Annonce
Fodbold

Træner helt forvirret over den første sejr - kunne ikke huske målscorer

Glenn Skelmose til højre har tidligere været angriber i serie 1 i Ringkøbing IF og målmand for Spjald IF i serie 1. Nu spiller han serie 6 i Rindum SU, og i weekenden var han med for at hjælpe førsteholdet i serie 4. Det var godt, for Glenn Skelmose scorede det ene mål, da Rindum SU vandt 3-0 ude over Vinding. Arkivfoto: Jørgen Kirk
BK Klitten holder fast i andenpladsen i serie 3, og Lem Boldklub holder fast i andenpladsen i serie 4. Begge hold vandt 5-1 i weekenden, hvor Rindum SU fik den første sejr i serie 4.

Serie 3 pulje 32

Klitten-Kibæk 5-1

1-0 efter otte minutter ved Philip Bay Thøgersen på langskud på en returbold efter hjørnespark.

2-0 efter 22 minutter ved Andreas Bay Jensen direkte på frispark.

3-0 efter 27 minutter ved Marcus Houborg på frispilning fra Andreas Bay Jensen.

4-0 efter 38 minutter ved Frederik Backs på endnu en frispilning fra Andreas Bay Jensen.

4-1 efter 65 minutter.

5-1 efter 65 minutter ved Jacob Vandborg på hovedstød efter hjørnespark fra Marcus Houborg.

- Allerede da vi kom på 1-0, fik vi fornemmelsen af, at vi ville vinde sikkert. Vi spillede en virkelig fin første halvleg. Intensiteten gik helt naturligt ned efter pausen. De kom på 4-1, men vi scorede hurtigt efter til 5-1, og så var de tre point hjemme, fortalte Klittens træner Carsten Olesen.

Serie 4 pulje 60

Ølstrup 2-Troldhede 0-5

0-1 efter 17 minutter ved Rasmus Faurholt.

0-2 efter 42 minutter ved Simon Jørgensen.

0-3 efter 63 minutter ved Simon Jørgensen.

0-4 efter 84 minutter ved Rasmus Faurholt.

0-5 efter 88 minutter ved Morten Agerbo på straffespark begået mod Martin Tokkesdal.

- Vi havde egentlig et ganske fint hold. Men spillerne havde hovedet et helt andet sted . Jeg tror aldrig, vi fik sat tre afleveringer sammen i træk. Så bliver det altså svært, fortalte Ølstrups træner Jonas Kjeldgaard.

- En meget vigtig sejr for os i en bundstrid, der bare er tæt. Ølstrup blev stort set ikke farlige i den kamp, fordi vi spillede en rigtig fin kamp. Det gik, som vi havde håbet på. Efter en meget tæt afgørelse blev Rasmus Faurholt kåret som vores bedste spiller, fortalte Jonas Kjær Rasmussen fra Troldhede GIF.

Vorgod/Barde-Lem 1-5

0-1 efter tre minutter ved Simon Dammark Øllgaard Jensen i gennemspillet angreb og oplæg fra Malthe Larsen.

0-2 efter 21 minutter ved Martin Vang spillet fri på en bold bagud fra baglinjen fra Jacob V. Andersen.

1-2 efter 62 minutter ved Nathanael Rønne Kure efter bandespil med Nicklas Mouridsen.

1-3 efter 63 minutter ved Malthe Larsen på et godt skud.

1-4 efter 64 minutter ved Thomas Urup på en frispilning fra Kristian Schlüter.

1-5 efter 75 minutter ved Malthe Larsen på skud efter en god skudfinte.

- Som forventet på en dag med kun tre af de almindelige serie 4-spillere på holdet. Efterårsferien ramte os hårdt. Vi var for svækkede til at kunne true et tophold, sagde holdleder Jesper Kjær fra Vorgod/Barde.

- En mere til samlingen. Nu skal vi sørge for at vinde de to næste, så vi kan slutte af med en rigtig finale om oprykning mod Herning Fremad. Det her var en kamp, vi vandt uden de store problemer. Især fordi vi scorede så hurtigt til 3-1 og 4-1 efter deres reducering, fortalte Lems træner Lars Schmidt-

Vinding-Rindum 0-3

0-1 ved Glenn Skelmose på straffespark.

0-2 ved Alex Toelberg Kolby.

0-3 ved Anders Wraae på oplæg fra Alex Kolby.

