Navne

Tom Poulsgaard ny økonomidirektør i 10-4

Tømmerhandler Jens Kjeldsen har ansat Tom Poulsgaard som økonomidirektør i 10-4 koncernen. Tom Poulsgaard skal aflaste administrationschef Leif Lysgaard. Foto: Jørgen Kirk

10-4 koncernen styrker administrations- og økonomistyringen med ansættelsen af Tom Poulsgaard som økonomidirektør. Tom Poulsgaard skal aflaste administrationschef Leif Lysgaard.

Ringkøbing: Tom Emil Poulsgaard, 45 år, er ansat som økonomidirektør i 10-4 koncernen med tiltrædelse 1. januar 2019.

Tom Poulsgaard skal aflaste administrationschef Leif Lysgaard, der har knap 35 års erfaring i 10-4. Leif Lysgaard fortsætter i koncernen, men vil koncentrere sig om administrationsdelen, mens Tom skal fokusere på økonomidelen.

- Der er derfor ikke tale om en udskiftning, men en styrkelse af administrations- og økonomistyringen i 10-4 koncernen, siger tømmerhandler Jens Kjeldsen.

Tom Poulsgaard har erfaring fra tømmer- og byggecentrebranchen, da han tidligere i fem år var leder af indkøbssamarbejdet Danbuy, som 10-4 var en væsentlig medspiller i. Foto: Jørgen Kirk

Kender koncernen

Tom Poulsgaard har senest været ansat som Regnskabschef i ALL NRG i Skive, hvor han var i knapt fire år.

ALL NRG er ejet af en kapitalfond, der ønskede at samle hele administrationen i Lystrup, lidt nord for Aarhus. Tom Poulsgaard ønskede ikke at forlade det vestjyske ligesom køreturen fra hjemmet ville blive for lang.

Tom Poulsgaard har kendskab til branchen og 10-4, da han tidligere i fem år har været leder af Indkøbsforeningen Danbuy, der var en samling af ti mindre og mellemstore tømmerhandler i hele Danmark.

10-4 var en væsentlig medspiller i indkøbssamarbejdet i Danbuy, så Tom Poulsgaard kender forretningen og tømmerhandler Jens Kjeldsen herfra.

- 10-4 er en stærk lokal virksomhed, hvor sund fornuft og købmandskab er i højsædet. Det tiltaler mig efter en længere periode i kapitalfondsverdenen, hvor fokus er på kortsigtet optimering og videresalg, siger Tom Poulsgaard.

Fokus på indkøb

Tom Poulsgaard er oprindeligt uddannet revisor, og har en HD i Regnskab samt en MBA i Strategisk udvikling.

Foruden de fem år ved Danbuy, og knap fire år ved ALL NRG har Tom Poulsgaard været ansat ni år ved Westpack i Holstebro.

Hans fokus ved 10-4 vil i begyndelsen ligge på indkøb samt samarbejdet internt i koncernen. I 2017 havde 10-4 226 fuldtidsansatte i byggecentre og tømmerhandler i Ringkøbing, Ulfborg, Videbæk, Varde, Viborg samt Aarhus. Herudover er der Knock-outlet i Kibæk og Varde.

10-4 er også meget aktive på nettet med hjemmesiden 10-4.dk, der ledes af Kasper Kjeldsen, 3. generation i familievirksomheden. Tom Poulsgaard forventer at bruge en del af tiden med Kasper på at optimere webbutikken samt de fysiske rammer til håndtering af de mange daglige ordrer, der på detailsiden sendes ud fra Ringkøbing.

Golf og gåture

Tom Poulsgaard er bosat i Mejrup ved Holstebro, hvor han bor sammen med kæresten Helle Ultang, der arbejder som dagplejer. Parret har fire hjemmeboende børn, Helle har Emil og Frederik fra et tidligere ægteskab ligesom Tom har Karoline og Juliane fra et tidligere ægteskab.

I fritiden spiller Tom Poulsgaard gerne golf. Derudover er en løbe- eller lang gåtur med Helle og hunden Lucca højt prioriteret.

0/0
Annonce
Annonce
Navne For abonnenter

Marie Bertelsen fylder 105 år i højt humør

Annonce
Navne For abonnenter

Orla Villekjær vil dyrke Kierkegaard endnu mere

Navne

Ugens tre jubilarer hos Velux

Navne For abonnenter

Det er altså imponerende: 50 år i den hvide kittel

Tophistorier

Navne

Nye produktionsledere

Navne

Nye gourmetslagtere

Navne

Leidesdorff og Lund åbner afdeling i Skjern

Portræt For abonnenter

Efter et par måneder som sognepræst: - Det er sjovest, når der er nogle, der vil skabe kirkeliv med en

Navne For abonnenter

Kommunens ældste indbygger fylder 105 år - fest med fem generationer

Navne

Formænd genvalgt af HK-medlemmer