Annonce
Sport

Træner Claus Christiansen: Vi skal tilbage i næste sæson

RIFs sportschef Jens Nielsen og træner Claus Christiansen er allerede begyndt at se på næste sæson. Foto: John Thomsen
Nedrykning har truet Ringkøbing IF i lang tid. Nu er den en realitet, og så begynder kampen for at rykke op igen.
Annonce

Frederiksberg: - Vi skal tilbage i 2. division.

Ringkøbing IFs træner Claus Christiansen var ganske klar i sit mål for RIF næste sæson, da han kort efter kampen skulle gøre en smule status.

- Ja men det er da det, næste sæson kommer til at dreje sig om. Helt klart, fortsatte Claus Christiansen.

Han har været på en nærmest umulig mission i løbet af halvanden uge, og missionen mislykkedes da også.

- Men vi er da kommet lidt på rette vej. I de to seneste kampe har vi kun lukket et enkelt mål ind i hver. Det er fremskridt. Så bliver det lidt lettere at vinde kampe fremover, sagde han med et smil.

Annonce

Træneren var ikke tilfreds

Han var ikke tilfreds med den første halve time.

- Det kan altså ikke passe, der skulle gå en halv time, inden vi rigtig var der med den rette indstilling og det fornuftige spil. Efter 1-0 blev det rigtigt godt. Vi kom frem på banen, og vi fik skabt de muligheder, der kunne have lukket kampen. På det tidspunkt så det godt ud, fortalte Claus Christiansen.

Anden halvleg var han heller ikke tilfreds med.

- Vi manglede altså kvalitet flere steder på banen i dag. Vi kunne jo godt have tabt på en af de omstillinger, FA 2000 fik, da vi satsede mere og mere. Alligevel kunne vi have afgjort det hele efter 94 minutter. Ærgerligt vi ikke var lidt dygtigere i den situation, sagde han.


Vi har kunnet se skriften på væggen i lang tid. Som sæsonen har udviklet sig, er det ikke en ny tanke, at vi skal spille i danmarksserien.

Jens Nielsen, sportschef i Ringkøbing IF


Sportschef Jens Nielsen var fattet.

- Vi har kunnet se skriften på væggen i lang tid. Som sæsonen har udviklet sig, er det ikke en ny tanke, at vi skal spille i danmarksserien, og det er heller ikke første gang, vi skal en tur ned at vende, sagde Jens Nielsen.

Han trøster sig lidt med, at Claus Christiansen er kendt for at få sine hold til at rykke op i 2. division, og at han er kendt for at udvikle unge spillere.

- Umiddelbart ser det ud til, at vi skal til at skabe et hold med stamspillere af egen avl. Vi har en del unge spillere, der ikke rigtig har fået så meget spilletid på førsteholdet. Det får de chancen for nu. Det er næste sæson, de skal vise, de er værd at satse på, sagde Jens Nielsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

KD’s vælgererklæringer er i hus: - En milepæl på vejen mod Folketinget

Annonce