Sport

Topnavn som assistenttræner i Skjern Håndbold

Skjern Håndbolds kommende assistenttræner Claus Hansen i Skjern Bank Arena i Skjern. Foto: Mads Dalegaard

Skjern Håndbold har hentet ny assistenttræner på absolut øverste hylde, idet klubben har ansat DHFs tidligere talentchef Claus Hansen på en treårig aftale.

Skjern: Skjern Håndbold henter ny assistenttræner på absolut øverste hylde. Klubben har nemlig præsenteret Claus Hansen fra Herning som ny assistenttræner for islandske Patrekur Jóhannesson fra sommer, hvor de begge tiltræder på treårige kontrakter.

Tidligere på året stoppede Claus Hansen under stor dramatik som Talentchef i DHF, hvor Claus Hansen efter 16 års ansættelse som U-landstræner og meget andet var blevet utilfreds med forholdene. Gennem sit arbejde i DHF har Claus Hansen haft stort set samtlige de danske spillere på herrelandsholdet under sine vinger på et eller andet tidspunkt i deres karriere.

Claus Hansen skiftede job til ISI Idrætshøjskole i Ikast, hvor han er sportslig ansvarlig med blandt andet udvikling af trænere på håndboldlinjen og udvikling af spillere som ansvarsområder. Det job vil Claus Hansen passe sideløbende med trænerjobbet i Skjern Håndbold.

- Claus Hansens kompetencer er indiskutable. Vi får tilført en respekteret trænerprofil, der har et uvurderligt kendskab til udvikling og talentarbejde. Vi ser med store forventninger frem til, at Patrekur Jóhannesson og Claus Hansen kan fastholde os i den absolutte top i dansk håndbold og udvikle os yderligere, siger Skjern Håndbolds bestyrelsesformand Carsten Thygesen i en pressemeddelelse.

Claus Hansen glæder sig til igen at arbejde med elitespillere.

- Jeg glæder mig til på daglig basis at skulle arbejde med meget, meget dygtige spillere. Det er som træner et privilege at få lov til at sparre med spillere, der på den ene side har prøvet meget, men stadigvæk er sultne efter mere. Værdier betyder meget for mig og jeg har i de seneste mange år følt, at de værdier, Skjern Håndbold repræsenterer, også er nogle værdier, der betyder meget for mig - ikke alene som håndboldtræner, men også som menneske, siger Claus Hansen.

0/0
Sport For abonnenter

”Muggi” og ”Peppe” har trænet de samme fodbolddrenge i 10 år: Nu skal holdet på deres livs tur

Ringkøbing IF

Færdig som fodboldspiller men ikke færdig i Ringkøbing

Håndbold

Skjern 2 tromlet ned - nedrykning truer

Tophistorier

Ringkøbing IF

Jesper Dalsgaard gør comeback for Ringkøbing IF

Ringkøbing Håndbold For abonnenter

Derfor rykkede Ringkøbing Håndbold ned

Ringkøbing IF

Begge røde kort var helt i orden

Fodbold

RIF byder på fodboldstævne i pinsen

Ringkøbing IF

To røde kort, en brækket næse og nederlag på 3-0

Håndbold

Herrerne kan nå det - det kan damerne ikke

Håndbold

Rækker Mølle Håndbolds herrer op på andenpladsen