Annonce
Håndbold

Træner Michael Iversen træt af at Rækker Mølle Håndbold ikke scorede 30 mål

Normalt er Mia Hansen til venstre en ret så målfarlig bagspiller hos Rækker Mølle Håndbold. Det var hun så ikke mod Fredericia, hvor hun selv mente, det blev til tre mål på 20 forsøg. Anderledes var søster Heidi Hansen, som står i mål. Af taktiske årsager går Heidi Hansen med frem i nogle angreb, hvor Rækker Mølle så spiller syv mod seks. Med succes. Heidi Hansen scorede nemlig på sin eneste afslutning. Foto: John Thomsen
I 50 minutter dækkede Rækker Mølle Håndbolds damer solidt op i en offensiv opstilling, og selv om der ikke blev scoret helt nok i angrebet, vandt Rækker Mølle en sikker sejr på 24-18 over Fredericia.

Rækker Mølle: Det var på mange måder opløftende, det Rækker Mølle Håndbolds damer viste i fredagens hjemmekamp mod Fredericia.

Det var fint, Rækker Mølle scorede 24 mål. Det er sjældent, holdet scorer mange mål. Og det kunne endda være blevet til langt flere. Der var nemlig rigeligt med chancer. Men der blev brændt vel meget i afslutningerne fra fløjene - ja der blev vel slet ikke scoret fra højre fløj i stationært angrebsspil, tre-fire kontramuligheder blev smidt væk, og så var der de afbrændere/fejl, der stort set altid vil være.

- Ja det kan godt irritere mig, at vi ikke scorer over 30 mål i dag. Det skal vi gøre, når vi har chancen til det, sagde træner Michael Iversen efter kampen.

Han kunne være mere end tilfreds med forsvaret de første omkring 50 minutter.

Det offensive forsvar var rigtig godt til at få tacklet tidligt på modstanderne. Det tog farten af Fredericias bagspillere, og det betød, Rækker Mølle hele tiden havde opbakningen på plads. Da Fredericia ikke havde skudtrusler af betydning fra distancen, skulle de satse på gennembrud eller afslutninger fra fløjene. Det sidste var de så til gengæld ret gode til fra venstre fløj. Selv om hun var klart Fredericias farligste spiller, fik hun altså alt for meget plads i flere situationer. Det var til gengæld det eneste, det kneb med defensivt i lang tid.

Fredericia førte 1-0 og 2-1 i en målfattig start, hvor der gik 12 minutter, inden Rækker Mølle bragte sig foran 3-2. Det blev også til føring på 6-3, men efter afbrændere kom Fredericia på 6-6. Lige inden pausen scorede Louise Tobiasen to fine mål, og det var med til at skaffe pauseføring på 10-8.

Louise Tobiasen fortsatte med et par mål lige efter pausen, hvor Rækker Mølle rykkede til 14-9, 17-11 og 21-12. Alt var fint i den periode.

Afslutningen var ikke god nok. I forsvaret vandt man ikke længere duellerne, så Fredericia kunne nå at flytte bolden til blandt andet flere scoringer fra stregen. I den anden ende blev det lidt for sløset af hjemmeholdet, så det hele endte med sejr på 24-18.

- Den afslutning er jeg lidt træt af. Jeg savnede noget koncentration. I første halvleg savnede jeg, at vi var mere direkte mod mål. Så snart vi spillede disciplineret, havde vi jo ikke problemer med at komme til gode chancer. Men så snart, bolden bare blev flyttet rundt, så var vi ikke farlige nok. Det direkte spil kom i starten af anden halvleg, og så havde vi jo ikke problemer med at rykke afgørende fra. Men alt i alt er jeg selvfølgelig tilfreds, når vi får så sikker en sejr, som vi fik i dag, sagde Michael Iversen.

2. division damer

Rækker Mølle Håndbold-Fredericia 24-18

Målscorere Rækker Mølle Håndbold: Line Hansen 7 (4), Louise Tobiasen 4, Louise Møller 4, Mia Hansen 3, Ninna Hedegaard 3, Heidi Hansen 1, Maja Bech 1 og Else Jensen 1. Straffekast: Rækker Mølle 4 (4 mål), Fredericia 4 (4 mål). Udvisninger: Tre til begge hold.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Skjern For abonnenter

Nazi-hærværk mod jødiske gravsten: Samme bevægelse stod bag vandalisering af Per Arnoldi-kunst i Skjern og Tarm

Leder For abonnenter

Digte fra voldsmanden: Stor kunst eller ubehjælpsomt ævl?

JEG SAGDE SMUT/MEN HAN FORFULGTE MIG I HALVANDET MINUT/OG ENDTE MED AT BLIVE SKUDT/DET HAR JEG IKKE FORTRUDT/SELV OM DET ER FORBUDT/AT PRUTTE MED KRUDT. Stor kunst eller ubehjælpsomt ævl fra Yahya Hassan, der fra sin tidsubestemte psykiatriske anbringelse sender "Yahya Hassan 2" på gaden? Anmelderne på dagbladsredaktionerne i København er ikke i tvivl. Stjernerne vælter ned over lyrikeren. "En overrumplende karakterfuld og kanongod bog", mener eksempelvis anmelderen i Weekendavisen, der brugte hele sin forside på et interview med digteren, som chefredaktør Martin Krasnik i sagens anledning personligt udførte. Andre uden for den kulturelle indercirkel er uenige i, at den dømte voldsforbryder er en befriende stemme fra den kulturelt så berigende ghetto. Den tidligere krimireporter på Ekstra-Bladet, Dan Bjerregaard, siger til journalisten.dk, at Hassan har "chikaneret folk, han har truet folk, og han har skudt en mand i foden. Han har et voldsomt forbrug af narkotika, han flasher våben, og jeg mener, at man skal overveje det meget nøje, hvis man gerne vil bidrage til det liv." Og det mener Bjerregaard, medierne gør ved at lade Hassan fylde så meget, og at danskerne gør, hvis de køber hans "banale børnerim". At medier beskæftiger sig med værk nummer to fra en skribent, hvis første bog for seks år siden solgte over 100.000, er kun naturligt. Så lader man sig nok let rive med, men det er altså ikke i sig selv en adgangsbillet til omtale og hyldest, at man er af anden etnisk afstamning, opvokset i en ghetto, notorisk voldsforbryder og indsat på retspsykiatrisk afdeling. Produktet må være det afgørende. Der er kun én konklusion: Danskerne må vurdere, om det er stor kunst eller ubehjælpsomt ævl, så vi slutter med endnu et citat fra den nye "karakterfulde og kanongode bog": "JEG HAR HAFT SKUDSIKKER VEST PÅ UNDER JAKKEN/SIDEN ÅR 2013/TRO MIG JEG ER TRÆT AF DEN/DENS LUGT ER BLEVET LED SOM OKSESVED/OG JEG ER BLEVET EN JAGET GED". Versalerne er forfatterens valg.

Skjern Håndbold For abonnenter

Genlæs livebloggen: Spænding til sidst - men Skjern tabte til Aalborg

Annonce