Annonce
Ringkøbing-Skjern

Tobias Simonsen og Morten Ronald på uhørt højt niveau i Rækker Mølle Håndbolds premieresejr

Tobias Simonsen og Morten Ronald havde begge grund til at være stolte og glade, for de leverede begge en aldeles fremragende kamp mod Faaborg. Foto: John Thomsen
Hvis Rækker Mølle Håndbold holder den stil, de viste i sæsonens første kamp med sejr på 26-22 mod Faaborg, bliver Rækker Mølle tophold i 2. division.
Annonce

Rækker Mølle: Når der er sæsonpremiere, kan man som regel godt se, at spillere - og hold for den sags skyld - endnu ikke rammer topniveau.

Men sådan var det ikke, da Rækker Mølle Håndbolds herrer torsdag aften åbnede sæsonen med en hjemmesejr på 26-22 over Faaborg.

For det niveau Tobias Simonsen og målmand Morten Ronald spillede på, var uhørt højt. Til langt mere end 2. division, som begge hold så gerne vil rykke op fra, og som Rækker Mølle i hvert fald ligner en kandidat til efter kampen.

Tobias Simonsens fart og drev med bolden var en nydelse. Afslutningerne kom fra spids vinkel på fløjen med to mand i undertal, på gennembrud, på skud udefra, i kontrafasen. Ikke alt lykkedes, men Tobias Simonsen var hele tiden en mand, Faaborg skulle forholde sig til, og som de aldrig fik lukket ned.

Morten Ronald stod en fantomkamp i målet fra første fløjt. Efter et minut reddede Morten Ronald det første af sine tre straffekast. Han reddede frie forsøg på kontraløb, han lukkede af fra fløjene, han tog sig af frie skud fra distancen, og i det hele taget virkede Morten Ronald som en mur, Faaborg ikke vidste, hvordan de skulle bryde ned.

Annonce

Mere end godkendt indsats

Med de to i spidsen leverede Rækker Mølle som hold en mere end godkendt indsats.

- Fedt at vinde sådan en kamp. Specielt når vi ikke spillede det bedste, vi kan. Tag starten på anden halvleg, hvor vi lukkede seks mål ind på ni minutter. I første halvleg skulle Faaborg bruge 23 minutter på at score seks mål, var det første, træner Rasmus Hansen sagde til sine spillere i omklædningsrummet efter kampen.

Rækker Mølle var bundsolide i forsvaret fra start. Det gjorde, hjemmeholdet kunne bringe sig foran 4-1  efter 11 minutters spil.  Selv om Rækker Mølle var uskarp i kontrafasen i både første og anden bølge, blev føringen holdt til 11-7 og 13-10 ved pausen. Ganske flot.


Fedt at vinde sådan en kamp. Specielt når vi ikke spillede det bedste, vi kan.

Rasmus Hansen, træner for Rækker Mølle Håndbold


Morten Ronald startede også anden halvleg med at redde et straffekast, så Rækker Mølle holdt sig foran til 15-12. Men forsvaret kunne ikke helt modstå det direkte spil, Faaborg diskede op med, så gæsterne fik udlignet til 15-15 og senere 19-19.

På det tidspunkt var Rækker Mølle to mand i undertal med 12 minutter igen. Så var det, Tobias Simonsen scorede fra fløjen, Morten Ronald nuppede endnu et straffekast og fri afslutning fra fløjen, Tobias Simonsen scorede sit tiende mål, og debutanten Jesper Mortensen og Hans Chr. Fangel sørgede for føring på 23-19 med syv minutter igen.

Der var et par dumme beslutninger i angrebet de næste minutter, men nærmere end to mål kom Faaborg ikke, og i slutfasen lukkede hjemmeholdet kampen med to scoringer mere.

En meget fin sæsonstart af Rækker Mølle Håndbold. Og hvis de - som Rasmus Hansen siger - kan spille endnu bedre, så bliver Rækker Mølle tophold.

2. division herrer

Rækker Mølle Håndbold-Faaborg 26-22 (13-10)

Målscorere Rækker Mølle Håndbold: Tobias Simonsen 11, Hans Chr. Fangel 5, Jesper Mortensen 3, Mathias Hedegaard 3 (1), Lasse Kirkeby 2 (1), Nicklas Hammer 1 og Thomas Bertelsen 1.

Straffekast: Rækker Mølle 3 (2 mål), Faaborg 7 (4 mål).

Udvisninger: Rækker Mølle fire, Faaborg to.

Tilskuere: Omkring 125 i Rækker Mølle-Hallen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Minkavlere sværtet uden grund: Statens Seruminstitut sendte ikke spørgeskema til avlernes e-bokse

Ringkøbing

Lærervikar smittet med corona: Ringkøbing Skole sender flere end 100 hjem

Hvide Sande

Smitte på minkfarm nær Søndervig: Stribe af farme fra Vonå til slusen i Hvide Sande falder inden for døds-zonen

Annonce