- Jeg er helt rundt på gulvet, for det er jo vores første sejr. Jeg kan ikke en gang huske, hvem der scorede det andet mål. Vi manglede en del folk, så vi fik hjælp fra det stærke hold i serie 6. Det styrkede os meget. Det lykkedes at holde Vinding rimeligt godt væk fra vores mål, mens vi selv skabte godt med chancer, så vi vandt fortjent, fortalte Rindums træner Claus Højhus.

Glenn Skelmose kunne så supplere med, at det var Alex Toelberg Kolby, der øgede til 2-0 efter pausen.

Serie 4 pulje 77

Tarm-Nr. Nebel 2-2

0-1 efter otte minutter ved Jonathan Christensen på indlæg fra Patrick Andersen.

1-1 efter 45 minutter ved Mikkel Præst direkte på frispark.

1-2 efter 62 minutter ved Mathias Graversen på et afrettet skud efter hjørnespark.

2-2 efter 79 minutter ved Michael Pedersen efter hjørnespark fra Mikkel Præst.

- Ufortjent. Vi brændte sindssygt mange chancer, selv om vi med et afbudsramt hold ikke spillede nogen specielt god kamp. Jeg er ikke tilfreds, fortalte Tarms træner Jonas Jensen.

- Vi er heller ikke tilfredse. Tarm havde da chancer, men det havde vi så sandelig også. Vi skulle og kunne have lukket kampen, inden de kom på 2-2, fortalte Patrick Andersen fra Nr. Nebel IF.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Skjern For abonnenter

Nazi-hærværk mod jødiske gravsten: Samme bevægelse stod bag vandalisering af Per Arnoldi-kunst i Skjern og Tarm

Leder For abonnenter

Digte fra voldsmanden: Stor kunst eller ubehjælpsomt ævl?

JEG SAGDE SMUT/MEN HAN FORFULGTE MIG I HALVANDET MINUT/OG ENDTE MED AT BLIVE SKUDT/DET HAR JEG IKKE FORTRUDT/SELV OM DET ER FORBUDT/AT PRUTTE MED KRUDT. Stor kunst eller ubehjælpsomt ævl fra Yahya Hassan, der fra sin tidsubestemte psykiatriske anbringelse sender "Yahya Hassan 2" på gaden? Anmelderne på dagbladsredaktionerne i København er ikke i tvivl. Stjernerne vælter ned over lyrikeren. "En overrumplende karakterfuld og kanongod bog", mener eksempelvis anmelderen i Weekendavisen, der brugte hele sin forside på et interview med digteren, som chefredaktør Martin Krasnik i sagens anledning personligt udførte. Andre uden for den kulturelle indercirkel er uenige i, at den dømte voldsforbryder er en befriende stemme fra den kulturelt så berigende ghetto. Den tidligere krimireporter på Ekstra-Bladet, Dan Bjerregaard, siger til journalisten.dk, at Hassan har "chikaneret folk, han har truet folk, og han har skudt en mand i foden. Han har et voldsomt forbrug af narkotika, han flasher våben, og jeg mener, at man skal overveje det meget nøje, hvis man gerne vil bidrage til det liv." Og det mener Bjerregaard, medierne gør ved at lade Hassan fylde så meget, og at danskerne gør, hvis de køber hans "banale børnerim". At medier beskæftiger sig med værk nummer to fra en skribent, hvis første bog for seks år siden solgte over 100.000, er kun naturligt. Så lader man sig nok let rive med, men det er altså ikke i sig selv en adgangsbillet til omtale og hyldest, at man er af anden etnisk afstamning, opvokset i en ghetto, notorisk voldsforbryder og indsat på retspsykiatrisk afdeling. Produktet må være det afgørende. Der er kun én konklusion: Danskerne må vurdere, om det er stor kunst eller ubehjælpsomt ævl, så vi slutter med endnu et citat fra den nye "karakterfulde og kanongode bog": "JEG HAR HAFT SKUDSIKKER VEST PÅ UNDER JAKKEN/SIDEN ÅR 2013/TRO MIG JEG ER TRÆT AF DEN/DENS LUGT ER BLEVET LED SOM OKSESVED/OG JEG ER BLEVET EN JAGET GED". Versalerne er forfatterens valg.

Skjern Håndbold For abonnenter

Genlæs livebloggen: Spænding til sidst - men Skjern tabte til Aalborg

Annonce