Ringkøbing Håndbold

Torsdag er dag ét i en ny tilværelse

Ringkøbing Håndbold havde pænt mange tilskuere med til Skanderborg. De gjorde, hvad de kunne for at hjælpe pigerne, men endnu en gang måtte de se deres hold gå ned i anden halvleg. Foto: Ole Nielsen
Ringkøbing Håndbold har kun en pokalkamp tilbage i en skuffende sæson, der er blevet ekstraordinær kort efter en tidlig nedrykning.

Skanderborg: En pokalkamp der skal vindes.

Det er noget af det eneste, der ligger fast for Ringkøbing Håndbold lige nu efter exit fra ligaen.

- Ja torsdag er dag ét i en ny tilværelse. Vi mødes fredag, og så begynder vi at se fremad, fortalte træner Morten Secher efter kampen.

Igen havde han set sit hold gå ned i anden halvleg.

- Vi har haft virkelig svært ved at holde kadencen. Jeg tror, det er et efterslæb fra alle de skader, der har været tidligere på sæsonen. Og når vi ikke har haft kræfter, så har vi manglet kontinuitet i spillet. Det betyder, vi ikke kommer frem til de samme chancer, som vi skaber tidligt i kampene. Vi kan ikke længere holde det samme tryk som tidligt i kampen. Tag Skanderborg. I første halvleg kunne vi modstå deres tryk på ydersiden. Det kunne vi ikke i anden halvleg, hvor Skanderborg havde kræfter til at holde trykket. Vi gør tingene anderledes, når vi kommer et stykke hen i kampene. Vi har svært ved at holde det tryk, der kan gøre en forskel, forklarede Morten Secher.

Hvad planen bliver efter fredag, ved han endnu ikke.

- Pokalkampen mod Horsens er vigtig for os alle. Derfor kan vi ikke begynde at lave en hel masse om, inden den kamp er spillet. Men efter pokalkampen skal vi for alvor se fremad, og det vil være naturligt, at den nye træner Jesper Holmris bliver involveret, sagde Morten Secher.

Det var formand Lars Buhl enig i.

- Jesper Holmris kommer hjem fra ferie om godt en uge. Når han er hjemme, skal vi selvfølgelig have en snak. Så skal vi se, om han vil satse på at bygge noget fysik op resten af sæsonen, eller han vil begynde at se på nogle spillemæssige ting, fortalte Lars Buhl.

Det mest sandsynlige er nok at arbejde fysisk, for Lars Buhl har ingen anelse om, hvordan truppen kommer til at se ud.

- Nu skal vi finde ud af, hvor vi står henne. Jeg regner med allerede fredag at begynde at snakke med spillerne hver især. Vi skal jo have sat en trup sammen, der passer til 1. division, sagde Lars Buhl.

0/0
Skjern Håndbold

Eivind Tangen ser med fortrøstning frem mod den tredje semifinale: Vi er gode i den her slags kampe

Skjern Håndbold For abonnenter

Eggert timede satsning helt perfekt i undertal

Fodbold

RIF 2 havde mulighederne til sidst

Ringkøbing IF

Fremragende indsats af RIF: Tre kampe og syv point på en uge

Fodbold For abonnenter

BK Klitten-spiller indtager førstepladsen på topscorerlisten

Skjern Håndbold

Skjern Håndbold skal ud i den tredje semifinale

Fodbold

To brændte straffespark i målløst lokalopgør

Fodbold

Skjern var bagud 2-0 men vandt 6-2

Sport

Ringkøbing IF overtager førstepladsen efter sejr med tenniscifre