Annonce
Ringkøbing-Skjern

Træner Claus Dalgaard-Hansen: Tre sejre i træk har vist vi har en rigtig fin trup

Skjern Håndbolds to store profiler i sejren over Skive - målmand Robin Haug og topscorer Eivind Tangen. Pressefoto: Skjern Håndbold
Skjern Håndbold havde ikke problemer med at sende Skive FH ud af landspokalturneringen. Skjern vandt sikkert 31-21.
Annonce

Skive: Skjern Håndbold fulgte sejrene i de to første træningskampe perfekt op, da der torsdag var pokalkamp på programmet. I Skive vandt Skjern Håndbold nemlig sikkert med 31-21 over det lokale hold, der ventes at spille med i toppen af 1. division den kommen sæson.

- Jeg er rigtig godt tilfreds med, hvordan tingene ser ud lige nu. Vi er ved at bygge et solidt hold op. Vi har mange forskellige typer, der hver har deres at bidrage med. De unge bidrager med energi og fart, og de er et friskt pust. Vi har en flok, der vil det her, og de vil det sammen. Stemningen er fantastisk, og på den måde får vi udnyttet den gode bredde, der er i truppen, forklarede cheftræner Claus Dalgaard-Hansen.


Jeg er rigtig godt tilfreds med, hvordan tingene ser ud lige nu. Vi er ved at bygge et solidt hold op.

Claus Dalgaard Hansen, cheftræner Skjern Håndbold


Stemningen er blevet endnu bedre på træningslejren i Lalandia i Billund i denne uge.

- Man har kunnet mærke, de har været væk fra hinanden i lang tid, og de nu nyder at være sammen om en lang række anderledes aktiviteter, fortalte Claus Dalgaard-Hansen.

Annonce

Satte sig tidligt på kampen

Skjern satte sig på kampen fra start.

- Når vi kom hjem at stå i forsvaret, så havde Skive meget svært ved at score. Forsvaret var godt, og det hjalp Robin Haug til at have hele ti redninger i første halvleg, som vi vandt 14-7. Der var masser af koncentration og energi, fortalte Claus Dalgaard-Hansen.

Han var ikke helt tilfreds med angrebet hele tiden. Ind imellem blev der spillet utålmodigt med for få afleveringer på.

- Men overvejende positivt alligevel. Alle kom på banen, og alle bidrog. Det var fint at gå sikkert videre, sagde Claus Dalgaard-Hansen.

Landspokal håndbold herrer

Skive fH-Skjern Håndbold 21-31 (7-14)

Målscorere Skive fH: Matias Damgaard 5, Sebastian Kanstrup 3, Malte Justesen 3, Casper Dohn 2, Magnus Møland 2, Daniel Guldsmed 2, Nickolei Jensen 2, Tobias Rasmussen 1 og Andreas Søgaard 1.

Målscorere Skjern Håndbold: Eivind Tangen 9, Anders Eggert 6, Jesper Konradsson 4, Elvar Jónsson 3, Jonathan Würtz 2, Jonas Tidemand 2, Jørgen Rasmussen 2, Bjarte Myrhol 1, Oliver Juhl 1 og Jonathan Stenbäcken 1.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Vi skal sikre det frie ord meget bedre

Skjern

Ung narkobilist snuppet i Skjern

Annonce