Annonce
Ringkøbing-Skjern

Træneren havde ondt af de unge spillere - RIF 2 tabte på en enkelt fejl og et klumpspil i overtiden

Jakob Ørbæk Juel-Nielsen til højre i grønt tabte sin første kamp for Ringkøbing IF 2 efter skiftet fra Skjern GF. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Ringkøbing IF 2 så ud til at være på vej mod tre point i udekampen mod Bramming med føring på 1-0. Men så gik alt galt, og RIF 2 tabte 2-1.
Annonce

Bramming: Fysisk var Bramming klart bedst, hjemmeholdet havde mest rutine, men alligevel følte træner Niels Henrik Larsen, at hans helt unge tropper havde fint styr på kampen i serie 1 fredag aften.

For RIF spillede fint. De fightede hårdt, de skabte chancer, og de havde en fortjent føring, som skulle have været udbygget.

Alligevel gik det galt.


Så jeg har virkelig ondt af spillerne. Det her nederlag skulle vi ikke have haft.

Niels Henrik Larsen, træner for Ringkøbing IF 2


- Så jeg har virkelig ondt af spillerne. Det her nederlag skulle vi ikke have haft, sagde Niels Henrik Larsen.

Første halvleg blev lidt på Brammings præmisser.

- Det blev lidt for meget duelspil, fordi vi teknisk ikke var helt på toppen. Men vi tog kampen op, og første halvleg ar helt lige, fortalte Niels Henrik Larsen.

Annonce

Fantastisk gennemspillet angreb

Kort efter pausen kom RIF foran 1-0. Fantastisk gennemspillet angreb i venstre side endte med kanonspark og scoring af Casper Hagde Jessen.

Fra det tidspunkt spillede Bramming ekstra primitivt.

- Mange lange bolde op i feltet og mange lange indkast i feltet. Det var, hvad de kunne. Og i lang tid fik vi glimrende afvist. Det gav os gode muligheder for omstillinger, og Zacharias Sørensen, Casper Hagde Jessen og Mads Kirkegaard skulle alle have scoret, og det havde lukket kampen, fortalte Niels Henrik Larsen.

Efter 84 minutter kom RIFs eneste fejl. Det var en misforståelse omkring en lang bold frem. Det kostede udligning.

- Fire minutter inde i overtiden gav et langt indkast klumpspil foran mål. Desværre endte det med scoring til Bramming i en situation, hvor vi lige så godt kunne have sparket væk. Sådan var det bare i dag, sagde en skuffet Niels Henrik Larsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Vi skal sikre det frie ord meget bedre

Skjern

Ung narkobilist snuppet i Skjern

Annonce