Fodbold

Trætte Spjald tabte 6-0 i Holstebro

Daniel Sørensen havde et af Spjald IFs få forsøg i nederlaget på 6-0 i Holstebro. Arkivfoto: Jørn Deleuran
Tre kampe på seks dage var for hård kost for Spjald IF. Et træt mandskab tabte 6-0 ude mod topholdet Holstebro i serie 1. Nu skal der hentes mindst syv point i de tre næste kampe for at undgå nedrykning.

Holstebro: Tre kampe på seks dage. Det er lige rigeligt for Spjald IF, og det kunne man se torsdag aften, hvor Spjald tabte 6-0 ude mod topholdet Holstebro.

- Ja for det er de samme spillere, vi bruger hele tiden, og de var altså møre, fortalte holdleder Aksel Vestergaard.

Spjald var spillemæssigt pænt med i første halvleg, hvor der var et par gode tilbud. Daniel Sørensen havde et fint langskud, og i kontraløb havde Emil Riisberg en afslutning tæt forbi mål.

- Men Holstebro var altså langt farligere. Især på dødbolde og lange indkast havde vi problemer. Det var da også i klumpspil efter langt indkast, at de scorede til 1-0 ti sekunder efter, vi blev fuldtallige efter en advarsel, fortalte Aksel Vestergaard.

I det første kvarter af anden halvleg havde Spjald deres bedste periode. De sad på spillet, og det så fint ud.

- Altså ind til Holstebro ud af ingenting fik scoret til 2-0. Fire minutter senere blev det 3-0. Så faldt vi fra hinanden. Der var ikke mere at gøre godt med, sagde Aksel Vestergaard.

Med nederlaget ligger Spjald stadig næstsidst med syv point.

- Det er i de tre næste kampe, vi skal redde os. Helst med ni point og i hvert fald syv. Vi har først Brande hjemme på tirsdag, og weekenden efter har vi den meget vigtige bundkamp ude mod Herning Fremad, mens den tredje kamp i serie er mod Give. Det er hold, som vi skal slå, hvis vi skal gøre os forhåbninger om at blive i serie 1. Det er i de næste uger, det hele afgøres, sagde Aksel Vestergaard.

Serie 1 pulje 9

Holstebro B. 2-Spjald IF 6-0

Mål: 36. minut: 1-0. 60. minut: 2-0. 64. minut: 3-0. 70. minut: 4-0. 80. minut: 5-0. 85. minut: 6-0. En advarsel til Holstebro efter 41 minutter og en til Spjalds Jeppe Møller efter 36 minutter. Spjald skiftede Habib Hussein ud med Benjamin Steffensen efter 52 minutter, og efter 80 minutter blev Daniel Sørensen afløst af Christian Andersen.

0/0
Forsiden netop nu
Hvide Sande

Vært på nyt boligprogram på TV 2: Jeg er tosset med Hvide Sande

Ringkøbing-Skjern

Nu kommer der flere byggegrunde i Ringkøbing-Skjern Kommune

Fodbold For abonnenter

Måltørken skal stoppes: RIF er på jagt efter to målfarlige angribere

Erhverv

DN-formand og landbrugsformand drøftede klimaforandringer

Tarm For abonnenter

Sebastian har fået bevis på, at han kender de uskrevne regler på en arbejdsplads

Læserbrev

Tre gode råd: Hold ferie når du har ferie

Læserbrev: Sommerferien nærmer sig. Uanset om du foretrækker aktiv ferie eller afslapning, uanset om du foretrækker Søborg eller Sardinien, så er det tid til at holde fri fra dit arbejde. Der er stadig opgaver, du skal have færdiggjort, den sidste ferieplanlægning skal på plads, og måske er tiden efter din ferie allerede godt belagt med møder og opgaver. Her får du 3 råd, der kan hjælpe dig til at holde ferie, når du har ferie: Forbered dit fravær - At gå på ferie med løse ender, ubesvarede mails eller opgaver, der måske ikke kan lande nogle steder, er ikke et godt udgangspunkt for en afslappende ferie. Sørg for at planlægge løsningen af opgaver, der skal afsluttes inden ferien, og få overdraget opgaver til kollegaer, der skal overtage ansvaret i din fravær. Lav gerne en liste over opgaver, du skal prioritere, når du vender tilbage, så de ikke rumsterer unødigt i din ferie. Begræns din tilgængelighed i ferien - Du er vant til at holde dig ajour med de arbejdsmæssige opgaver via email. Du er på sms og på de sociale medier, og hverdagen er præget af høj tilgængelighed og et stort informationsflow. Beslut, hvad der er væsentligt for dig i din ferie. Hold dig fra arbejdsmailen og tænk over, i hvor høj grad du egentlig har brug for det sædvanlige informationsflow din ferie. Vi mennesker er forskellige, og du skal finde ud af, hvad der virker for dig. For nogle fungerer det at tjekke arbejdsmailen i ferien, men vær opmærksom på, at du nemt vender tilbage i arbejdstænkning. Kom godt tilbage - Hvis det overhovedet er muligt, så sørg for at afsætte tid til at følge op, når du kommer tilbage. Det er forskelligt for os hver især, hvor store bunkerne er, når vi vender tilbage, men du kender sikkert fornemmelsen af at skulle i gear igen. Men ved du, at du har tid til lige at lande i jobbet og opgaverne på en god måde efter ferien, så giver det dig en bedre ferie og en bedre opstart. Hold helt ferie fra dit job, når du har ferie. ...Og ha’ så en rigtig god ferie

Hvide Sande

Nu skal Hvide Sande-vraget på Fanø fjernes - ellers koster det

Hvide Sande

Strid om fødevarefestival i Hvide Sande: Arrangør sætter advokat på sagen

Ringkøbing-Skjern

Sparerunde smitter af på eliteklubber: Ringkøbing Håndbold mister en fjerdedel af kommunal støtte