Annonce
Ringkøbing IF

Træner Nicolai Wael dybt bekymret - RIF tabte træningskamp 6-0 tre uger før sæsonstart

Ringkøbing IFs målmand og anfører Mads Petersen har været med i to træningskampe. De to kampe er sammenlagt tabt 14-0, så det har ikke været sjovt at være Mads Petersen og RIF. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Endnu en gang stillede Ringkøbing IF op med en blandet landhandel til en træningskamp. Denne gang kostede det nederlag på 6-0 ude mod VSK i en kamp, der nærmest var spild af tid i følge cheftræner Nicolai Wael.
Annonce

Ringkøbing: - Det her er dybt bekymrende.

Ringkøbing IFs cheftræner Nicolai Wael var meget frustreret lørdag eftermiddag.

Og det havde han god grund til at være. RIF havde netop tabt en træningskamp med hele 6-0 ude mod VSK fra RIFs egen pulje i 2. division. 6-0.

VSK kom hurtigt foran 1-0 på et indlæg, hvor RIF var alt for passive. Kort efter blev det 2-0 på selvmål på hovedstød af Nikolaj Pape.

- Så gik det støt ned af bakke resten af kampen mod et ganske godt hold. Defensivt og offensivt - det hele langt fra det niveau vi gerne vil være på. Flere stamspillere leverede fornærmende ringe. Lennard Lauridsen fik rødt kort for brok i anden halvleg. Der skal godt nok steppes op. Det her var nærmest spild af tid, fortsatte Nicolai Wael.

Han ved godt, der altid er en historie bag sådan et resultat. Det var der også i dette tilfælde.

- Altså vi har en trup på 27 mand. Alligevel havde vi kun 12 mand med, og så tog vi endda Klaus Moesgaard med, selv om han ikke skal spille for os i foråret. Ferie, arbejde, skader og afbud. Jeg ved snart ikke hvad. Det var op af bakke allerede inden kampen, fortalte Nicolai Wael.

Jules Youmeni har en baglårsskade, så han er nok ude godt en uge endnu. Victor Dawa har lyskeproblemer. Dennis Juelsgaard har været til nye undersøgelser efter sin operation i lysken, og nu venter et nyt genoptræningsforløb, som tager små to måneder. Utroligt han stadig er så langt fra kampform. Mikkel Kjeldstrup har problemer med en forstrækning. Anders Vestergaard Larsen var på tur til Berlin. Målmand Mads Petersen var med for kun anden gang af fire mulige. Nu har anføreren lukket 14 mål ind i de to kampe.

- Så jeg er bekymret. Der er tre uger til sæsonstart, og vi er langt fra at være klar. I alle fire kampe har vi stillet op med en blandet landhandel i stedet for mere og mere at kunne stille med det hold, vi forventer, skal spille kampene. Men når de spillere, der skulle være forstærkninger, ikke er til rådighed, så bliver det svært at nå at spille holdet sammen. Vi har ingen stabilitet. Vi mangler meget lige nu, sagde Nicolai Wael.

Næste træningskamp er onsdag aften hjemme mod Holstebro, der ligger i toppen af den danmarksserie, RIF risikerer at rykke ned i.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing

Vig bag mig, Satan!

Annonce