x
Annonce
Ringkøbing IF

Træner Nicolai Wael dybt bekymret - RIF tabte træningskamp 6-0 tre uger før sæsonstart

Ringkøbing IFs målmand og anfører Mads Petersen har været med i to træningskampe. De to kampe er sammenlagt tabt 14-0, så det har ikke været sjovt at være Mads Petersen og RIF. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Endnu en gang stillede Ringkøbing IF op med en blandet landhandel til en træningskamp. Denne gang kostede det nederlag på 6-0 ude mod VSK i en kamp, der nærmest var spild af tid i følge cheftræner Nicolai Wael.

Ringkøbing: - Det her er dybt bekymrende.

Ringkøbing IFs cheftræner Nicolai Wael var meget frustreret lørdag eftermiddag.

Og det havde han god grund til at være. RIF havde netop tabt en træningskamp med hele 6-0 ude mod VSK fra RIFs egen pulje i 2. division. 6-0.

VSK kom hurtigt foran 1-0 på et indlæg, hvor RIF var alt for passive. Kort efter blev det 2-0 på selvmål på hovedstød af Nikolaj Pape.

- Så gik det støt ned af bakke resten af kampen mod et ganske godt hold. Defensivt og offensivt - det hele langt fra det niveau vi gerne vil være på. Flere stamspillere leverede fornærmende ringe. Lennard Lauridsen fik rødt kort for brok i anden halvleg. Der skal godt nok steppes op. Det her var nærmest spild af tid, fortsatte Nicolai Wael.

Han ved godt, der altid er en historie bag sådan et resultat. Det var der også i dette tilfælde.

- Altså vi har en trup på 27 mand. Alligevel havde vi kun 12 mand med, og så tog vi endda Klaus Moesgaard med, selv om han ikke skal spille for os i foråret. Ferie, arbejde, skader og afbud. Jeg ved snart ikke hvad. Det var op af bakke allerede inden kampen, fortalte Nicolai Wael.

Jules Youmeni har en baglårsskade, så han er nok ude godt en uge endnu. Victor Dawa har lyskeproblemer. Dennis Juelsgaard har været til nye undersøgelser efter sin operation i lysken, og nu venter et nyt genoptræningsforløb, som tager små to måneder. Utroligt han stadig er så langt fra kampform. Mikkel Kjeldstrup har problemer med en forstrækning. Anders Vestergaard Larsen var på tur til Berlin. Målmand Mads Petersen var med for kun anden gang af fire mulige. Nu har anføreren lukket 14 mål ind i de to kampe.

- Så jeg er bekymret. Der er tre uger til sæsonstart, og vi er langt fra at være klar. I alle fire kampe har vi stillet op med en blandet landhandel i stedet for mere og mere at kunne stille med det hold, vi forventer, skal spille kampene. Men når de spillere, der skulle være forstærkninger, ikke er til rådighed, så bliver det svært at nå at spille holdet sammen. Vi har ingen stabilitet. Vi mangler meget lige nu, sagde Nicolai Wael.

Næste træningskamp er onsdag aften hjemme mod Holstebro, der ligger i toppen af den danmarksserie, RIF risikerer at rykke ned i.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Stemmer fra coronalandet: Såvejr, savn og mangel på svar

Leder For abonnenter

De hjælper bare for at hjælpe: Det er Danmark, når vi er bedst

Vi har jo oplevet anmeldere, der er kommet galt afsted ved at mene noget om bøger, de ikke har læst, og om koncerter, de ikke har hørt. Derfor denne varedeklaration: TV2’s ”Danmark står sammen” blev først sendt efter, at denne avis gik i trykken. Alligevel siger vi: Hvor var det godt. Det handlede nemlig om Danmark, når det er bedst, og om de danskere, der er bedst. Dem, der uden kold kalkule gør noget for deres medborgere. Vi har dem også til hverdag. Hundredtusindvis af frivillige i foreninger og socialt arbejde, men nu popper endnu flere op. Allermest selvfølgelig vores helte i sundhedssektoren suppleret af de tusinder af pensionerede læger og sygeplejersker, der sammen med medicinstuderende melder sig til tjeneste. De, der bringer mad til isolerede. Skolelæreren fra Varde, der kører rundt og hilser på sine elever. De, der arrangerer fællessang i baggårdene. Alle de, som på utallige måder hjælper bare for at hjælpe. Det er ikke bare godt. Det er også rørende, fordi det rammer lige i hjertet af det fællesskab, der trives i bedste velgående trods mange forfaldsmyter om, at vi lever i egoistiske tider. Og det er bare mere bevægende, når nogen gør og opnår noget sammen, end når det sker hver for sig. Vi kender det også fra sport. Det er enestående, når Viktor Axelsen og Mads Pedersen bliver verdensmestre med ketsjer og på cykel, men det giver ikke rigtigt en klump i halsen og fugt i øjenkrogen. Det gør det derimod, når vores håndboldmænd går amok i glæde over at være blevet verdensmestre, eller for den sags skyld, når et hold fodbolddrenge skriger glæden ud over at have vundet deres kreds i den laveste række. Fordi de hver især har gjort deres yderste for at vinde noget sammen. Sådan er det i hvert fald for denne skribent. Formentlig har mange andre det på samme måde. Det rører hjertet, når vi gør noget sammen og for hinanden. Derfor var det et fremragende program, TV2 sendte i aftes om et Danmark, der står sammen.

Annonce