Annonce
Ringkøbing IF

Træls måde at tabe på: Marienlyst slog RIF på tilfældigt kludemål efter klumpspil tæt under mål

Dennis Juelsgaard til højre var tættest på en scoring for Ringkøbing IF, da han fik et hovedstød efter hjørnespark reddet af en forsvarsspiller på stregen i anden halvleg. Arkivfoto: Henrik Olesen
Efter nederlag på 1-0 hjemme mod Marienlyst ligner Ringkøbing IF mere og mere et hold, der må ud i nedrykningsspil for at undgå nedrykning til jyllandsserien.

Ringkøbing: Et rigtigt dumt mål.

Det var forskellen på Ringkøbing IF og Boldklubben Marienlyst lørdag eftermiddag på Green Arena.

Desværre var det Marienlyst, der fik målet efter en times spil.

Annonce

- Det er det, der irriterer mig mest. Det er så træls, at Marienlyst får scoret på den måde, lød den umiddelbare kommentar fra Ringkøbing IFs træner Claus Christiansen efter nederlaget på 1-0.

Målet kom ud af et indlæg tæt under mål. Et indlæg målmand Simon Brogaard ikke nåede ud til, efter han måske/måske ikke havde råbt, han havde. Resultatet blev en bold i ryggen på en mand og lidt klumpspil, inden Marienlyst kunne prikke en løs bold det sidste stykke over stregen.

Målet blev afgørende i en ret lige kamp, hvor begge hold skabte muligheder, og hvor RIF godt kunne have fortjent det ene point.

RIF ligner et hold i nedrykningsspil

Det fik RIF så ikke, og det betyder, RIF med al sandsynlighed havner i nedrykningsspillet, når de tre sidste runder er spillet.

Det er de syv nederste hold i RIFs pulje 3, der bliver sat sammen med de syv nederste hold i pulje fire. RIF skal så møde de syv hold fra den anden pulje, inden man ud af de 14 hold i nedrykningspuljen formentlig skal finde syv nedrykkere.

- Ender vi i nedrykningsspillet, så rykker vi ikke ned. Bare rolig, lød det fra Andreas Bonde Jespersen efter kampen.


Ender vi i nedrykningsspillet, så rykker vi ikke ned. Bare rolig.

Andreas Bonde Jespersen, Ringkøbing IFHan var med i en kamp, hvor RIF ikke kunne udnytte chancerne.

- Ja vi mangler skarphed i front. Men jeg tror, målene nok skal komme, når bare vi bliver ved med at arbejde så hårdt, som vi gør. Marienlyst er gode, men jeg føler, vi spillede lige op med dem, og det er positivt. Vi skabte chancer specielt i første halvleg, og havde vi turdet holde lidt mere på bolden, kunne vi godt have skabt flere, sagde Andreas Bonde Jespersen.

Efter en vanskelig start begyndte RIF at skabe chancer. Fem rimelige muligheder var der med den største til Christian Pinholt, der ikke ramte en tværbold godt nok.

Marienlyst havde også deres muligheder, men de var ikke skarpere end RIF var. Bedst illustreret på en kæmpe chance med frit skud fra straffesparkspletten, hvor bolden blev sendt langt over mål.

Annonce

Kun farlige på dødbolde efter pausen

I anden halvleg var Marienlyst bedst. RIF fik ikke rigtig skabt chancer i åbent spil, men til gengæld var der fine muligheder på dødbolde. Dennis Juelsgaard fik hovedstød reddet på målstregen af en forsvarer, og Klaus Moesgaard headede forbi på en stor chance ved bagstolpen.

Klaus Moesgaard brændte en god chance på hovedstød, og han havde et skud på ydersiden af stolpen, inden angriberen kort før slutfløjt måtte lade sig udskifte med en lårskade, der nok holder ham ude i de næste kampe. Arkivfoto: Henrik Olesen


- Jeg synes, vi gjorde, hvad vi kunne. Men jeg savner noget kvalitet i meget af det, vi laver. Der var pænt meget plads at spille på i første halvleg, fordi Marienlyst kaster mange spillere frem, men i for mange situationer tog vi de forkerte beslutninger. Vi søgte den afgørende aflevering alt for hurtigt. Også når der var plads til at føre bolden længere frem inden forsøg på aflevering eller afslutning, fortalte Claus Christiansen.

Danmarksserien pulje 3

Ringkøbing IF-Boldklubben Marienlyst 0–1 (0-0)

Mål: 60. minut: 0-1. Ingen advarsler til RIF og en enkelt til Marienlyst.

RIFs holdopstilling: Simon Brogaard, Andreas Bonde Jespersen, Anders Vestergaard Larsen, Tobias Jensen og Kristian Bilberg, Daniel Kristensen, Dennis Juelsgaard, Johan Søndergaard Larsen (63. minut: Johannes Paustian), Lauge Olesen, Klaus Moesgaard (86. minut: Anders Vesterbæk. og Christian Pinholt (61. minut: Andreas Lauridsen).


Assistenttræner Allan Mikkelsen var inde på noget af det samme.

- Vi kendte ikke vores besøgelsestid i første halvleg, og heller ikke da vi fik chancer i slutfasen af kampen. Der var muligheder på omstillinger, men det var i for korte perioder, vi var på bolden, sagde Allan Mikkelsen.

RIF spiller allerede igen onsdag, hvor Varde kommer på besøg. Varde har et enkelt point mere end RIF for en kamp færre.

- Det handler om at få så mange point som muligt, så vi står så godt rustet som muligt, når nedrykningsspillet går i gang. Vi skal fortsætte det hårde arbejde. Det er eneste vej ud af det her, sagde Claus Christiansen.

Han må sikkert undvære Klaus Moesgaard, der gik ud med en lårskade. Til gengæld vil Lennard Lauridsen være tilbage efter karantæne, lige som Mikkel Kjeldstrup sikkert bliver klar efter en mindre knæskade.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Nu er opgravningen af minkene i gang

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Over tusind kroner for en tur på sygehuset: Ældre frygter kæmperegninger for flexture til Gødstrup

Annonce