Annonce
Ringkøbing-Skjern

Total dominans - Ringkøbing IF smadrede Viby IF med 6-1

Klaus Moesgaard scorer her til 1-0 allerede efter et par minutters spil. Senere erobrede Klaus Moesgaard et straffespark. Foto: Ole Nielsen.
Viby IF er bundhold, og det bliver de formentlig ved med at være. Men det skal ikke tage noget fra Ringkøbing IFs præstation med en flot sejr på 6-1.
Annonce

Viby: 6-1.

Hvornår har Ringkøbing IF sidst vundet så stort?

Ingen kunne rigtig huske det, men de var også ligeglade. I stedet glædede spillere, trænere og ledere sig over, at tingene endelig faldt i hak for RIF.

Og nærmest fra første fløjt. Der var kun spillet et par minutter, da RIF bragte sig foran 1-0. Glimrende opspil endte med indlæg fra Andreas Lauridsen helt på tværs af feltet til en fremstormende Klaus Moesgaard, der resolut sparkede bolden fladt i mål.

Det mål gjorde en kæmpe forskel på RIF. For derfra var der ro. Bolden blev spillet fornuftigt rundt med Mikkel Kjeldstrup som dirigent centralt på midten. Defensivt var der lukket totalt af. RIF gav absolut intet væk.

Midt i første halvleg slog RIF til igen. En velspillende Lennard Lauridsen erobrede bolden på højre back. Lennard Lauridsen tog gode træk frem i banen, inden han sendte Kasper Nissen alene igennem med en stikning. Nissen scorede efter at have rundet målmanden.

Annonce

Hattrick af Dennis Juelsgaard

Så tog Dennis Juelsgaard over. Tre mål i træk.

Først sendte Tobias Plaugborg Jensen et perfekt indlæg ind midt foran mål til Dennis Juelsgaard, der teknisk flot headede bolden i mål til 3-0.

Og sandelig om ikke Juelsgaard leverede en ny flot kasse. Direkte på frispark i målhjørnet.

I starten af anden halvleg erobrede Klaus Moesgaard med ihærdigt løb bolden i feltet, hvor han blev fældet til straffespark. Mål af Dennis Juelsgaard.

Resten af kampen kunne - - selvfølgelig - ikke leve op til de første 50 minutter. RIF spillede sikkert, og Vibys mål var resultat af et frisparksindlæg, hvor en spiller fik snittet bolden videre med hovedet.

Der var ikke mange chancer i resten af kampen. Men der var en scoring. Johan Søndergaard Larsen gik solo fra banens midte, og efter lidt heldigt at slippe fri til skud på kanten af feltet, blev bolden sendt fladt i mål.

Annonce

Langt om længe sejr på udebane

6-1 og tre gode point.

- Langt om længe. Og så på udebane. Det var dejligt at prøve. Men det skulle også være nu. Viby er bundhold med kun et enkelt point. Jeg er glad for måden, vi vandt på. Vi spillede godt. Både som hold og individuelt. Det her viser, at det er med rette, vi har visse forventninger til det her hold, sagde RIFs sportschef Jens Nielsen meget glad efter kampen.

Træner Claus Christiansen var lettet.


Vi var bedre end Viby. Vi trængte til den her sejr. Vi er på rette vej, og vi er med i rækken igen med de tre point.

Claus Christiansen, cheftræner for Ringkøbing IF


- Vi var bedre end Viby. Vi trængte til den her sejr. Vi er på rette vej, og vi er med i rækken igen med de tre point, sagde Claus Christiansen.

Han var gået de seks kilometer fra hjemmet og til Viby Idrætspark.

- Jeg trængte til at komme ud. Min datter har corona, så familien har været ret isoleret. Jeg har ikke været til træning onsdag og torsdag. Jeg brugte gåturen til at tænke taktikken igennem en sidste gang, og nu går jeg turen hjem igen, mens jeg kan glæde mig over sejren, fortalte Claus Christiansen.

I sit oplæg havde han brugt Vibys kampflytning fra stadion til kunstgræsbane.

- De troede, de ville have større chancer på kunstgræs. Jeg ved ikke, hvad de tænker lige nu. Vi var ekstra tændte, og det kunne man se hele vejen. Efter det hurtige mål havde vi et helt andet energiniveau, end vi havde sidste uge mod Tarup/Paarup. Det var en understregning af, hvor vigtig en tidlig føring er, fortalte Claus Christiansen.

Han havde rokeret lidt på tropperne for at bringe ekstra fysik ind på banen.

- Vi fik sat Dennis Juelsgaard godt i scene. Vi fik udbytte af at spille meget ud på kanterne, hvor vi havde gode løb. Vi var kyniske, og der var mere kvalitet i spillet, end der har været i flere af de andre kampe. Det bliver en fin gåtur hjem, sagde Claus Christiansen.

Danmarksserien pulje 3

Viby IF-Ringkøbing IF 1-6 (0-4)

Mål: 2. Minut: 0-1 ved Klaus Moesgaard. 23. minut: 0-2 ved Kasper Nissen. 34. minut: 0-3 ved Dennis Juelsgaard. 43. minut: 0-4 ved Dennis Juelsgaard. 48. minut: 0-5 ved Dennis Juelsgaard på straffespark. 67. minut: 1-5. 90. minut: 1-6 ved Johan Søndergaard Larsen. En advarsel til Andreas Lauridsen.

RIFs holdopstilling: Simon Brogaard, Lennard Lauridsen, Anders Vestergaard Larsen, Jesper Dalsgaard, Lauge Olesen, Andreas Lauridsen, Tobias Plaugborg Jensen, Mikkel Kjeldstrup, Dennis Juelsgaard, Klaus Moesgaard (59. minut: Johan Søndergaard Larsen) (65. minut: Ragnar Leósson) og Kasper Nissen (77. minut: Mikkel Holk).

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Det mener borgerne om mundbind-reglen: - Folk var begyndt at sløse

Ringkøbing-Skjern

Nu ryger de sidste to minkfarme: Niels Chr. Poulsen er nabo til det første coronatilfælde i Holstebro

Annonce