Sport

Tobias Rasmussen rykker tilbage til Nordsjælland fra Skjern Håndbold

Tobias Rasmussen har spillet fire år i Skjern Håndbold, men nu går turen tilbage til Nordsjælland for den unge fløjspiller. Pressefoto

Håndbold: Efter fire sæsoner i Skjern Håndbold flytter den 20-årige fløjspiller Tobias Rasmussen tilbage til Nordsjælland til næste sæson, hvor han får Simon Dahl som cheftræner i Nordsjælland Håndbold. Simon Dahl kalder Tobias Rasmussen for en spændende fløjtype, der har noget fysik og størrelse med sig.

Tobias Rasmussen er en af de fem unge spillere, Nordsjælland har tegnet kontrakt med til næste sæson, og han glæder sig til at vende hjem.

- Jeg glæder mig til at komme hjem. Jeg synes, det er et rigtigt spændende projekt i NH, og jeg glæder mig til at blive en del af en ung trup og til igen at få Simon Dahl som træner. siger Tobias Rasmussen.

Fodbold: Da Ringkøbing IF hentede Jesper Dalsgaard ind som forstærkning i et skadesplaget og karantæneramt forsvar på førsteholdet i 2. division, førte det til et pludseligt klubskifte.

Det var den unge forsvarsspiller Emil Albrechtsen fra Ringkøbing, der stoppede.

- Jeg kunne ikke længere se min egen rolle i projektet. Jeg havde trænet med hele vinteren, og jeg havde været på banen i flere af træningskampene. Jeg havde håbet på at få en rolle, hvor jeg langsomt skulle spilles ind på holdet med små indhop, hvilket ville passe fint sammen med klubbens satsning på unge lokale spillere, og så skulle jeg ellers spille på andetholdet i jyllandsserien 2. Men da de i stedet hentede Jesper Dalsgaard ind, så kunne jeg ikke se nogen plan for mig selv mere, fortæller Emil Albrechtsen.

Det hele fik ham til at overveje et midlertidigt stop med fodbolden. Men heldigvis havde Emil Albrechtsen ikke nået at spille kampe her i foråret, så det var muligt at skifte klub med kort varsel.

- Jeg fik en snak med Vildbjerg SF, og så kørte jeg til træning hos dem. Det er rare mennesker, der er i Vildbjerg, så der spiller jeg foråret ud. Det passer meget godt sammen med, at jeg læser i Holstebro, fortæller Emil Albrechtsen.

Og det går godt i Vildbjerg SF. Allerede i sæsonens anden kamp fik Emil Albrechtsen debut i jyllandsserien 1, og i weekenden startede han på banen, da Vildbjerg SF tabte 3-1 ude mod Herning Fremad.

Fodbold: Ringkøbing IF har fået fastlagt deres 11 kampe i oprykningsspillet i 2. division. Der er to hverdagsrunder indlagt i programmet, hvor RIF starter med en udekamp mod Middelfart på mandag klokken 14.

De to næste runder er på hjemmebane, og det er søndag den 28. april mod Brabrand og søndag den 5. maj hjemme mod AB. Begge kampe spilles klokken 14.

Så kommer to udekampe på lørdage klokken 15. Lørdag den 11. maj er det mod Brønshøj, og ugen efter er det i Skive.

Onsdag den 22. maj spiller RIF klokken 19 hjemme mod Jammerbugt, mens der lørdag den 25. maj er udekamp klokken 15 mod Aarhus Fremad. Søndag den 2. juni er der hjemmekamp mod HIK på det sædvanlige tidspunkt klokken 14. Onsdagen efter er der udekamp klokken 19 mod Kolding. Mandag den 10. juni er der udekamp klokken 14 mod Vanløse, inden der sluttes af lørdag den 15. juni klokken 14 mod B93 på Green Arena i Ringkøbing.

Fodbold: Træner Vejsil Ibrahimovic var meget tilfreds med sine tropper, da Ringkøbing IFs tredjehold vandt 2-0 ude over Ølstrup G&Us andethold i serie 4 pulje 61.

- Vi spillede en meget god kamp. I første halvleg brændte vi mange chancer, og vi brændte også inden, vi fik scoret to mål efter godt en times spil. Resten af kampen lod vi bare bolden køre rundt, fortalte Vejsil Ibrahimovic.

Første mål scorede Andreas Spangsberg. Efter bandespil kom han ind i feltet, hvor han fintede tre mand, inden Andreas Spangsberg flot sendte bolden i mål til 1-0. Kort efter sendte Søren Clausen et indlæg ind foran mål, hvor Ølstrups målmand og en forsvarer i samarbejde fik sendt bolden i eget mål til 2-0.

0/0
Gamle Dage Live For abonnenter

Morten maste sig frem i machomiljøet: Blå mærker forsvinder, men sejrene gør ikke

Fodbold

Skjern røg af topstriden: Det er da megatræls

Fodbold

Tredje kamp i træk uden scoringer

Fodbold

Ølstrup gik målamok: Topholdet jagter oprykningschancen

Skjern Håndbold For abonnenter

Se jubelbillederne fra Skjerns storsejr

Ringkøbing IF

RIF slukkede sejrstørken mod topholdet: Enormt tiltrængt sejr

Fodbold

To røde kort hjalp Spjald IF til sejr

Skjern Håndbold For abonnenter

Tilbagevendt forsvarsmand har fået gang i skudarmen: Kan blive Skjerns offensive specialvåben

Fodbold

Superligaklub skriver treårig kontrakt med ungt talent fra Hvide Sande