Annonce
Ringkøbing IF

Træner råbte nej nej nej men: Dennis Juelsgaard hamrede sejrsmålet ind fra 30 meters afstand

Dennis Juelsgaard fyrede endelig kanonen af med succes. Dennis Juelsgaard scorede et fremragende sejrsmål på langskud, da Ringkøbing IF vandt 1-0 hjemme over Tarup/Paarup. Arkivfoto: Henrik Olesen
Ringkøbing IF fik tre vigtige point i sidste runde af grundspillet, da Dennis Juelsgaard med et fremragende langskud sikrede sejr på 1-0 over Tarup/Paarup.

Ringkøbing: - Nej nej nej.

Ringkøbing IFs assistenttræner Arne Linnet var ikke helt glad for, at Dennis Juelsgaard lagde an til skud fra små 30 meters afstand.

Men bolden strøg i målhjørnet. Fremragende scoring til 1-0.

Annonce

- Nu havde jeg ikke ramt en medspiller i den første halvle time, så jeg var tvunget til at prøve noget andet, lød det fra Dennis Juelsgaard efter kampen.

Han kunne ikke huske, hvornår han sidst havde scoret.

- Men det er lang tid siden. Helt sikkert. Dejligt det lykkedes igen, fortsatte Dennis Juelsgaard.

Målet var kampens eneste. Tre point til RIF.

Lignede nogen med tynd mave

- På tide med en sejr. Vi har været på vej flere gange, hvor det alligevel er gået galt. Det synes jeg også, man kunne se i anden halvleg. Vi lignede nogen med tynd mave, så nervøse var vi. I dag arbejdede vi den hjem. Med masser af hårdt arbejde. Det er det, vi skal fortsætte med, når vi skal spille nedrykningskampe, fortalte Dennis Juelsgaard.

Hvornår de nedrykningskampe så skal spilles, er Claus Christiansen meget i tvivl om.


Vi forsvarer os gennemgående godt, og vi er svære at spille mod. Det har vi efterhånden vist flere gange. Problemet er bare, at vi scorer for lidt. Vi skal være meget dygtigere med bolden.

Claus Christiansen, cheftræner i Ringkøbing IF


- Planen var med første runde i pinse. Men med de aflysninger, der har været på grund af corona, så kan alle kampe i grundspillet ikke nå at blive spillet inden pinse. Så jeg har sagt til spillerne, at jeg bestemmer, hvad spillerne skal i pinsen. Vi skal være klar til at spille, så snart det bliver planlagt, fortalte træner Claus Christiansen.

Det vil passe flere spillere godt, hvis der kommer til at gå mere end en uge inden næste kamp.

Andreas Bonde Jespersen regner nemlig med, at han skal bruge en uge for at blive klar efter endnu en skulderskade. Lauge Olesen er bare slidt. Christian Pinholt fik et par skrub, så han måtte lade sig skifte ud.

Annonce

Fik et vrid i lysken

- Jeg fik et vrid i lysken. Banen var glat, og så skred det ene ben langt ud. Lige nu føles det slemt, men jeg håber, jeg snart er klar igen, fortalte Tobias Plaugborg Jensen.

Det var en fortjent sejr, RIF fik. De skabte flest chancer, mens de forærede meget lidt væk defensivt - igen.

- Vi forsvarer os gennemgående godt, og vi er svære at spille mod. Det har vi efterhånden vist flere gange. Problemet er bare, at vi scorer for lidt. Vi skal være meget dygtigere med bolden, fortalte Claus Christiansen.

RIF spillede ikke specielt godt. Mange tæmninger var for dårlige, og mange afleveringer var for upræcise.

Annonce

Spillede ikke specielt godt

- Der var ellers masser af plads at spille på i første halvleg, men vi udnyttede det for sjældent. I anden halvleg blev det værre. Spillet var ikke kønt. Men nej hvor vi forsvarede os, og jeg sagde til spillerne, at jeg var ligeglad med, hvordan det hele så ud. Vi skulle bare vinde, for det trængte vi til. Vi fik at se, at vi er et hold. Et hold hvor spillerne løber de ekstra meter for hinanden, og hvor de viser glæde ved at spille sammen. Det er den rigtige basis at have, og så må vi se, om vi kan bygge mere på, sagde Claus Christiansen.

Danmarksserien pulje 3

Ringkøbing IF-Tarup/Paarup IF 1-0 (1-0)

Mål: 28. minut: 1-0 ved Dennis Juelsgaard. Advarsler til RIFs Lennard Lauridsen og Mikkel Holck.

RIFs startopstilling: Simon Brogaard, Mads Dahl Jakobsen, Anders Vestergaard Larsen, Mikkel Kjeldstrup, Kristian Bilberg, Lennard Lauridsen, Johan Søndergaard Larsen (63. minut: Mikkel Holck), Dennis Juelsgaard, Lauge Olesen, Andreas Lauridsen (85. minut: Johannes Paustian) og Christian Pinholt (50. minut: Tobias Plaugborg Jensen.

Tilskuere: Små 30 specielt inviterede.

Tarup/Paarup havde ikke meget at byde på. Deres dødbolde var frygtet, men dem havde RIF pænt styr på. Fynboerne kom kun frem til en enkelt chance med frit skud i feltet, hvor Simon Brogaard reddede flot. de havde bolden i mål efter klumpspil, men der var vinket for offside.

RIF havde et par skudforsøg i første halvleg ud over scoringen, og i anden halvleg var både Johan Søndergaard Larsen og Dennis Juelsgaard tæt på med skud, der blev blokeret.

Det blev ved 1-0, og det var nok. De tre point betyder, at RIF har et pænt lille hul ned til de otte nederste hold i den kommende nedrykningspulje, og det er alt, hvad det drejer sig om lige nu.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern

S-byrådsmedlemmer bag opsigtsvækkende forslag: Pil testmøllerne i Lem Kær ned efter seks år

Annonce