Annonce
Sport

Topholdet FC Midtjylland tager klar sejr i Lyngby

Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix
FC Midtjylland spillede ikke en stor kamp, men var i kontrol og vandt på sikker vis med 3-0 ude over Lyngby.
Annonce

Det var ikke specielt velspillet, men til gengæld ganske effektivt, da FC Midtjylland søndag vandt 3-0 ude over Lyngby i 3F Superligaen.

FCM, som havde nytilkomne Emiliano Marcondes med fra start, fik aldrig gang i spillet, men var alligevel i god kontrol kampen igennem.

Lyngby var uden holdets topscorer Frederik Gytkjær, som sad ude med en skade, og FCM-defensiven havde ikke de store problemer med at holde hjemmeholdet fra de helt åbne målchancer.

Med sejren, som var FCM's første over Lyngby i de seneste syv kampe, lægger holdet pres på FC København i topstriden, hvor FCM nu har fire point ned til københavnerne, som søndag gæster Hobro.

Kampen fik en livlig start, hvor FCM var tæt på en tidlig føring, men kunne se Lyngby-målmand Thomas Mikkelsen få fat i bolden tæt på stregen til allersidst.

Opgøret var jævnbyrdigt, og Lyngby følte sig efter knap 20 minutter snydt for et straffespark, da Marcel Rømer røg i græsset i feltet, men appellerne var nyttesløse.

Kort før den halve time kom FCM i front, da Emiliano Marcondes fandt Awer Mabil i feltet, og Mabil sparkede bolden fladt i nettet.

FCM kom bedst ud til anden halvleg, og godt otte minutter efter pausen blev det 2-0, da Mikael Anderson sendte bolden fladt i mål.

20 minutter inde i anden halvleg blev kampen lukket, da FCM-anfører Erik Sviatchenko steg til vejrs og på fornem vis headede bolden i nettet.

FCM var tæt på flere scoringer, blandt andet ved Emiliano Marcondes, mens Lyngbys bedste forsøg var et indlæg fra Lasse Fosgaard, som ramte overliggeren.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce