Annonce
Skjern

Toilettrængende og tørstige tricktyve narrede hjælpsom mand

Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær/Scanpix


Annonce

Skjern: Det eneste, en 53-årig mand på Østergade i Skjern ville, var at være hjælpsom over for to mænd, der kom til hans dør for hjælp.

Mandag bankede de to på hos manden, og den ene forklarede, at han havde brug for at låne toilettet. Det ville manden i huset ikke nægte ham, og han viste vej til toilettet.

Den anden mand foran døren erklærede derefter, at han var tørstig, men da beboeren var optaget af noget andet, bad han manden foran døren om selv at hjælpe sig til et glas vand i køkkenet.

Da de to mænd var færdige med deres ærinder og atter havde forladt huset, opdagede manden i huset imidlertid, at der manglede kontanter fra hans tegnebog. Dem havde en af de to mænd snuppet, mens han ikke så det.

Annonce

Udvis skepsis

Manden fik dog et signalement af de to tricktyve, der begge beskrives som udenlandske af udseende med brun hud, 175-180 centimeter høje, almindelige af bygning, talte dansk med accent. Begge var iført lange bukser, den ene i langærmet trøje, den anden i T-shirt.

Hos lokalpolitiet i Ringkøbing siger politikommissær Bjørn Bo, at man gerne hører fra andre, der måtte få besøg at to mænd, der passer på beskrivelsen. Samtidig opfordrer han til, at man generelt udviser skepsis, hvis folk, man ikke kender, banker på.

- Man bør ikke lukke døren op for nogen, man ikke venter, og hvis man lukker nogen ind, skal man tage forbehold og ikke lade folk gå rundt i ens hus selv, siger Bjørn Bo.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hvide Sande

Se fotos fra optagelse af tv-serie: Skuespillere klædt på til havnefest i 30 graders varme

Annonce