Annonce
Tarm

Træner du udenfor? Nu udvider Tarm Idrætscenter med et permanent udendørs fitness-område

Til april står det udendørs træningsområde klar til brug i Tarm Idrætscenter. Privatfoto
Flere har efterspurgt muligheden, og til april står nyt træningsområde klar til brugerne.

TARM: I begyndelsen af april står et nyt udendørs træningsområde klar ved Tarm Idrætscenter. Med mulighed for egen individuel træning, forskellige cross-inspirerede træningshold samt personlig træning kommer det nye område til at skabe en masse ny aktivitet i Idrætscentret.

- Vi har længe gået med drømmen om at kunne udvide vores fitnesscenter med et træningsområde med god plads og med mulighed for mange typer aktivitet, fortæller Per Østergaard, centerleder i Tarm Idrætscenter, i en pressemeddelse.

Med den lange nedlukning af indendørsfaciliteter, var det oplagt at udnytte de udendørs områder. Det nye udendørs træningsområde er dog ikke blot et midlertidigt Covid-19-tiltag, men et permanent træningsområde til alle medlemmer i Fitness.

Annonce

Binder faciliteter sammen

Der skabes god plads ved at flytte stativerne og med et tykt gummigulv og nye styrketræningsredskaber af høj kvalitet bliver der skabt gode rammer for individuel træning, styrkeløft, cross-inspirerede hold, bootcamps, personlig træning og meget mere.

Mulighederne for aktivitet er ikke afgrænset til det nye område. På en varm sommerdag kan dele af fodboldbanerne også bruges og hvis det regner, så er hele området overdækket og man har i stedet adgang til Hal B. På den måde kommer det nye træningsområde til i højere grad at binde Idrætscenterets indendørs og udendørs faciliteter sammen.

Under nedlukningsperioderne er mange begyndt at være fysisk aktive udendørs og i naturen. Det er en udvikling Tarm Idrætscenter tror på fortsætter, og som de derfor vil bidrage til at understøtte.

- Flere deltagere har allerede spurgt, om vi ikke bliver ved med at have udendørs hold, selv når vi må åbne op indendørs igen, og det er helt klart et ønske vi vil efterkomme, både med det nye udendørs træningsområde, men også med mange af vores andre holdtræninger, fortæller centrets fitnessinstruktør Christina Hammer i pressemeddelelsen.


Flere deltagere har allerede spurgt, om vi ikke bliver ved med at have udendørs hold, selv når vi må åbne op indendørs igen, og det er helt klart et ønske vi vil efterkomme, både med det nye udendørs træningsområde, men også med mange af vores andre holdtræninger.

Christina Hammer, fitnessinstruktør


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Skjern Håndbold For abonnenter

Karakterer til Skjern Håndbold efter nedtur: Fløjene var på toppen - bagkæden havde problemer

Skjern Håndbold

Nedtur i Skjerns nøglekamp: Cheftræner tror, semifinaleplads kræver mindst 8 af 10 mulige point

Annonce