mod Herning Fremad, mens den tredje kamp i serie er mod Give. Det er hold, som vi skal slå, hvis vi skal gøre os forhåbninger om at blive i serie 1. Det er i de næste uger, det hele afgøres, sagde Aksel Vestergaard.

Serie 1 pulje 9

Holstebro B. 2-Spjald IF 6-0

Mål: 36. minut: 1-0. 60. minut: 2-0. 64. minut: 3-0. 70. minut: 4-0. 80. minut: 5-0. 85. minut: 6-0. En advarsel til Holstebro efter 41 minutter og en til Spjalds Jeppe Møller efter 36 minutter. Spjald skiftede Habib Hussein ud med Benjamin Steffensen efter 52 minutter, og efter 80 minutter blev Daniel Sørensen afløst af Christian Andersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Millionprojekt skal samle landsbyen: Efter flere års arbejde, utallige møder og store indsamlinger begynder nedrivningen

Ringkøbing-Skjern

800.000 kroner i spil: Musikskolechef er i tvivl om mulighed for tilbagebetaling

Danmark For abonnenter

Landbruget, landdistrikterne og tænketank advarer: Coronakrisen vil skævvride Danmark

Annonce