Annonce
Sport

Trænerfyring uden chokeffekt - Ringkøbing IF tabte igen klart

Jesper Dalsgaard fik uventet comeback for Ringkøbing IF i 2. division, men det hjalp intet. RIF tabte 5-1 efter at have været bagud med 1-0 ved pausen hjemme mod B93. Jesper Dalsgaard ligner en mand i startopstillinegn på onsdag i skæbnekampen hjemme mod Skovshoved. Foto: John Thomsen
Ringkøbing IF kom endnu tættere på nedrykning med et nederlag på hele 5-1 hjemme mod B93, og da Skovshoved samtidig vandt 2-0, skal RIF vinde onsdag mod netop Skovshoved, hvis der skal være det mindste tro på at undgå nedrykning.
Annonce

Ringkøbing: Føj for en ulykke.

For få uger siden jublede Ringkøbing IF over, at de fik chancen for at redde sig fri af nedrykning fra 2. division med seks nedrykningskampe.

Nu er to kampe spillet, og de er begge tabt klart.

Efter nederlaget i Hillerød kom en trænerfyring af Nicolai Wael, og man håbede, det ville have en chokeffekt til dagens kamp mod B93.

Den effekt kom så ikke - slet ikke. Kampen blev en ny understregning af, at RIF er i stor fare for at rykke ned. 5-1 vandt B93 fuldt fortjent.

Annonce

De mangler selvtillid

- Det var så ringe. Man kan virkelig mærke, de mangler selvtillid, sagde Jesper Dalsgaard.

Han havde uventet fået comeback, da han i pausen erstattede en skadet Mikkel Kjeldstrup.

- Det var slet ikke meningen, jeg skulle spille. For et par uger siden spurgte Jens Nielsen, om jeg ville træne lidt med. Og det var ok, for jeg skal jo være spillende træner på andetholdet efter sommerferien. Han ville gerne, jeg var med på bænken i dag, og det blev desværre nødvendigt at komme på banen, fortalte Jesper Dalsgaard.

Han var ikke på banen, da B93 scorede få sekunder før pausen.

- Et pismål. Vi var alt for passive på en bold, der fik lov at dumpe ned inde i målfeltet. I det hele taget synes jeg, at vi er for passive. Vi blev alt for lette at overspille i anden halvleg. Der mangler i den grad kommunikation. Ingen siger noget. Og da vi kom bagud, kunne man virkelig mærke, der mangler selvtillid, sagde Jesper Dalsgaard, der ligner en mand i startopstillingen til skæbnekampen mod Skovshoved på Green Arena på onsdag.

Annonce

Ingen chokeffekt

Jens Nielsen fik ingen succes som cheftræner. En rolle han slet ikke ønskede at få, men han kaldte det den bedste løsning i den situation, klubben er i.

- Ingen chokeffekt af trænerfyring. Desværre, sagde Jens Nielsen.

Bortset fra målet til 1-0 var han tilfreds med første halvleg.

- Vi skulle jo have været foran på et par gode chancer. Især Kasper Nissen skulle have scoret. Da vi så heller ikke fik udlignet på en god chance til Martin Egelund lige efter pausen, så blev det svært. En udligning kunne have givet tro på tingene. Nu kom vi til at halte efter. Vi tabte næsten alle dueller, vort pres fungerede ikke, og da B93 fik plads at spille på, understregede de, at de var klart bedre end os, sagde Jens Nielsen.

Han var træt af skader til Kasper Thomsen og Mikkel Kjeldstrup, for de to har gjort det godt på det seneste. Kasper Thomsen er kørt på skadestuen med en knæskade, mens Mikkel Kjeldstrups skade mest ligner et slag. Ydermere er Klaus Moesgaard i karantæne onsdag efter endnu en advarsel.

Klaus Moesgaard scorede sit tredje mål for RIF. Et ganske flot et af slagsen. Men det overskyggede nederlaget.

- Vi spillede en god første halvleg. Vi skabte langt mere end i Hillerød. Men så kom vi bagud på et forfærdeligt mål. I anden halvleg kunne vi ikke holde presset. Måske havde vi brugt for mange kræfter i første halvleg. Det endte med at blive noget skidt, sagde Klaus Moesgaard.

Han har ikke opgivet håbet om at undgå nedrykning.

- Hvis vi spiller lige så god en første halvleg mod Skovshoved på onsdag, som vi gjorde i dag mod B93, så vinder vi, og så er alt stadig åbent, sagde Klaus Moesgaard.

Nedrykningsspil 2. division

Ringkøbing IF B93 1–5 (0-1)

Mål: 47. minut: 0-1 ved Søren Sørensen. 54. minut: 0-2 ved Mikkel Jensen. 67. minut: 0-3 ved Daniel Stückler. 70. minut: 0-4 ved Nikolaj Olsen. 82. minut: 0-5 ved Micael Atici. 86. minut: 1-5 ved Klaus Moesgaard. Advarsel til RIFs Klaus Moesgaard efter 78 minutter.

RIFs holdopstilling: Mads Petersen, Nikolaj Pape, Anders Vestergaard Larsen, Andreas Bonde Jespersen 77. minut: Sunday Odeh), Kasper Thomsen (14. minut: Jules Youmeni), Mikkel Kjeldstrup (pausen: Jesper Dalsgaard), Gloire Rutikanga (77. minut: Ragnar Léosson), Martin Egelund (71. minut: Johan Søndergaard Larsen - debut, Klaus Moesgaard, Lennard Lauridsen og Kasper Nissen.

Annonce
Annonce
Vestjylland

Fastholder: - Jeg så ulven

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce